2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
دوستان من امروز که دوتا پروژسترون زدم امپولم فقط برا فردا ۲ تا مونده .دیگه لازم نیس که تا روز آزمایش ...

عزیزم نباید قطع کنی.... 

یعنی اگه تموم شد یا باید تجدید کرده باشی نسخت رو یا اینکه برا چند روز از داروخونه تهیه کنی.... 

وگرنه قطع کنی به خونریزی میفتی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو هفته+ سن جنین موقع انتقال+از انتقال تا امروز

عزیزم من شوهرم باید تسه بشه که میکرو کنه دکتر گفت ب من الکی دارو نخور برا پانکچر صب کن شوهرت تسه شه اگه کیفیت داشتن فریز میکنیم تو هم دارو بخور حالا من ی دونه جنین دارم موندم برم جنینمو انتقال بدم بعد اگه اسپرم شوهرم کیفیت داشت بذارم برا بعدا که تخمک کشی شم فعلا برم همون ی دونه رو انتقال بدم دوستان لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم 🙏🙏🙏🙏🙏

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
عزیزم باید اول دنبال علت منفی باشی....  دکترت تا حالا چیارو بررسی کرده؟  ایمنی؟  ا ...

دیروز رفتم دکتر گفتم برام آزمایش ایمنی انعقادی بنویسه .خودمم نمی‌دونم چیه ،😅.بعد آزمایش اسپرم نوشت گفت باید مرکز ناباروری انجام بده 

من پرستارم بخاطرهمین گفتم کمک کنم توی این سوال این قسمت احتمال اسیب به پرده پریتوئن شکم هست تزریق ان ...

عزبزم ممنون که گفتی.... 

کار خوبی کردی اطلاع رسانی کردی.... 

والا ما اون زمان میزدیم نگفتن بهمون نزنیم.... 

بازم ممنون که شما گفتین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها یه سوال من قبل از انتقال و اینا یه دکتر انتخاب کرده بودم ک بعدا برا بارداری و زایمان برم پیشش ...

عزیزم باید ببینی دکتری که انتخاب میکنی از عهده داروها و شرایطت بر میاد یا نه.... 

داروهای خاصی نداری؟ 

انوکسان و.... 

باید نسبت به مشکلاتت اشراف داشته باشه.... 

مثلا تجربه آی وی اف داره یا نه؟ 

بچه هاا من کلا یکم یبوست داشم از قبل  حالا یبوست واقعاا نمیزاره بارداری اتفاق بیفته؟ زور نمیز ...

نه عزیزم یبوست مانع نمیشه.... 

بهتره نداشته باشی که اذیت نشی... 

برا این میگن تغذیتون جوری باشه که یوبس یا نفخ نشین که اذیت نشین.... 

سلام اکرم جونم فدای محبتت بشم  انشالله که خیر و برکت دعا اول نصیب خودت و بچه های عزیزت بشه گلم ...

قربونت عزیزم از دعای خیرت 😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزم باید اول دنبال علت منفی باشی....  دکترت تا حالا چیارو بررسی کرده؟  ایمنی؟  ا ...

خانم آنا میشه راهنماییم کنید میخام دوباره تخمک کشی کنم نمی‌دونم چه داروهای تقویتی خوب بخورم .دفعه اول که تخمک کشی کردم تجربه نداشتم فقط چهار تا جنین شد .الان میخام دارو تقویتی بخورم و اگه تجربه دارید کمکم کنید ممنون میشم .ده سال باردار نمیشم ....

عزیزم باید ببینی دکتری که انتخاب میکنی از عهده داروها و شرایطت بر میاد یا نه....  داروهای خاصی ...

داروی خاص ک ندارم یه شیاف و امپول و اسپرین بقیش هم تقویتی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بچه ها من یه مقدار امپول انوکسا و پروژسترون و شیاف برام مونده ازاول بهم گفتن تو یخچالی نیست منم بیرو ...

عزیزم والا من شخصا نه تو یخچال میذاشتم نه بیرون.... 

اما لااقل میذاری بذار درب یخچال یعنی گرمترین قسمتش.... 

دوستان کیا آسپرین میخورن؟؟؟  من دیروز دکترم (پریناتولوژی) گفت زیر ده هفته آسپرین نمیدم  ...

عزیزم والا من کلا اسپرین داشتم چون بهم نمیساخت.... 

اما داشتن از دوستان.... 

یادمه منم قرار بود داشته باشم اما خوب چون قبلا استفاده میکردم بدنم کبود میشد دیگه دکتر نداد و همون انوکسوپارین رو فقط داشتم.... 

دوستان کیا آسپرین میخورن؟؟؟  من دیروز دکترم (پریناتولوژی) گفت زیر ده هفته آسپرین نمیدم  ...

من از شروع استرادیول داشتم فقط بعد خونریزی یک ماه قطع شد. هنوزم دارم

خدایا شکرت