2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045783 بازدید | 684484 پست

سلام دوستای گلم

کسی اینجا با دکتر مهرنوش امیری باردار شده؟؟

شنیدم که خیلی دکتر خوبیه و آی وی افهاش مثبته 

اگه رفتین پیشش به منم بگین از تجربتون❤❤

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام دوست خوبم  دور از جون  برو آزمایش بده عزيزم بی بی نشون نمیده البته اگه بتا بالا باش ...

سلام عزیزم چند روز دیگم صبر میکنم  شاید لکه بینیه قطع شد یا پری اومد 

طاقت آزمایش منفیو ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم کسی اینجا با دکتر مهرنوش امیری باردار شده؟؟ شنیدم که خیلی دکتر خوبیه و آی وی افهاش ...

سلام دوست خوبم دکتر مهرنوش امیری سیاوشانی اگه منظورتون 

بله من باهاشون ای وی اف شدم مطب فرمانیه بیمارستان نیکان 

کارشون خوب ولی متاسفانه من منفی شدم 

انشالله که برای شما خیر باشه و مثبت بشید 

برای من سه تا جنین سه روز انتقال داد که منفی شدم

سلام عزیزم چند روز دیگم صبر میکنم  شاید لکه بینیه قطع شد یا پری اومد  طاقت آزمایش منفیو ن ...

به فا ل نیک بگیر و زودتر برو 

انشالله که مامان هستی

سخت نگیر میدونم چشم انتظاری ولی یه آزمایش بده از بلاتکلیفی خارج بشی و بری دنبال کارات

سلام گلم من حساب کردم تا امروز صبح 207 پروژسترون زدم فکرشو بکن  چاره ای نیست باید زد

اوووووو چقد زیاد.خیلی سخته.واقعا چاره ای نیس.ایشاالله خداجواب این همه سختی ها روبده و نی نیمون صحیح وسالم بدنیابیاد.🙏

@هانیلsآریل  

سلام سحر جان من نمیتونم معجزه رو تگ کنم 

لطفا شما یکبار صداش کن آخه چند روزه نیست نگرانش شدم 

لااقل بیاد یه خبری از خودش و خانوادش بده

انشالله که همشون خوب شده باشن و در صحت و سلامتی به سر ببرن 

ولی نبودش کاملا حس میشه 

سلام دوست خوبم انشاالله که دست پر برگردی و خوش خبر باشی  منم برات صدتا صلوات نذر میکنم و هدیه ...

ممنونم عزیزم،لطف کردی

ضخامت امروز ۶و دو دهم بود ولی فولیکول غالب نداشتم😔😔

باید دوشنبه برم دوباره برای معاینه

من پلی کیستیکم ،این فولیکولام کلا عجیب غریبن

اره عزیزم درسته من مامان امیرعلیم الان ۱۶ماهشه  چ خوب واقعا طبیعی باردار شدی تبریک میگم  ...

ممنون فریباجون لطف داری😘پس دوماه از پسرم بزرگتره آقا امیرعلی انشاالله خدا براتون نگهش داره😍

عکس پروفایلت امروز برام اومده نمیدونم چرا دیروز برام لود نمیشد...

برا من یکم این باردار شدنه زود اتفاق افتاد ، تاریخ آخرین پریودمو توی سونو زدن ۲۱ آذر ماه یعنی موقعی که پسرم فقط ۶ ماهش بود چون من چندماه پری نداشتم نمیدونستم کی باردار شدم دقیقا ،، تازه توی ۱۹ هفته بودم که متوجه شدم باردارم اصلا😊

پسرم خیلی کوچولوئه هنوز یکی باید اینو بغل کنه نازنازش کنه دلم براش میسوزه ولی بازم به خودم دلداری میدم که عوضش تا چند وقت دیگه یه همبازی داره که حوصلش سر نمیره و با هم بزرگ میشن و دوست و رفیق همن😃

کار خوبی میکنی جلوگیری نمیکنی اتفاقا پسرت تو سن خوبیه دیگه از این به بعد هر موقع باردار بشی فاصله سنیشون واقعا مناسب و خوبه...

انشاالله خدا اینبار با یه بارداری طبیعی سورپرایزت کنه عزیزم دیگه کارت به دوا دکتر نکشه واقعا با یه بچه سخته رفتن برا انتقال و اینا ،، هزینه هام که سرسام آور شدن واقعا😟

امیدوارم به حق همین روزای عزیز به آرزویی که داری برسی و خدا یه خواهر یا برادر کوچولو نصیب پسرت کنه از تنهایی دربیاد😍😍🙏🙏

سلام به روى ماهت گلم . ممنونم . بعد از پريود میشه انجام داد . من روز ۱۶ سیکل انجام دادم . بعدش خونری ...

یه دنیا ممنون از اینکه جواب دادی انشاالله حاجت روا باشی یکم میترسم 😁😁

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عمل سبکى هست و ببخشید به خاطر خونریزى و لکه بىنى کمى رعایت بشه و کار سنگین انجام ندى بهتره

یه دنیا ممنون گلم ممنون

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
وای اره خیلی سخته دوقلویی من شکم انچنانی ندارم ها ولی سنگینم و حس سنگینی دارم من همین چند روز فهمی ...

تاریخ زایمان مشخص نیس.بعد عاشورا باید برم چکاب

منم سنگینم

سری پیش اصلا متوجه فشارم نشدم.ولی روز اخر تا ۱۶ هم رفت.

دفع پروتین هم داشتم.سه پلاس

😉