2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
طفلی خوبه خودش دستشویی میره  فقط میرم کمکش میکنم آره از فرصت که ۱۰۰درصد باید استفاده میکنم 😄 ا ...

عزيزم لكلانهگزيني بوده اون

تازهاول. راهيچرامنگوشيمهنگكردهفاصلهنميندازه

اميدوارمبتونيبخوني🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

سلام سارا جانم  خوبی دختر گلت خوبه چشم میخورم عزیزم ممنونم از شما

قربونم عزیزم خوبیم شکر خدا

قربونت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه رفتی سونو ؟😍😍🌹❤️بسلامتی چندهفته رفتی؟خدابرات حفظش کنه و تاچندماه دیگه بیاد توبغلت🤭🥰💖😍

مرسی عزیزم‌آره من‌زنگ‌زدم‌مرکز گفت بیا. سونو شدم‌گفت ۵ هفته و سه روزمه. ساک بارداری دیده شد. البته قبلشم‌چون‌بتام‌زیاد بالا نبود تقریبا مطمین‌بودم فقط یکیش گرفته. گفت ۱۰ روز دیگه هم‌بیا واسه سونو قلب... ایشالا نی‌نی‌ (های) شما هم‌سالم‌بیاد بغلت گلم🥰

قربانت عزیزم .چکار کنم دیگه واقعا موندم .دیگه نه جنین دارم نه چیزی .باید از اول شروع کنم ....

عزیزم باید اول دنبال علت منفی باشی.... 

دکترت تا حالا چیارو بررسی کرده؟ 

ایمنی؟ 

انعقادی؟ 

کاریوتایپ؟ 

دی اف آی اسپرم؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام. عزیزم چرا نگیره اگه خدا بخواد با یدونه هم مامان میشی. من هم یدونه جنین انتقال دادم و خدارو شکر ...

ای جانم خداروشکر عزیزم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
مبارکه عزیزم 😍😍😍 فرزی جان سن بارداری چطور حساب میشه تو ای وی اف. ؟

دو هفته+ سن جنین موقع انتقال+از انتقال تا امروز

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com