2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
ان شالله كه عيد غدير خوشحال خوشحالي بابت فرشته هاي تو دليت🙏🥰

آمییین.

😘😘😘😘

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه سوال من قبل از انتقال و اینا یه دکتر انتخاب کرده بودم ک بعدا برا بارداری و زایمان برم پیشش ...

سلام اکرم جان به نظرم برو دکتری که تخصص پریناتولوژی داشته باشه 

من دیروز رفتم واقعا تبحر دارن و یک تفاوت عمده ای با متخصص زنان 

سميراي عزيزم ان شالله به زوووووودي زود اين روزاهم ميبيني  جنين داري؟

نه عزیزم ندارم متاسفانه...انشالله خداازدهنت بشنوه ...

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔

سلام دوستان خوبم 

شبتون بخیر ببخشید که دیر دارم عیدو تبریک میگم 

دیروز تا 12 شب دکتر بودم 

امروزم به یاد تک تک شما عزیزان بودم از رو تاپیک هنگام قربونی یادتون کردم 

من پارسال هنگام قربونی کردن  با چشم گریون خواستم که دامنم سبز بشه و امسال خدا حاجتم رو برآورده کرد و باز هم خواستم تمام دوستام که آرزو دارن، حاجت روا بشن 

بچه هاچند روز بعد از انتفال منفی پری شدین؟     من دو روز شده ولی حسم میگه بیشتر طول بکشه

عزیزم  من چهارروز بعد پریود شدم... یعنی شنبه بعدظهر

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔

بچه ها من یه مقدار امپول انوکسا و پروژسترون و شیاف برام مونده ازاول بهم گفتن تو یخچالی نیست منم بیرون یخچال نگه داشتم الان به نظرتون همون بیرون بذارم بمونه یا بذارم تویخچال برای دفعه بعد

دوستان کیا آسپرین میخورن؟؟؟ 

من دیروز دکترم (پریناتولوژی) گفت زیر ده هفته آسپرین نمیدم 

چون احتمال شکاف کام داره 

من هماتوم کاملا جذب شده و دکتر گفت رشد جنین خوبه. برای 18 مرداد وقت سونو مجدد داد 

دوتا آمپول هم تبدیل شد به یه شیاف 400 و یه آمپول 

و گفت شیاف تا آخر اصولا باید استفاده کنی و بعد از قطع آمپول پروژسترون بهت آمپول میدم برای هر دو هفته 

سلام دوستان خوبم  شبتون بخیر ببخشید که دیر دارم عیدو تبریک میگم  دیروز تا 12 شب دکتر بود ...

عزیزم خداروشکر که خدا صداتو شنید...امیدوارم صدای هممونو بشنوه و لذت مادر شدن رو بچشیم😔

من نرفتم تا حالا اسمشم تو سايت شنيدم همون بارداري پرخطره يا فرق داره؟

سلام گلم بله همون بارداری پر خطره ولی افراد عادی هم میرن 

من که رفتم کلا دستگاه سونوش فرق داشت 

و سونو آن تی و آمینو و.. خودش انجام میده 

و واقعا متبحر بود از متخصای زنان هم بیشتر وقت میزارن