2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045778 بازدید | 684484 پست
آره همون چند روز اول به مامانم گفتم تا سونوی آنومالی نرفتم به خونواده شوهر نمیگم خواهرم گفت کی میخوا ...

تهوع مصنوعی😂😂😂اگه میشه دریغ نکن😅

خدا نکشتت چرا نمیخواسی بگی میزاشتی تولد یک سالگیش دعوت میکردیشون 😅

۸ شده اره میخورم مایعات توکل بخدا

@wihan    

سلام عزیزم خوبی توراهیت خوبه چندروز پیش اومدی تویادم گفتم نمیدونم نی نی‌اش دخترشدیاپسرتیکرت که میگه پسردارشدی مبارکت باشه خیلی برات خوشحال شدم انشاالله به خیروخوشی زایمان کنی خداروشکرشماهم ازلیست انتظار خارج شدی وبه لیست مامانا اضافه شدی خدا برات حفظش کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تهوع مصنوعی😂😂😂اگه میشه دریغ نکن😅 خدا نکشتت چرا نمیخواسی بگی میزاشتی تولد یک سالگیش دعوت میکردیش ...

گفتم بذار ببینم خودشون میفهمن از این شکم گندم که هر روز داره تابلوتر میشه...

یه هفته بعد آنومالی خونه مادرشوهرم بودم خواهرشوهرم گفت تو چرا انقد شکمت گنده شده دختر🤔🤔🤔

بعد من خندیدم گفتن حامله ای😲😲 باید قیافشونو می دیدی انگار تیتاب بهشون دادن هی میگفتن خداروشکر خداروشکر ،، مادرشوهرم که از خوشحالی چنان زد رو سینش و گفت خداروشکر گفتم الان قفسه سینش میشکافه انگار نه انگار من یه بچه داشتم که هنوز یه سالشم نشده بود

حالا جالبه بعدش فهمیدم اینا خنگ تر از این حرفان که خودشون بفهمن...پسر خواهرشوهرم که کلاس هشتمِ به مادرشوهرم اینا گفت زندایی چرا انقدر شکمش گنده شده نکنه حاملست اخه زندایی من هیچوقت شکم نداشت اونا گفتن نه بابا چاق شده

فکر کن تا این حددددد...بقول تو فکر نکنم تا بعد زایمانم نمیگفتم اینا شک میکردن

پسر خواهرشوهرم و ببین چه تیزه والا😲😲😜😜

گفتم بذار ببینم خودشون میفهمن از این شکم گندم که هر روز داره تابلوتر میشه... یه هفته بعد آنومالی خو ...

خوبه ناراحت نشدن زی زی جان که دیر گفتی 😅😅

اخ کاش منم چشامو ببندم بیدار شم پنج ماهم باشه

ان شالله خدا برات پسراتو حفظ کنه ❤️❤️❤️خدا خیلی دوستت داره😍😍دعام کن زی زی

خوبه ناراحت نشدن زی زی جان که دیر گفتی 😅😅 اخ کاش منم چشامو ببندم بیدار شم پنج ماهم باشه ان شالله ...

نه بابا اخه خودمم تازگی فهمیده بودم ،، اونا هم کلا از این اخلاقا ندارن خداروشکر...

قربونت برم انشاالله خدا تودلیت رو برا سالم و سلامت نگهداره و تا آخرش و به خوبی و خوشی طی کنی...

پنج ماه که هیچی چشم به هم بزنی میبینی آخر راهی و وصال نزدیکه ، باور کن ، فقط سعی کن از این روزات لذت ببری که برنمیگرده ،، تازه دلتم تنگ میشه براش🤗🤗چون خودم گذروندم میگما

انقدر هم با فکر و خیالای ناراحت کننده و استرس آور خودت و اذیت نکن...یادته چقد سر دارو مصرف کردن و تخمک پوچ و گرید جنین و... حرص خوردی چی شد آخرش همشون گذشت و ختم به خیر شد...

چرا چون خدا برات خواسته بود و دستش همراهت بود از این به بعد هم همینه خدا دستت و گرفته ول که نمیکنه😊🤗

دعاگوت هستم اگه خدا ازم قبول کنه تو هم منو از دعات بی نصیب ندار تو این روز و شبای عزیز🙏🙏😍😍

نه بابا اخه خودمم تازگی فهمیده بودم ،، اونا هم کلا از این اخلاقا ندارن خداروشکر... قربونت برم انشاا ...

ان شالله همینطور و خدا دست همه ماهارو میگیره و پشتمون بهش گرمه 

حتما عزیزم من همیشه یادم باشه همتونو دعا میکنم ❤️

عکس صورت یه نینی تپلی بود اما الان هیچ عکسی نیست... من میدونم خودتی آخه اسم پسرتم یادمه گفتی امیرعل ...

اره عزیزم درسته من مامان امیرعلیم الان ۱۶ماهشه 

چ خوب واقعا طبیعی باردار شدی تبریک میگم 

یادمه بارداریتون چقد سختی کشیدین 

وقتی پست شما رو دیدم ک باردارین واقعا خوشحال شدم ان شاالله قسمت همه منتظرا بشه  

منم تقریبا جلوگیری نداریم دوست دارم ک باردار بشم چون فکرشو میکنم با ی بچه رفتن ب دکتر خیلی سخت تر میشه از دفعه پیش این همه راه طولانی و برم بیام 

من ارزومه بچه هام فاصله سنیشون خیلی کم باشه و باهم بزرگشون کنم 

سلام خانما خوبید میشه راهنمایی کنید من چند سال پیش با ای وی اف خداروشکر بار اول باردار شدم الان بعد ۴ سال به فکر بچه دوم افتادم تعیین جنسیت میهوام انجام بدم ۵ ماه پیش یه بار انتقال دادن یه جنین پسر منفی شدم الان دوباره پیگیر شدم جنین فریز دارم قراره باز تعیین جنسیت کنم . مرکز ابن سینا میرم دکتر معترف کسی هست اینجا باهاش ویزیت شده باشه یا کلا باردار شده باشه ممنون میشم جواب بدین اگه کسی هم سوالی داشت در خدمتم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

سلام خانما من امروز بعد یه هفته لکه بینی تست زدم و منفی بود ☹خاک تو سرم  سینم که درد میکرد دیروز عصرم یه کم تهوع گرفته بودم گفتم حتما معجزه شده 

به نظرتون الان برم دکتر؟؟

اره عزیزم تا جایی که میتونی بخور من سر نخوردنش اذیت شدم بخاطر اب دور بچه ها ولی شما از الان بخور هم ...

باشه میخورم مرسی عزیزم،من فکر میکردم به خاطر یبوست خودمون فقط میگن آب بخورید نمی‌دونستم روی جنین تاثیر داره،ممنونم از اطلاعات خوبت عزیزم

لامصب انگار اصلا جذب نمیشه.خیلی دردناکه😫😫بمن نگفتن تاکی بزنم.پس حالا چندروزدیگه میزنم بعد زنگ میزن ...

سلام گلم من حساب کردم تا امروز صبح 207 پروژسترون زدم فکرشو بکن 

چاره ای نیست باید زد 

من امروز باید برم دکتر لطفا با دل های پاکتون برام انرژی بفرستید تا سیکلم کنسل نشه😊😊 الهی برای هم ...

سلام دوست خوبم انشاالله که دست پر برگردی و خوش خبر باشی 

منم برات صدتا صلوات نذر میکنم و هدیه میکنم به حضرت ام البنین 

سلام خانما من امروز بعد یه هفته لکه بینی تست زدم و منفی بود ☹خاک تو سرم  سینم که درد میکرد دیرو ...

سلام دوست خوبم 

دور از جون 

برو آزمایش بده عزيزم بی بی نشون نمیده البته اگه بتا بالا باشه