2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045893 بازدید | 684488 پست
از رویان‌برای سوم‌پریودی چه‌جوری وقت میگرفتی ؟ من پریودم دو‌سه روز اینور اونور میشه وقت دقیقشو‌نمیدو ...

عزیزم یک و نیم ماه که خیلی زیاده...من همون روز که پری شدم یا فرداش نوبت میگرفتم برا روز دوم یا سوم پریودی...

یه وقتایی تلفنی نوبت سونو میگرفتم یه وقتایی از تو سایت...ولی نوبت گرفتن اینترنتی آسون تره ،،تلفنی معطلی داره ده بار باید بزنگی تا جواب بدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از دست این مردم تازگیا همه انقدر نسبت ب بچه دار شدن گارد گرفتن ک میگی حامله ای یه جوری نگاه میکنن ان ...

همین و میگم خب به اونا چه!!!!!!!!! نه که خودشون چپ و راست بچه نزاییدن به ما که رسید آسمون تپید...

البته بیشتر اونا تعجبشون از بارداری نیست مثلا وقتی تنهام یه نگاه معمولی به زن باردار  رو دارن ،  تازه انگار خوششونم میاد...

این نگاه ها برا وقتیه که پسرم پیشمه انگار که چه کار عجیبی کردم با یه بچه کوچیک یا مثلا چقد من خجسته ام... خب خره لابد قسمت من این بود و خدا برام اینو خواست وگرنه شماها یعنی بیشتر از من حالیتونه😒

حالا اونا که غریبه ان مامان بزرگ خودم ده بار تا حالا این جمله رو گفته حالا عیب نداره شدههه دیگهههه این دوتارو به ثمر برسون از این به بعد بیشتر مراقب باش دیگه سوتی ندی باز حامله شی یعنی من خونم بجوش میاد این و میگه😤😤😠😠

حالا اگه نوه های نورچشمیش و بچه های دخترای دیگش بودن کلی ذوق مرگ میشد که دارن...........

چقد من دلم پر بودااا سرت و درد آوردم اکرم جون ببخشید🙈🙈🙊🙊

آره درد نفخ بده حتما میخرم لاکسی ژل رو

آره دیگه وقتی خوراکی هایه طبیعی جواب نمیده بایددارو روامتحان کنی،منم جاریم دوقلوداشت اوایل بارداریش یبوست خیلی شدیدگرفته بودمیگفت فقط شیاف گلیسیرینه براش موثربوده

و همین طور دکتر فاطمه رزاقی و دکتر رضا نصر و دکتر ربابه طاهری نیا و دکتر عطار شاکری  این دکتر ...

عزیزم دکتر نصر برا مرکز مامِ که اصلا ایران نیست...

ولی درکل از نیون مراکز مام و رویان خوبن دکترا و جنین شناساش... بچه ها چند وقته از ابن سینا خیلی خوب نمیگن میگن خیلییی شلوغ شده و رسیدگیش مثل قبل نیست

بازم شما از دوستان دیگه پرس و جو کن بهتر میتونی تصمیم بگیری..‌.

سلام من ۳۸سالمه آی وی اف کردم تو تاپیکها نوشته بود آی وی اف برای زیر ۳۰سال خیلی جواب میده راسته؟

نه بابااکثرکسایی که آی وی اف میکنن اکثرا بالای سی سال هستن،به چیزایه مثبت فکرکن عزیزم انشاالله که به حق صاحب این ماه آقا امام حسین شماوبقیه دوستانی که انتقال داشتن مثبت بشن و حاجتشون روبگیرن

همین و میگم خب به اونا چه!!!!!!!!! نه که خودشون چپ و راست بچه نزاییدن به ما که رسید آسمون تپید... ا ...

قربونت عزیزم هر چه دل تنگ میخواد بگو ادم از اشنا بیشتر ناراحت میشه تا غریبه والا تا بچه نداریم از جمع گریزونیم هی نگن کی میاری دیر شد و فلان  بچه ها میاری میگن پس دومیش و کی میاری باور کن یه چن وقت دیگه همین مامانبزرگت گیر میداد دومی رو پس کی میاری 🙄کلا همه یاد گرفتن سرشون تو زندگی بقیه باشه زنعمو من تو عروسی من حامله بود هر موقع من و دید میگفت نمیاری اگع اورده بودی همسن دختر من بود اصلا دوست نداشتم عیدا خونشون برم ان شاالله که خدا دوتا بچه هات و حفظ میکنه سالم و سلامت باشن همیشه حرف بقیه باد هواس 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
قربونت عزیزم هر چه دل تنگ میخواد بگو ادم از اشنا بیشتر ناراحت میشه تا غریبه والا تا بچه نداریم از جم ...

هیییی آره واقعا راس میگی هرکاری بکنی دهن ملت بازه برا فضولی و اظهار فضل و مزخرف گفتن...

ببخشید ولی باید همه چی به چپ بچه هامون بگیریم😉😉

هیییی آره واقعا راس میگی هرکاری بکنی دهن ملت بازه برا فضولی و اظهار فضل و مزخرف گفتن... ببخشید ولی ...

اره عزیزم منم میخواستم یه حرفی اخرش بگم گفتم بی ادبیه ب جا چپ بچه ها 🤣🤣

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام زی زی جون خوبید شما باردارین ؟بچه دوم 😍

سلام عزیزم مرسی ،، خوبی شما؟؟؟ بله جانم دومیه😍😍❤❤

فریبا جون همون فریبایی که من یادمههههه؟؟؟

عکس پروفایل تو ورداشتی شک دارم آخه من اکثر بچه ها رو با عکس پروفایل میشناسم😊😁