2777
2789

من خودم ۱۸ سالم بود عضو بودم 

یبار یکی عکس گذاشت گفت نظر واقعیتون بگید ناراحت نمیشم منم گفتم عزیزم زشتی

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

خوب دوباره تعلیق میشیم که 🤣🤣

نه سربسته بگو😂😂

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب دولت توهین کردمفقط گفتم گرانی گرانی 😒همین ترکیدم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

یکی گفت چطوری بترکیم منم از شوخی گفتم تاپیک سیاسی بزن بعد ۳ روز تعلیق شدم

بقیه کاربری هامم بحث های سیاسی شدید و حاد میکردم

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

ب دولت توهین کردمفقط گفتم گرانی گرانی 😒همین ترکیدم

یعنی شما توهین کردی یا فقط گفتی گرونی

کاربری سال ۸۹ داشتم گوشیم رو عوض کردم نتونستن برام رمزش رو بازیابی کنن

این‌کاربری هم یه بار دستور یه غذا رو‌خواستم تعلیق شدم کلی توضیح دادم تا باور کردن من بی گناهم😅

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...