2777
2789

بله خواب عموم که جوون بود و دوستش داشتم

آخرین بار چند ماه پیش بود اقدام کرده بودم برای بارداری)بعد از چندسال نازایی(خواب دیدم یه بچه تو بغل فامیل میچرخه عموم خوسحال بغلم کرد و تبریک گفت .بعد فهمیدم باردارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی😢😢😢😢 جووون بودن دیگه دلشون میخواسته این دنیا بمونن.. خدا صبرتون بده

ممنون گلم غم نبینی ایشالله یه بار هم به خواب خودم اومد گفت مقصر اینکه الان اینجام خودمم کارای زیادی تو دنیا داشتم من کجا اینجا کجا این جمله ی آخر رو چند بار تکرار کرد 😭

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

من نه ولی مامانم زیاد میبینه همیشه هم یه خبری هست که میان سراغش

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
ممنون گلم غم نبینی ایشالله یه بار هم به خواب خودم اومد گفت مقصر اینکه الان اینجام خودمم کارای زیادی ...

ای وای... براش فاتحه میخونم... خیلی خیرات بده براش تا روحش در آرامش باشه.. چرا انقد بی قراره😢😢😢 تصادف کرد؟

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
ای وای... براش فاتحه میخونم... خیلی خیرات بده براش تا روحش در آرامش باشه.. چرا انقد بی قراره😢😢😢 ت ...

ممنونم عزیزم نه متاسفانه برادرم و پسرداییم درگیر اعتیاد شدن خیلی طول نکشید که کراک دو تاشونو از ما گرفت خدا نگذره ازشون یه درصد فکر نمی‌کردم برادرم اعتیاد پیدا کنه یه مرد واقعی بود پر پر شد 

اونا نمیان تو خواب شما بلکه شما خواب اونا رو میبینید

اونا اجازه دارن بیان به خواب ما 

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

خدابیامرزتشون ،چرا فوت کردن؟

ممنون گلم بالا توضیح دادم درگیر اعتیاد شدن و خیلی زود در اثر مصرف کراک ریه رو از دست داد برادرم پسر داییم هم دچار توهم شد و تصادف کرد 

ممنون گلم بالا توضیح دادم درگیر اعتیاد شدن و خیلی زود در اثر مصرف کراک ریه رو از دست داد برادرم پسر ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🥲🥲🥲🥲براشون صلوات زیاد بفرست تا در آرامش باشن