2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
عهههه چه خوب که از تجربیاتت گفتی یکم خیالم راحت شد، باور کن الان نیم ساعته هی بزور بغضمو قورت میدم، ...

اصلا نگران نباش عزیزم انسولین اصلا به اندازه اسمش ترسناک نیست دکتر‌میگفت واسه خیلیا تو بارداری پیش میاد طبیعیه. منم خیلی میترسیدم ولی الان اصلا زدنشو حس نمیکنم چون واقعا دردی نداره. به من انسولین مدل خودکاری داده  سوزنش خیلی نازکه و زدنش خیلی راحت و آسونه خودم میزنم بی دردسر. نه واسه‌من‌کم‌کار شده لووکسین مصرف میکنم. ایشالا این‌چند ماه هم‌واسمون به خوبی و خوشی طی شه راحت شیم ازینهمه‌دارو و آمپول🤲

@نسرین_مهر     سلام عزیزم .به نیت شما امروز سوره حدید خوندم .امیدوارم باردارتون رو به سل ...

سلام رادیس جانم ممنونم از لطف. محبتت عزيزم 

انشالله ثوابش نصیب خودت بشه و امیدوارم به ل، ف خدا و قلب پاکت این سری مامان خانم بشی گلم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا نگران نباش عزیزم انسولین اصلا به اندازه اسمش ترسناک نیست دکتر‌میگفت واسه خیلیا تو بارداری پیش م ...

نه از خود آمپول که نمی‌ترسم دیگه ماها استاد آمپول زنی شدیم این مدت 😁 از آنوکسا که بدتر نیست دیگه 🤭

خب خدا رو شکر، همش میگن بچم چیزیش نشه، هرچی باشه من خودم بجون میخرم فقط بچم اوکی باشه و صحیح و سلامت دنیا بیاد ان شاالله 🤲

یک دنیااااا ممنونم ازت خیلیییی بهم دلگرمی و امید دادی الهی که این دوران رو راحت و سلامت طی کنی و دردونه ت رو هم سلامت در آغوش بگیری و خوشبختی و عاقبت بخیریش رو ببینی ان شاالله 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ان شاالله ك بسلامت ميگذرونى قند من ناشتا ٩٠ بود دو نوبتى نبود ازمايشم اونروز دكتر غدد گفت خوبه فق ...

خدا رو شکر قندت خوبه، ولی بازم یکم رعایت کن ماه‌های بالاتر بطور معمول یکم فند میره بالا. شیرینیجات و قندهای مصنوعی تا جاییکه میتونی نخور. ان شاالله تیروئیدت هم بیاد توی رنج نرمال 🤲🌹

خدا رو شکر قندت خوبه، ولی بازم یکم رعایت کن ماه‌های بالاتر بطور معمول یکم فند میره بالا. شیرینیجات و ...

شيرينى ك هيچى نميخورم اصلا بدم مياد ازش

اما برنج هروز ميخورم و خدايى بازم سير نميشم اينو نميتونم ازش بگذرم چون بدجور ضعف ميكنم

توكل بخدا حالا

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اصلا نگران نباش عزیزم انسولین اصلا به اندازه اسمش ترسناک نیست دکتر‌میگفت واسه خیلیا تو بارداری پیش م ...

عزیزم شما روزی چند نوبت و هر بار چند واحد انسولین میزنی؟

شيرينى ك هيچى نميخورم اصلا بدم مياد ازش اما برنج هروز ميخورم و خدايى بازم سير نميشم اينو نميتونم از ...

همون شیرینیجات نخوری خوبه. حالا هفته ۲۸ فکر کنم قند دو مرحله ای میگیرن اونم خوب باشه دیگه با خیال راحت هرچی خواستی بخور نوش جونت ⁦❤️⁩

عزیزم شما روزی چند نوبت و هر بار چند واحد انسولین میزنی؟

سلام سحر جان نگران نباش بچه چیزیش نمیشه چیزه ترسناکی نیس دیگه مجبوریه دیگهقندت بالا باشه اسیبش بیشتره

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام سحر جان نگران نباش بچه چیزیش نمیشه چیزه ترسناکی نیس دیگه مجبوریه دیگهقندت بالا باشه اسیبش بیشتر ...

آره میدونم. قبل تجویز انسولین خیلی نگران آسیب قند بالا به جنین بودم حالا نگران افت قندم 😅🤭 حالا از فردا بازم باید یکی دو هفته روزی چهار نوبت قندمو چک کنم ببینم با انسولین چطور میشه، ان شاالله که همه در سلامت کامل باشند 🤲🌹

اتفاقا منم شانسی یه خانم رو دیدم داشت کالسه دو قلو کنار همی رو هل میداد الان میگم کاش بهش گفته بودم ...

من جدیدا خیلی دو قلو میبینم از این دو طبقه ها هم من دیدم یه بلاگر داشت یکی پایین یکی بالا 

سلام بچه ها جون 

من فردا موعد آزمایشمه 

بی بی زدم منفی بود دل تو دل نیست از استرس و نگرانی 

برام دعا کنید نمیدونم اصن چجوری به همسرم بگم که منفی بود 😭😭😭😞😞😞

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
آره میدونم. قبل تجویز انسولین خیلی نگران آسیب قند بالا به جنین بودم حالا نگران افت قندم 😅🤭 حالا از ...

کلا نگرانی ها تموم نداره ان شاالله که هم همه چیزت اکی باشه زود روزای باقی مونده تموم شه وقتی فندقت و بغل کردی همه ی  استرسا ب پایان برسه

خوب میفهممت من دارم به تو میگم خودم الان ۹ ماهه قرص تیروییدمو نمیخورم ویتامین نمیخورم درب و داغونم🤕

آره منم دقیقا همینطورم کلا خودمو ول کردم منم دکتر برام کلی ویتامین نوشت رفتم خریدم ولی هیچی ازش نخوردم اصلا تا چندوقت دیگه کامل کچل میشم انقدر که ریزش مو دارم پوکی استخوان میگیرم ولی به فکر خودم نیستم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چون سقط قبلیم جنینمو دادم آزمایش و گفتن که سندروم بوده به خاطر اون الان دکترم می‌گفت باید سلفری بدی ...

سلام الهه جان سقط قبلی هفته چند بود و دلیل سقط چی بود 

منظورم اینه که آیا رفتی غربالگری اول و تشخیص دادن یا سقط شد و بعد گفتن 

اگه شرایطش رو داری لااقل سلفری بده که بی خطر هم هست 

کار از محکم کاری عیب نمیکنه 

ولی این آزمایش همه چیزش خوبه چون سابقه داری بدی بهتر

منم مریض دکتر رزاقی بودم که نیومد دستم موند تو حنا والا فروتن و عارفی انقد سرشون شلوغه اصلا برات وق ...

سلام سحر بانو عزیز تبریک عرض میکنم 

مامان شدنت مبارک گلم انشالله که همه چیز به خیرو خوشی پیش بره