2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045778 بازدید | 684484 پست
😂😂😂😂😀😀😀😀  آدمای اینطوری بی ادبی در حقشون جایزههه😜😜😜

دقیقا 

مامان بزرگ منم هم که منو میبینه میگه چرا نمیری دکتر  خواهرت از تو کوچیکتره دوتا داره چرا تو نداری گفتم خدا اینطوری خواسته ...هم یه بچه کوچیکی میبینه میگه انشالله روزی تو بشه داخل جمع 😐😐یکی نیست بگه میخای واقعا دعا کنی واسم یا میخای خوردم کنی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂😂😀😀😀😀  آدمای اینطوری بی ادبی در حقشون جایزههه😜😜😜

به نظر من که خیلی هم کاره خوبی کردی عزیزم که دومی روزودترباردارشدی چون ازلحاظ علمی هم بدن بعداززایمان تا یه چندوقتی آمادگی خیلی زیادی واسه بارداری مجدد داره،شایدشماهم اگه باردارنمیشدی بازمجبوربودی بعدازچندسال دوباره بری سراغ دوا درمون وهزارتا دردسرش تاباز بارداربشی،خداحفظشون کنه انشاالله بچه هاتون رو اتفاقا اینجوری همبازی هایه خوبی هم برای هم میشن

سلام عزیزم مرسی ،، خوبی شما؟؟؟ بله جانم دومیه😍😍❤❤ فریبا جون همون فریبایی که من یادمههههه؟؟؟ عکس ...

ممنون خوبم .نه عکسشو تغیر ندادم

چی یادته تا ببینم همونم😅

ای جانم تبریک میگم عزیزم طبیعی باردار شدین نینیتون چیه؟

شما بودین ک سر بارداری اولتون همش خونریزی داشتین درسته ؟

دقیقا  مامان بزرگ منم هم که منو میبینه میگه چرا نمیری دکتر  خواهرت از تو کوچیکتره دوتا دا ...

هیییی خواهر اینم شانس ماست دیگه نمیدونم چرا ما هر طرفیم جزو عزیزان و نورچشمی نیستیم....

آره والا خودشون میدونن چه خبره از قصد میگن دلت و بسوزونن وگرنه دعارو میتونی تو خلوتت و پیش خدا بکنی😒دعای اینجور آدما بدتر از صدتا نفرینه بنظرم

حالا مامان بزرگ خودم که خوبه اونقدرا بد نیست،،باید مامان بزرگ شوهرم و ببینی یزید پیشش لنگ میندازه😀😆

شوهرم سر این بارداریم کلی استرس داشت میگفت این نفهمه که چشمش شوره ، قلبش وایمیسته ، نمیدونم چشمت میزنه با بچه کله پا میشی خدایی نکرده😂 

یه روز همینطوری اومد خونه مادرشوهرم تا شکم منو دید دو ساعت نشست نمی رفت داشت از فضولی میکرد درحالی که قبلا میومد ظرف ده دقیقه پا میشد بره خونش

آخرم همه آمارو از مادرشوهرم در آورد ،،، گفت این حاملست بچه دنیا بیاد ،، محمد(بچه اولم)حالیش نمیشه خفش میکنه...گفتیم ایشاالله زبونت قطعشه سق سیاه

نمیدونم چرا مردم اینطور شدن بخدا پس چرا ما هیچوقت بد کسی و نمیخوایم و براشون دعا میکنیم همش😟😔

هیییی خواهر اینم شانس ماست دیگه نمیدونم چرا ما هر طرفیم جزو عزیزان و نورچشمی  نیستیم.... آره ...

دقیقا منم همینو میگم این دعاها  فقط  برای طعنست و کوچک کردن من 

انشالله خدا بچه هاتو برات حفظ کنه 

به نظر من که خیلی هم کاره خوبی کردی عزیزم که دومی روزودترباردارشدی چون ازلحاظ علمی هم بدن بعداززایما ...

کار خوب که آخه من اصلا فکر نمیکردم باردار بشم با اون همه دوا درمون و این مرکز اون مرکز رفتن اونم  بعد شش ماه عزیزم هموناییم که همچین تعجب میکنن میدونن ناخواسته بوده ولی بقول دوستان مردم عادت کردن دماغشون تو کفش این و اون باشه😂😂😁😁

مطمئنن چند سال اول دهنم سرویسه مث کسایی که دوقلو دارن ولی بازم دلم به همین خوشه که همبازی هم میشن و با هم سرگرمن دغدغه دوست  و همبازی ندارن...

من هرکی پشت سرم چرت بگه به خدا واگذار میکنم هرکیم تو روم بگه جوابش و میدم برامم مهو نیست ناراحت بشن...

بقول اکرم جان اونا نون بچه های من و نمیدن که..‌.

دیگه اگه من کار خوبی کردم پس الگوی خوبیم منتظرم بعد زایمان شش ماه بعد استارت و بزنی همبازی و زود بیاری😂😂😂😂نمیشه که الکی دلداری بدی بدرد نمیخوره باید عمل هم داشته باشی تا من حرفت و باور کنم😆😆😉😉

ممنون خوبم .نه عکسشو تغیر ندادم چی یادته تا ببینم همونم😅 ای جانم تبریک میگم عزیزم طبیعی باردار شد ...

عکس صورت یه نینی تپلی بود اما الان هیچ عکسی نیست...

من میدونم خودتی آخه اسم پسرتم یادمه گفتی امیرعلی تقریبا همین پسره منه البته یکم باید بزرگتر باشه آخه زودتر از من باردار شدی...گل پسره خوبه الان بزرگ شده ماشاالله😊

پسر من الان ۱۴ ماهشه...

بله عزیزم طبیعی باردار شدم این یکی هم پسره😍

من والا سه قلو داشتم رفتم کیسه آب بچم پاره شد رفتم تهران ریداکت کردم اون و....

بچه های اینجا خیلی تو اون روزای سخت بهم لطف داشتن و دلداریم دادن و برام دعا کردن همیشه ممنونم از همه😘❤😍

دقیقا منم همینو میگم این دعاها  فقط  برای طعنست و کوچک کردن من  انشالله خدا بچه هاتو ...

ممنون عزیزدلم انشاالله خدا به حق این روزای عزیز و مقدس که پیش رو هست دو تا نینی ناز یه جا بذاره تو دامنت همه این روزا و سختیا و حرفا یادت میره...

دیگه هر ناراحتی هم باشه با دیدن کوچولوهات به ثانیه از دلت میره😊توکلت به خدا باشه عزیزم

از امام حسین بخواه دستت و خالی نمیذاره....

ممنون عزیزدلم انشاالله خدا به حق این روزای عزیز و مقدس که پیش رو هست دو تا نینی ناز یه جا بذاره تو د ...

چشم عزیزم  خودمم  فقط امام حسینو و ابوالفضل رو صدا میزنم که پیش خدا شفاعتمو کنن شاید من بنده رو سباه باشم و صدام تا آسمون نره 

دقیقا  مامان بزرگ منم هم که منو میبینه میگه چرا نمیری دکتر  خواهرت از تو کوچیکتره دوتا دا ...

عزیز دلم😥😢

ان شاء الله به زودی دلت شاد میشه

میدونم‌چقدر حس بدیه وقتی اینطوری با ادم برخورد میشه 

این بچه دار نشدن همون اندازه که امتحان الهی برای خود شخصه، برای اطرافیان هم یه جور امتحانه؛ که چطور با ادم برخورد کنند. که متاسفانه خیلی خوب هم برخورد نمیشه و شخص ترجیح میده کمتر تو جمع حاضر بشه...

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
هیییی خواهر اینم شانس ماست دیگه نمیدونم چرا ما هر طرفیم جزو عزیزان و نورچشمی  نیستیم.... آره ...

بعضیا واقعا شیطون تو جلدشونه..حالا می خواد پیر باشه یا جوون..جلو اینجور ادما فقط باید سکوت کرد و گذشت.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

عزیزم واقعا میفهمم چه میگی منم همینطور گرفتار شدم از اطرافیانم😑من حالا هشت ساله که دارم حرفاشونو تحمل میکنم حتی تا دیروز نمییزارن یکم به حال خودمون باشیم منم یکی که بهم اینحرفارو میزنه حالم بدمیشه تا چندوقت

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیز دلم😥😢 ان شاء الله به زودی دلت شاد میشه میدونم‌چقدر حس بدیه وقتی اینطوری با ادم برخورد می ...

بله مهتاب جون درست میکین مخصوصا پیرزنا که قدیمی هستن من شخصا زیاد تو جمع نمیرم از این لحاظ حتی پیش مادرشوهرم نمیشینم زیاد حرفو میکشه به بچه دارشدنو اینا

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦