2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
سلام عزيزم خوبى؟ صبح ى پيام از مامان رقيه ديدم تو خواب و بيدارى بودم الان هرچى ميگردم نميبينمش چى ...

عههه منم ندیدم پیامشو، خدا کنه حالش خوب باشه 🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نه دیگه بارداری پوج هست،هفته پیش کیسه زرده بود ولی اینبار اونم از بین رفته بود

سلام. خیلی متاسفم عزیزم 

برای دفع معمولا می گن تحرک بالا داشته باشین، پیاده روی تند برو هر روز. از پله ها پایین و بالا برو. فقط مواظب باش به ستون مهره هات زیاد فشار نیاد چون تجربه ش رو دارم و خیلی اذیت میشی. امیدوارم به راحتی دفع بشه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اینو‌میخواستم‌انجام‌بدم‌‌ دکتر گفت تا حالا که روی بیمارا انجام دادیم تاثیر آنچنانی ندیدیم‌ ،در ح ...

نمی دونم والا. منم از بعد پی آر پی یکبار سونوی فولیکول شدم که دکترم گفت فولیکولهات در حالت عادی بیشتر از وقتیه که دارو می دیم و بعد هم گفت ممکنه بخاطر پی آر پی افزایش پیدا کرده. 🤷‍♀️

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم خوبی الحمدالله ممنون به یادمون بودی. منم زایمانم نزدیکه. ولی فکر کنم کرونا گرفتم. دعا کنی ...

بسلامتی عزیزم انشالله نی نی خوشگلتو صحیح و سلامت بغل میگیری. شوره جونم روز زایمانت برا منم دعا کن که انشالله نی نیم سالم باشه

میگم تیکرت داره تموم میشه یعنی دقیقا ۴۰ هفته میخای زایمان کنی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نمی دونم والا. منم از بعد پی آر پی یکبار سونوی فولیکول شدم که دکترم گفت فولیکولهات در حالت عادی بیشت ...

منم‌در حالت‌عادی فولیکولام‌بیشتر از وقتیه‌ که دارو‌مصرف میکنم ،بدنم به‌دارو‌جواب نمیده ،ذخیره ام‌ پایینه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
از دست این شوهران تنها کار مفیدشون اذیت کردن ماه است آخرشم میگن ما خیلی تو این دوران براتون زحمت کشی ...

واللا تا اونجایی که میدونم‌ شوهرا بجز ‌دادن‌ اون‌ یکدونه اسپرم ‌کار دیگه ای نمیکنن‌ اونم ‌باید التماس کنی که‌ تو رو‌ خدا اگه کاری دیگه ای نداری بیا اسپرم‌ بده میخوام بچه درست کنم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نه دیگه بارداری پوج هست،هفته پیش کیسه زرده بود ولی اینبار اونم از بین رفته بود

عزیزم خدا خودش محافظت باشه و برات به راحتی بگذره

خیلی ناراحت شدم پیامتو خوندم

امیدوارم به انتقال بعدی نرسیده باردار بشی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
@farinazzz   عزیزم این پیامشون هست ، انشاءالله که مشکلی نباشه خودش و تو دلیش سلامت باشن

مرسى عزيزم💚

الهى آمين🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ممنونم عزیزم  امروز صبح قطع شده بود ولی رفتم سونو عصری حرفی از هماتوم نزد فقط گفت همه چی خویه ...

مبارکه عزیزم آره طبيعیه لک بینی منم تا هنوز همین مشکلو دارم دکترم گفت همه چی خوبه و این عادیه کلا !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
🙄🙄 به هيچ وجه برگشتى شهرخودت؟

اره عزیزم دیروز اومدیم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
خب پس دیگه خیالت راحت باشه، آمینو جوابش مطمئنه، اصلاااا نگران نباش همه چیز خوبه حالا میری آزمایش مید ...

نتونستم رو پستش تگت كنم بعد از اين پست شماست پيام رقيه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اره بخدا من هم میخوام بزنم ولی میترسم پشیمون شم علائم هم داری.؟

نه هیچی فقط بدنم بشدت داغه که اونم عوارض امپوله 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
سلام مامان ماهک عزیزم قربونت برم مرسی که احوالپرسمی ممنون از بقیه دوستان سحر و فریناز و رادیس و نسری ...

عزيزم بحق ماه عزاى امام حسين و بحق شش ماهه كربلا ك همه چيز بخير و خوشى بگذره و دردونه ت رو سلامت بغل بگيرى🤲🏻

منتظرتيم دختر بى خبرمون نذار💚💚