2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
سلام خانوما. من سه شنبه روز ده انتقام ازمایش بتام ۱۶ شد.از همون موقع درد سینه داشتم.دیروز که چهارده ...

سلام عزیزم. نگران نباش. ان شاء الله که باردار هستین. 🤲🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@معجزه_۹۷    

عزیزم همسرم الان آزمایشمو برد پیش دکتر غدد، برای تیروئیدم دارو داد برای قندمم انسولین 🥺😕

ناشتام با رژیم سختگیرانه زیر ۹۵ نبود ، ۲ ساعته هامم کمترینش ۱۲۸ بود. 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام خانوما. من سه شنبه روز ده انتقام ازمایش بتام ۱۶ شد.از همون موقع درد سینه داشتم.دیروز که چهارده ...

عزيزم مبارك باشه بتا خوب رشد كرده

علائم هم ميره و مياد نگران نباش 

ثابت نميمونن

ما هنوزم همينجوريم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
@معجزه_۹۷     عزیزم همسرم الان آزمایشمو برد پیش دکتر غدد، برای تیروئیدم دارو داد برای ...

انسولين🥺

واى خدا يعنى در اينحد ك انسولين لازم داشته باشى اخه خيييلى زياد نيست

ولى خب پيشگيريه ديگه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

سلام عشقاا کسی هست آمپول انوکسا بزنه من که تا اخر باید بزنم اینش که مهم نیست دفترچه نداریم کلن آزاد هر ده عددش میشه 1 میلیون 😩😩خیلی هزینه بالا رفته 

شما با دفترچه میگیرین تاثیرر تو قیمتش داره؟؟

انسولين🥺 واى خدا يعنى در اينحد ك انسولين لازم داشته باشى اخه خيييلى زياد نيست ولى خب پيشگيريه ديگ ...

آره من خودمم جا خوردم، البته رژیمم انقدررر سخت گیرانه ست که تقریبا هیچی نمیخورم، با هیچی نخوردن قندم اینه وضعیتش. هفته های بالاتر هم باید بیشتر بخورم هم قندم بطور معمول بالاتر میره.

توکل بر خدا، خدا خودش کمکمون کنه، دیگه سوراخ سوراخ میشم رسما، روزی سه نوبت هم باید انسولین بزنم 🤦🤦🤦

سلام عشقاا کسی هست آمپول انوکسا بزنه من که تا اخر باید بزنم اینش که مهم نیست دفترچه نداریم کلن آزاد ...

آخ آخ خیلیییی بده بدون دفترچه. آره من با تامین اجتماعی ۳۰ تاش رو نزدیک ۹۰۰ تومن میگیرم، یعنی حدودا یک سوم قیمت آزادش میشه. به من گفت تا هفته ۳۴ باید بزنم.

@معجزه_۹۷     عزیزم همسرم الان آزمایشمو برد پیش دکتر غدد، برای تیروئیدم دارو داد برای ...

قند منم تقریبا عدد ناشتا و دو ساعت بعد غذام مثل شما بود دکتر‌انسولین داد. متفورمینم گفت بخور روزی یکی. الان چند روزه که مصرف میکنم ناشتام شده حدود ۸۰ و بعد غذام اومده زیر ۱۲۰ خداروشکر. منم قرص تیرویید مصرف‌میکنم‌ روزی یه نصفه.

سلام عزیزم به سلامتی و مبارکی ان شاالله 🤲🌹

این ماجرای علائم عجب داستانیه واقعا 😅😅

ببین علائم هی میاد و میره از الان خودت رو آماده کن به روزایی تماااام علائم با بیشترین شدت میان سراغت یه روز میبینی هیییییچ علائمی نداری، تا آخر بارداری داستان همینه 🤭

بتات هم خوب رشد کرده شکر خدا، ان شاالله حدود ده روز دو هفته دیگه میری سونو ساک بارداری هم میبینی توکل بر خدا 🤲🌹

قند منم تقریبا عدد ناشتا و دو ساعت بعد غذام مثل شما بود دکتر‌انسولین داد. متفورمینم گفت بخور روزی یک ...

عهههه چه خوب که از تجربیاتت گفتی یکم خیالم راحت شد، باور کن الان نیم ساعته هی بزور بغضمو قورت میدم، همش میگم خدایا کمک کن بارمو صحیح و سلامت بذارم زمین. 

شما هم توی بارداری تیروئیدت پرکار شد؟

سلام عشقاا کسی هست آمپول انوکسا بزنه من که تا اخر باید بزنم اینش که مهم نیست دفترچه نداریم کلن آزاد ...

شما بودى بابل بودى؟

يادم نميمونه كه

من ١٤ تا دارم ميخواستم بدم داروخونه رايگان بده نيازمند اگر بابلى بدم ب شما

آره من خودمم جا خوردم، البته رژیمم انقدررر سخت گیرانه ست که تقریبا هیچی نمیخورم، با هیچی نخوردن قندم ...

ان شاالله ك بسلامت ميگذرونى

قند من ناشتا ٩٠ بود دو نوبتى نبود ازمايشم

اونروز دكتر غدد گفت خوبه

فقط ميمونه تيروييدم ك جواب ببرم ببينم چى ميده دارو