2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
سلام عزيزم  شكرماهم خوبيم اره من خودمم ى كم نگران اشنا درومدنم اما ادم اونجورى از نگرانى درمي ...

شنبه اومدم يا يكشنبه پيش عاره خيلي طولااا ني شد

از همگي معذرت ميخااااام بخداا ٨ نفروو در عرض ده روز به باد دادم هي نگران يكدومشون بودم سه روزشون تموم بشه باز يكي ديگه شروع ميشد حتي غذا هم نميتونستم درست كنم براي خودمون كه اماده برا علي چون هرچي نميخوره ميذاشتم كه اونم بي اشتهااا بود ميموند باباش ميخوردًاصلا دست و دلم به هيچ كاري نميرفت فقط تو واتس اپ پيام ميدادم و منظر جواب ازونااا و خودخوري😑مامانم كه همه چي رو ميگفت عاليه ولي خواهرم قشنگ همه رو باز ميكرد خون بدلم ميكرد قشنگ😂

نگران نباش من 36 دکتر گفت دهانه رحم بسته بسته  و نیازی نیست ولی چهار هفته دیگه مجددا اندازه می ...

ممنونم عزيزم ديشب ديدم تا صب داشتم خواب سر كلاژ ميديدم😅همسرم ميگه خداروشكر چقدرم بيكاري و ذهنت بازه😒😒

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیزم ممنون میشم کمکم کنید  من روزانه یه آمپول دارم یه شیاف  حالا دکترم گفته ...

مركز شمارو نميدونم اما دكتر من هفته ده ك رفته بودم امپول رو قطع كرد

فقط ى سوال مونده برام

دوفاستون و پردنيزول و استراديول رو گفت تا هفته ١٢ بخور ا

البته برام هفته ب هفته كم كرد ك ١٢ شد يكى

حالا نميدونم من تا سه شنبه هفته ديگه بخورم يا شنبه ك بر اساس اون سونو قبليم بود و بر اساس اون داروهامو كم ميكردم؟؟

اخه اگر بخوام تا سه شنبه ك با سونو ان تى هفته ١٢ ام تموم ميشه بخورم كم ميارم بايد برم ى ورق از هركدوم بخرم

دو سه رو توفير نداره نه؟؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اگه مولتی ویتامین داده دیگه فولیک نخور گلم  انشالله که طول سرویکس همینجور میمونه نیاز به سرکلا ...

همين آرامشى ك دارى يعنى همه چيز حله😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻💚💚

منم تو روزهاى انتقال در كنار همه مسائل  ته دلم ى ارامشى داشتم اصلا انگار دلم قرص بود ك ميشه

واسه همينم طاقت آوردم و تا ١٣ انتقال بيبى نزدم

ارامش شماهم از همون جنسه الان😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
شنبه اومدم يا يكشنبه پيش عاره خيلي طولااا ني شد از همگي معذرت ميخااااام بخداا ٨ نفروو در عرض ده روز ...

خداروشكر همه چيز بخير گذشت جونممم❤️❤️

همين آرامشى ك دارى يعنى همه چيز حله😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻💚💚 منم تو روزهاى انتقال در كنار همه مسائل &n ...

آره انشاالله که همینطوره 

توکل به خدا عزيزم 

انشالله که همه به سلامتی این دوران رو طی کنن و منم در کنارشون 

خداروشکرکه همه چیزخوب بوده عزیزم،الهی که به سلامتی زایمان کن،آره منم تاالان دکترراجب به هماتوم بهم چ ...

الان چن هفته ای ؟ 

ممنونم عزیزم ایشالا نی نی خودت صحیح و سلامت بیاد بغلت 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزيزدلممممم مبارك باشه ان شاالله ١٢٠سال براتون ميتپه🐣💚 اره تو آى وى اف شايع هست و احتمال زياد هما ...

اره احتمالا همین بوده سونو شدم یکم خیالم راحت شد ولی چرا چیزی نگفت پس ینی ممکنه تو سونو مشخص نباشه ؟ 

عزيزم فك كنم براي تيروييد فقط يقرص ميدن ان شالله كه سريع بر ميگرده تو رنج نرماااااال بحق اين روزاي ع ...

الان همسرم برو پیش فوق تخصص غدد گفت دوباره آزمایش بده!!! اینا با آزمایشگاه ها قرارداد بستن؟؟ از اول بارداریم تا الان ۳ بار آزمایش تیروئید دادم سیر نزولیش کاملا مشخصه دیگه دوباره آزمایش دادنش چیه آخه ؟؟ ⁦☹️⁩⁦☹️⁩

ای جانمممم عزیزممم، اتفاقا ۲ تا همجنس به نظرم خیلیییی بهتره با هم بزرگ میشن برای هم رفیق میشن برای شما هم راحتتره 😍

ان شاالله که صحیح و سلامت باشند 🤲🌹

منم تا یک هفته بعد سرکلاژم قندم بالا بود حالا نمی‌دونم بخاطر آمپولای بیمارستان بود یا چیز دیگه، ولی الآنم با رژیم لب مرزه بدون رژیم افتضااااح میره بالا. خدا خودش کمکمون کنه 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
الان همسرم برو پیش فوق تخصص غدد گفت دوباره آزمایش بده!!! اینا با آزمایشگاه ها قرارداد بستن؟؟ از اول ...

سحر جان من هر ماه باید بابت تیروئید آزمایش بدم و زیر نظر دکتر غدد هستم ماه پیش یک دفعه رفت چهار بعد بازم اومد زیر دو 

از بس خون دادم سوراخ شدم 

باسن یه طرف دست یه طرف 

حالا دکتر گفته اگر ورم پا نخوابید انوکسا باید بزنم اونم یک طرف 

مبارکه عزیزم آره طبيعیه لک بینی منم تا هنوز همین مشکلو دارم دکترم گفت همه چی خوبه و این عادیه کلا !

ممنونم عزیرم‌خداروشکر شماها هستین از تجربیاتتون میگین آدم خیالش راحت میشه 

سحر جان من هر ماه باید بابت تیروئید آزمایش بدم و زیر نظر دکتر غدد هستم ماه پیش یک دفعه رفت چهار بعد ...

آخی عزیزمممم، واسه من تا قبل بارداری اوکی بود از بعد بارداری همینطوری داره میاد پایین، الان رسیده به ۰/۰۳ که حداقل باید ۰/۳ باشه یعنی ده برابر کمتر از حد نرمال، هفته پیش آزمایش دادم حالا میگه فردا باز آزمایش بده اونجا که من میگم!!

آنوکسا خوبه، مخصوصا شما که دوقلو داری به نظرم بزنی خیلی بهتره، ان شاالله که خیره عزیزم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام گلم خوبی حال و احوالت چطوره ن من ده سال قبل انداختم ایندفعه دکتر لازم دید برم فکر نکنم لازم باش ...

ممنون گلم ❤

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
قربونت برم منم همينطور شما چه كردي؟؟ رفتين باز تو سيكل يا داريد تقريت ميكنيد؟

نه عزیزم‌ تقویت‌ نمیکنم فعلا انگار تقویت برای من فایده نداره😃 فعلا از رویان برای ۷ شهریور وقت گرفتم نشستم همینجوری هر چقدر تلاش میکنم تقویتی بخورم‌ نمیتونم از تقویتی خوردن خسته شدم😐

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش