2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045753 بازدید | 684483 پست
سلام فاطمه جون خوبی چیکارا میکنی؟

سلام عزیز دلم تو خوبی نی نی چطوره انشاالله روز زایمانت گلم 😍😍😍منم شکر خدا خوبم انشاالله این هفته میرم ایمونولوژی تا ببینم چیکارا میخواد برام انجام بده بعد هم مهر می‌خوام برم هیسترو توکل بخدا 

ممنون که بیادم بودی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دیشب جلو علم عزاداری همه دخترا رو یاد کردیم با همسرم بحث هفتاد و دو تن شهید کربلا که همه مون دامنمون سبز بشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیشب جلو علم عزاداری همه دخترا رو یاد کردیم با همسرم بحث هفتاد و دو تن شهید کربلا که همه مون دامنمون ...

مرسی عزیزم بابت دعای قشنگت 

انشالله که امام حسین  حاجت دلتو بهت بده 

عزیرممم یادمه خیلی زود رفتی تخمکشی حتما تقویت بشو کیوتن قرمز اوابوست اگه خارجیشو میخای یه داروخانه م ...

اون بار اول بود بدون تقویتی پانکچر شدم آناشید جان ،بار دوم تقویتی خورده بود ولی نتیجه زیاد‌فرقی نکرد نمیدونم چرا اینجوری میشه 😔

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
@هانیلsآریل   سلام سحر جان من نمیتونم معجزه رو تگ کنم  لطفا شما یکبار صداش کن آخه چند ...

@معجزه_۹۷    

سلام عزیزم خوبی؟ بهتری شکر خدا؟ گلم تونستی یه خبری از خودت بهمون بده نگرانتیم ⁦❤️⁩🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه جنین سه روزه بی بی چک چند روزه جواب میده؟؟

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
سلام دوستان عصرتون بخیر  بچه ها من دیروز ۲تا جنین ۳روزه انتقال دادم جنینام بعد از ۲سال از فریز ...

عزیزم اصلا استرس بخودت راه نده ان شاالله ۱۶ روز دیگه با بتای تپل خوشحال میشی و خوشحالمون میکنی 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربونت برم فاطمه جان انشاالله قسمت خودت یه دوقلوی جیگر بشه❤❤🙏🙏

سلام شما مشکل اسپرم بود ک قبلا میکرو کردین یا نه ما مشکل اسپرم داشتیم بعد انتقال منفیم طبیعی باردار شدم میشه قلب تشکیل نشه؟

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱  

[QUOTE=246647285]سلام عزیزان  زنگ زدم بیمارستان گفتم جنینهام که تعیین جنسست کردین چند روزه بودن  گفتم ۵روزه ...[/QUOTE 

سلام،جنین هاتون فرش بودن یا فریز؟چقدر هزینه تعیین جنسیت دادین؟ کدوم مرکز؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام به همه عزیزان .از امروز به نیت تمام دوستای حاضر در اینجا( منتظران و ماماناو نی نیهاشون) دهه محرم زیارت عاشورا میخونم ..امیدوارم همگی به آنچه که میخوایم برسیم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...