2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
من موهام چربه واس همین زود ب زود باید برم یادمه بینی امو عمل کرده بودم دکتر گفته بود ی هفته نرو ی رو ...

واى من دقيقا ٢٠ تير سال٩٠ بينيمو عمل كردم مجرد بودم ميرفتم رو صندلى مينشستم سرمو ميبردم عقب تا جايي ك ميشد مامانم ميشست موهامو بعدم تنمو ليف ميكشيد و ميومدم بيرون

چقدر سخت بود تو تابستون

زير گچ بينيم عرق ميكرد خارش ميگرفت ميل بافتنى ميكردم داخل ميخاروندم🤣🤣🤣🤣

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاااااره يااادمه ان شالله ٧ ماه باقي مونده رو بسلامت طي كنين و فرشته هاتو بغل بگيري خستگي اين روزااا ...

انشالله که عزيزم با دعای خیرتون 

انشالله تمام مادران از جمله شما هم این دوران رو به سلامتی طی کنید 

واى من دقيقا ٢٠ تير سال٩٠ بينيمو عمل كردم مجرد بودم ميرفتم رو صندلى مينشستم سرمو ميبردم عقب تا جايي ...

میل بافتنی😂😂😂😂😂😂😂😂

اخ اخ اون خارشش خیلیی بده اما من ی هفته ارو نرفتم حموم اون موقع نخاریده حتما نمیدونم😹

کاااش اندازه شماها ریلکس بودم اول ivfاونقدر ریکس بودم اصلا تصور نمیکردم اخرش به این کشیده بشه

حق دالری عزیزم ولی ما هم ریلکس نبودیم هر دورانش یه جور استرس داره

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزم مشکلتون چی بود اگه دوس داشتی بگو 🙂

ذخیره تخمدان هفت دهم 

هر دو لوله چسبندگی داشتم 

بخاطر ذخیره کمم جنینام ضعیف بود و فقط سه روزه میشدن 

ولی سری آخر سیکلم شانگهای بود 

جنین های خوب برام تشکیل شد که سه تا بلاست انتقال دادن برام 

ذخیره تخمدان هفت دهم  هر دو لوله چسبندگی داشتم  بخاطر ذخیره کمم جنینام ضعیف بود و فقط سه ...

عزیزم ان شالله راجت بگذره برات 

کدوم مرکز بودی؟

ینی منم شانگهای داشته باشم سیکلمو جنینام رشد میکنه؟

من موهام تا باسنمه ولی نی نی بیاد کچل میکنم چشم😂

🤣🤣🤣فک کن نی نی بیاد دیگه دو ساعت نمیشه بری حموم بشینی موها رو بشوری ماسک مو بذاری برس بکشی باید یه اب بزنی بیای بیرون 🤣🤣منکه امروز ب سرم زده بود از الان کوتاه کنم ولی ماهه اخر ک اکثرا میرن رنگ میکنن من میرم کوتاه میکنم 

ان شاالله که خدا یه دوقلوی ناااااز بهت بده ♥️

دیگه نی نی ها اومدن موها رو کوتاه کنی چون وقت شستنشون هم نمیشه 

همسرم نمیزاره البته چون منم میدونم موی بلند دوست داره نمیزنم که دلش نشکنه 😄😄

بخاطر همین میگه خودم میبرمت خودم میشورمت خودم شونه میکنم سشوار میکشم فقط کوتاه نکن 🙈🙈🙈🙈

جالب اینه خسته نمیشه من بودم میگفتم برو پسرونه بزن 

فعلا داره مقاومت میکنه 

عزیزم ان شالله راجت بگذره برات  کدوم مرکز بودی؟ ینی منم شانگهای داشته باشم سیکلمو جنینام رشد ...

ان شاالله ان شاالله که اینسری مامانی ب این چیزا فکر نکن

🤣🤣🤣فک کن نی نی بیاد دیگه دو ساعت نمیشه بری حموم بشینی موها رو بشوری ماسک مو بذاری برس بکشی باید ی ...

اره دگ باید خیلی چیزارو بزاری کنار واس نی نی 

نیومده ببین چقد ماهارو اذیت کردن این وروجکا

ممنون عزیزم همه خانمای منتظر ان شالله خودتم صحیح و سلامت فارغ شی 

همسرم نمیزاره البته چون منم میدونم موی بلند دوست داره نمیزنم که دلش نشکنه 😄😄 بخاطر همین میگه خودم ...

خدارو شکر که شوهرت این کارارو برات میکنه.

البته منم ناشکری نکنم واقعا خیلی زحمتمو کشید خونه رو تی و جارو ظرف شستن و...... چون میدونه برا خونه حساسم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
همسرم نمیزاره البته چون منم میدونم موی بلند دوست داره نمیزنم که دلش نشکنه 😄😄 بخاطر همین میگه خودم ...

الان ک هیچی ان شاالله بدنیا اومدن جوجه هات باید دو دقیقه ای حموم کنی برس کشیدن سخته 🤣🤣تو باید ببری حموم بچه ها رو یکی یکی بدی بیرون همسر لباس بپوشونه خودتم یه اب بزنی