2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046061 بازدید | 684498 پست
الهی بگردم واس سختیایی که کشیدی عزیزم ❤️ خدا شاهده که من جز این قضیه بچه چهارسال درگیر دادگاه بودم ...

هممون سختی کشیدیم 

اینجا خوب همو درک میکنیم 

انشالله که جواب میگیری 

نا امید نباش 

توکل کن به خدا عزيزم 

دوستم با جنین بی دو قلو حامله شد 

با جنین سی بچه دارن 

فقط کافیه خدا بخواد 

پس بسپار به خدا و حکمتش 

اینو یادت باشه خدای ما خدای معجزه هاس 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دوس دارم نرم چون برم بعدا میخوام بگم حتما رفتم حموم نگرفته ولی سرم میخاره خواهر دیشب با همسرم نو ...

😂😂😂😂من موهام خشكه ظاهرش خيلي بهم نريخته بود خدارشكر ولي خارشووو يادم نمياد🤣

هممون سختی کشیدیم  اینجا خوب همو درک میکنیم  انشالله که جواب میگیری  نا امید نباش& ...

درسته عزیزم من میدونم الان مامان رقیه چقد داره اذیت میشه واس همینم نمیاد روزا نمیگذره براش واقعاا ماهاا همو میفهمیم 😢

منم همش میگم خداا باید بخواد اون بخواد درخت خشک رو سرسبز میکنه ❤️اما باز میرم تو فکر و خیال 🥺

منم سر پسرم نرفتم ١٤ روز  اصلااا برام مهم نبود يعني واقعااا خجم استرسي كه داشتم اونموقع به حموم ...

من تا روزی که ازمایشم مثبت شد نرفته بودم بعدش رفتم مهم نبود برام 

فقط این دو هفته بعد انتقال برام مهم بود 

با اینکه خاطرت باشه من روز هفت انتقال (تولد حضرت معصومه) بی بی چکم مثبت شد ولی بازم نرفتم 

الان هم دیر به دیر میرم 

ناچارم گذروندن این دوران از هر چیزی برام مهم تر 

منم دوس دارم نرم چون برم بعدا میخوام بگم حتما رفتم حموم نگرفته ولی سرم میخاره خواهر دیشب با همسرم نو ...

ب ما گفتن بعد از چهارروز ميتونين بريد ولى من تا نه روز صبر كردم چون موهام چرب نبود و فقط لباس عوض ميكردم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
😂😂😂😂من موهام خشكه ظاهرش خيلي بهم نريخته بود خدارشكر ولي خارشووو يادم نمياد🤣

من موهام چربه واس همین زود ب زود باید برم یادمه بینی امو عمل کرده بودم دکتر گفته بود ی هفته نرو ی روز شوهرم امد کفت عههه رفتی حموم گفتم نه عزیزم چربه چرببببب😂

برو سرتو بشور زود خم و راست نشو 

من الانم همسرم منو میبره حموم میشوره 

بزار همسرت زود سرتو بشوره و تنت رو یه آب بزن زودی بیا بیرون البته بزار حداقل پنج روز بگذره از انتقالت 

من تا روزی که ازمایشم مثبت شد نرفته بودم بعدش رفتم مهم نبود برام  فقط این دو هفته بعد انتقال ب ...

عاااااره يااادمه ان شالله ٧ ماه باقي مونده رو بسلامت طي كنين و فرشته هاتو بغل بگيري خستگي اين روزااااا رووو بشوره ببره باخودش🌹🙏

اگه شما هم جای من بودی شش پانکچر  پنج انتقال  11 سال دوندگی و درماندگی  شاید بیشتر ...

دیگه نی نی ها اومدن موها رو کوتاه کنی چون وقت شستنشون هم نمیشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️