2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045891 بازدید | 684488 پست
😂😂😂😂😂😂 یه هفته ده روز پیش برای اولین بار گفتم بچمو بذارم تو کالسکه ببرم پارک یکم بگردونمش تو ...

مردم و افکارشون رو رها کن

هرطور زندگی کنی میخوان عیب و ایراد بگیرن

حالد اگر دیرتر اقدام میکردی میگفتن وای پس چرا دومی رو نمیاری فاصله شون زیاد میشه فلان میشه بهمان میشه

دو روز دیگه بسلامتی زایمان می کنی بچه ها بزرگتر میشن غریبه ها که هیچ دیگه نیستن که اظهار فضل کنن

اطرافیان هم همه حرفاشون یادشون میره میگن چه خوب با هم دارن بزرگ میشن

پس بیخیال

خودتو بچه ها رو عشقه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم مرسی ،، خوبی شما؟؟؟ بله جانم دومیه😍😍❤❤ فریبا جون همون فریبایی که من یادمههههه؟؟؟ عکس ...

گلم بچه اولی رو ای وی اف کردی؟دومی طبیعی شد؟؟ میشه اگه قبول میکنی توضیح بدی 🙊😅ببخششید کنجکاو شدم 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
دقیقا  مامان بزرگ منم هم که منو میبینه میگه چرا نمیری دکتر  خواهرت از تو کوچیکتره دوتا دا ...

ماام ازین حرفا زیاد شنیدیم عزیزم 😑🤦🤦کاش مردم میفهمیدن بااین حرفا چقدر دلمون و شخصیتمون میشکنه

دوستان عزیزم که لطف کردید و در حقم دعا کردید.

نشد تک تک اسم ببرم و تشکر کنم

به دعای شما الحمدلله مشغله ی فکری که داشتم ختم به خیر شد.

الهی همگی حاجت روا بشید. این دهه محرم ان شاء الله با خوندن زیارت عاشورا دعاگوی همه تون هستم.

بعضیا واقعا شیطون تو جلدشونه..حالا می خواد پیر باشه یا جوون..جلو اینجور ادما فقط باید سکوت کرد و گذش ...

من شاید قبلا ناخواسته از کسی میپرسیدم کی بچه میاری الان از وقتی تو این مسیر افتادم میبینم همین سوال ساده چقدر برا کسی ک‌میخواد نمیشه دردناکه  حالا اونا ک واقعا از روی عمد زخم میزنن ب کنار بعضی وقتا شاید از نظر خودشون دارن دعا میکنن ولی نمیدونن چی ب سر ما میاد 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
کار خوب که آخه من اصلا فکر نمیکردم باردار بشم با اون همه دوا درمون و این مرکز اون مرکز رفتن اونم&nbs ...

عزیزم خدا حفظشون کنه برات گلم ..😍😍😍حس قشنگیه بخدا 💞💞💞

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
بله مهتاب جون درست میکین مخصوصا پیرزنا که قدیمی هستن من شخصا زیاد تو جمع نمیرم از این لحاظ حتی پیش م ...

ان شاء الله هرچه زودتر با اومدن بچه از این شرایط خفه کننده در بیاید و زندگی تون سراسر شادی بشه

ان شاء الله هرچه زودتر با اومدن بچه از این شرایط خفه کننده در بیاید و زندگی تون سراسر شادی بشه

ممنونم عزیزم انشاءالله.لطف کنید تواین شبای محرم منو از دعاتون محروم نکنید.خیلی محتاج دعام😔

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیز دلم😥😢 ان شاء الله به زودی دلت شاد میشه میدونم‌چقدر حس بدیه وقتی اینطوری با ادم برخورد می ...

دقیقا با من کاری کرده که دیگه شبای قدر مسجد نمیرم و  خونه میشینم پای تلوزیون که بیشتر اوقاتم خواب میرم  محرمم همینطور 😥😥کی بشه تموم بشه این دوران 

واقعا ممنونم التماس دعا

خواهش میکنم عزیزم ..محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻 قابل باشم حتما عزیزم 🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
چشم عزیزم  خودمم  فقط امام حسینو و ابوالفضل رو صدا میزنم که پیش خدا شفاعتمو کنن شاید من بن ...

عزیزم کمتر از دو سال پیش ما هم تو همین شرایط و با همین دغدغه ها بودیم...از این دکتر به اون دکتر از این مرکز به اون مرکز ولی الان فکر و دغدغم یه چیز دیگست خداروشکر😊☺

خدا برا هرچیز زمانی تعیین کرده اینو الان نمیگم همون موقع که خودمم درگیر قرص و دارو و انتقالای منفی بودم میگفتم به شوهرم که هر وقت زمانش برسه آسمون بیاد زمین هم اون اتفاق که باید میفته

اصلا ناامید نباش میبینی که بچه های دیگه هم خیلی موقع ها دلشون شکست و مادرشدن و از خودشون دور می دیدین اما الان خداروشکر خیلیاشون دوقلو تو دلشون دارن😍

دیگه این جمله همگی ماها بوده...من، تو ،بقیه دوستانمون که یعنی قسمت ما هم میشه،یعنی ماهم اون روز و میبینیم که مادر شدیم!!!!!

پس از لیاقت  و رو سیاهی حرف نزن همه لیاقت مادرشدن دارن مخصوصا ماها که داریم از جونمون مایه میذاریم مطمئن باش برا تو هم اون روز از راه میرسه دیر و زود داره اماسوخت و سوز نداره😊