2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045915 بازدید | 684488 پست
ممنون از راهنمایی تون ،  پس احتمالا برم مطب دکتر عارفی دیگه هرجا خودشون معرفی کردن میرم

ان شاالله که هر جا ک میری موفق باشی ♥️

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه شنبه تعطیل رسمی نشه خوبه وگرنه دیگه باید بعد تاسوعا عاشورا برم دعا کن برام عزیزم که مثبت بشه اسم ...

ان شاالله که خوده امام حسین جوابتو بده خوش خبر بشی ♥️♥️ولی جالبه اکثر بچه ها روزه ولادت یا شهادت اماما جوابشونو گرفتن مثبت شد

بچه هاا ی ساعت دراز بکشم واس شیاف کافیه؟ میخوام برم خونه مامانم امروز خواهرام امدن😅

اره عزیزم نیم تا یه ساعت دراز بکشی کافیه 

ان شاالله که خوده امام حسین جوابتو بده خوش خبر بشی ♥️♥️ولی جالبه اکثر بچه ها روزه ولادت یا شهادت اما ...

ایشالا راست میگی به حدی هول هستم و بررسی میکنم چه روزی برم و چه روزی تعطیل هست و بین تعطیلی نباشه و آیا اارو به اندازه کافی دارم و شوهرم کی میره ماموریت  که حواسم به طور کامل به تاسوعا و عاشورا نبود   ایشالا با خبر خوب بیام ایشالا همه منتظرا دامنشون سبز بشه  یا امام حسین 

پیام دادم میگه گیاهی درمان کن بخور بده و سرما خوردگی بخور   ، آره همه گرفتن من خانواده خودمم گر ...

تا میتونی ابجوش بخور با لیمو مایعات و سوپ زیاد بخور تا رد کنی 

ایشالا راست میگی به حدی هول هستم و بررسی میکنم چه روزی برم و چه روزی تعطیل هست و بین تعطیلی نباشه و ...

ان شاالله عزیزم  یکی دو روز اینور و اونور چیزی نمیشه برا این چیزا استرس نکش

عزیزید

سلام عزیزم خلاصه اش اینکه میگه چون ماهی موادمغذی کلیدی و مهمی رو برای رشد مغزکودک،نخاع و سیستم ایمنی نوزاد تامین میکنه و بهتر که حدودا ۲۲۷ تا ۳۴۰ گرم درهفته دردوران بارداری و شیردهی ماهی مصرف بشه.تقریبا۱۱۳ گرم به اندازه یک کف دست فرد بزرگسال هستش .

توی لیست ماهی ها مجاز ان ماهی هایی که توایران پیدا میشن: سالمون،ساردین،میگو،تیلاپیا،قزل آلا،ماهی سفید،خرچنگ،گوشت صدف،صدف oyster,لابستر،یک نوع ماهی تن هم گفته ولی نمیشه فهمید توایران دقیق همین رو داریم یا نه.. چون ماهی تن چشم بزرگ و کوسه ممنوعه توی بارداری چون میزان جیوه اشون زیاده (.هرچی ماهی بزرگتر باشه جیوه اش بیشتر هست،این توی این متن نبست خودم قبلا جایی خونده بودم )

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
و همین طور دکتر فاطمه رزاقی و دکتر رضا نصر و دکتر ربابه طاهری نیا و دکتر عطار شاکری  این دکتر ...

من پیش نصر و طرازی ویزیت شدم البته الان دکتر نصر نیست ولی خیلی سرشون شلوغ بود اصلا وقت نمیذاشتن دفعه چهارم پیش دکتر رزاقی رفتم واقعا عالی بود برای هر مریض کلی وقت میذاشت دقت میکرد ولی متاسفانه امسال ایران نمیاد😞

آخى عزيزمممم كاش اين فرهنگ تو مردم جا ميفتاد ك هركس سبك و روش زندگى خودشو داره و ب كسى ديگه مربوط ن ...

نمیشه که ،، کل دنیا رو فرهنگ ورداره ملت ایران هنوز تو صف فرهنگ موندن😉😉

درک سبک و روش هیچی ،، بابا طرف وقتی یه بچه کوچولو داره ولی بازم پا به ماهه یعنی چی یعنی قسمتش بود و خدا داده دیگه دست خودش که نبوده اینجوری متعجب میشی😲😲😲😲😲😲😲😲😲

دیگه مث قدیم نیست اولی نیومده سه ماه بعد طرف فکرش باشه دومی و بیاره..‌.

حالا اینا دو موردش بود از این موردا زیاد برام پیش اومده ،، مجال گفتنش نیست عزیزجان😟