2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
انا جون اندومتریوز رو چه جوری تشخیص میدن؟با سونوگرافی ؟

عزیزم تشخیص قطعیش با لاپراسکوپیه.... 

حالا ممکنه با سونو اما توسط متخصصی که تو زمینه آندومتریوز کار کرده هم معلوم بشه اما معلوم نشه هم آندومتریوز رد نمیشه.... 

آز جون ca125 و یکی دیگم ca19. اگه اشتباه نکنم دومی یادم رفته.... 

اینم میتونه منفی کاذب باشه.... 

برا من منفی کاذب بود مثلا... 

با ام آر آی هم ظاهرا معلوم میشه تا یه حدی.... 

اما تشخیص قطعی فقط با لاپرا هست.... 

با معاینه دقیق واژینالم شاید مشخص بشه... 

برا من با معاینه تشخیص داده شد.... 

با لاپرا هم تایید شد.... 

عزیزم کلا به منطقه درگیری بستگی داره ممکنه هیچ جوره نشون داده نشه و فقط بعد لاپراسکوپی معلوم بشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اممنونم عزیزم 😍😍 شمام اهوازی هستی ؟  کدوم مرکز نتیجه گرفتی ؟  من نگم برات اهواز چهار ب ...

سلام عزیزم

خیلی برات خوشحال شدم

ان شاء الله به سلامتی و خوشی نی نی هاتو بغل کنی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون موقع که گفتی ۷ تا جنین بلاست خوب برات تشکیل شده مطمئن بودم این سری مثبت میشی💃💃انشالله بقیه بچ ...

ایشالا واقعا خیلی تو فکرشونم ایشالا نتیجه بگیرن 

اره دقیقا همسرم ۶ ماه دارو خورد بعد مجدد آزمایش داد با اینکه خیلیییی بهتر شده بود بازم گفتن بخاطر دی اف ای باید تسه بشه درصورتیکه اهواز یه راست بردن پانکچر 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام اکرم جون.امشب برام دعامیکنی. خودم اصلا نگران نیستما.همش نگران همسرم خیلی امید داره. همش میگه ...

چشم عزیزم برات حسابی.دعا میکنم ان شاالله که فردا خدا بهت عیدی بده عزیزم چشم و دلت و روشن کنه  

میدونم چی میگی منم سره مریضی پدرشوهرم شوهرم خیلی داغون شده بود خیلی روحیه اش افتضاح بود فقط دوست داشتم خدا دلمون و شاد کنه بشه امید براش امیدوارم فردا خدا دلت و شاد کنه ان شاالله که دوتا خواهر و برادر برا پسرت بیاری 

محرم امسال با بچه تو شکمت برا امام حسین اشک بریزی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
آمپولا سینال و‌اچ‌ام‌جی بود  بله با ستروتاید بود  ناراحت نباش دیگه عزیزم کاری نمیشه کرد ...

امان از این سینال.... 

امیدوارم خدا سورپرایزت کنه.... 

یه معجزه قسمتت بشه.... 

خیلیا بودن بعد پانکچر طبیعیم باردار شدن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم مبارک باشه ان شاءالله ۹ماه به راحتی بگذرونی. ان شاءالله بهترین ۹ماه زندگیت باشه. ان شاءالله ...

عزیزدلم بخدا خیلییییی دعا میکنم خیلی خوشحال میشم همه اینجا زود مادر بشن چون میدونم چقد سخته این راه … 

ایشالا به حق علی میری جواب آزمایشت مثبت میشه با یه بتای عالی توکلت به خدا باشه 🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
والله پرسیوم فعلا بجز شما کسی جواب نداده

امروز جمعه اس کسی زیاد نیس ولی منم فاصله پانکچر و انتقالت و حساب کردم شد پنج روزه از رو همون گفتم یا چهار روزس یا پنج روز

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزم من آخرین سیکل که پانکچر شدم و بعدم انتقال دادم عملا فقط یه روز اونم در حجم کم پریود شدم....&nb ...

خب خداروشکر خیالم راحت شد منم امروز روز دومم میشه قرص استرادیول شروع کردم ان شالله خدادامن های منتظرا رو سبز کنه 

سلام بچه ها ویتامین ب۶ صرفا برای کنترل ویار و تهوع تجویز میشه یا کلا باید تو بارداری خورد؟

والا برا تهوع تحویز میشه.... 

اما خوب مثلا من چون مشکل انعقادی داشتم قرار شد از سه چهار ماه قبل شروع سیکل پانکچر روزی یه دونه قرص ب۶، هفته ای یه دونه ب۱۲ آمپولش رو، با فولیک اسید ۵. بعدش چون استارت سیکلم به تاخیر افتاد به خاطر عمل لاپراسکوپی دیگه به جای ب۶ و ۱۲ مولتی دیلی خوردم تا شروع سیکل.... 

بعد انتقالم نداشتم.... 

اما یادمه دوستام که مثل من قبل شروع سیکل داشتن بعضیاشون ب۶شون بعد انتقالم ادامه داشت.... 

یعنی به شرایط فردم ربط داره.... 

اگه حکم درمانی داشته باشه.... 

دوستان من ۲ تیر تخمک کشی شدم و۴ تیر بهم گفتن که ۴تا جنین گرید aداری   و ۷ تیر هر ۴تاشو انتقال د ...

به سلامتی عزیزم، بله چرا که نه ان شاالله حتما مامان میشی.

بلاست بودنش رو باید از خودشون بپرسی عزیزم 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام اناجان سن بارداری و از اولین روز قاعدگی حساب میکنن؟

والا تو طبیعی بله اما من برا خودمون اینطوری حساب میکنم.... 

اگه انتقال فرش باشه اینطوری:

دوهفته + روزهای بعد پانکچر تا امروز

اگه فریز باشه اینطوری:

دو هفته+سن جنین موقع انتقال+روزهای انتقال تا الان

این دومی برای انتقال فرش هم به درد میخوره

سلام عشقم خوبی؟ امروز بهترم ،دردام کمتر شده ،فدای تو مهربون ❤

سلام عزیزم خداروشکر که بهتری عزیزم ❤❤

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...