2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
اونم خودشو‌مسخره کرده خیلی چیزای بدیهی رو‌میگه بیشتر اونا رو‌چندین ساله آدمایی تو شرایط ما رعایت میک ...

عزیزمممم 😔😔😔😔 همه چیز درست میشه غصه نخور امیدت بخدا باشه 💙امروز حالت چطوره؟بهتر شدی؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان مطب بودم امروز دارو بهم دادن که اگه صخامت اندمتر اوکی شد انتقال کنن واسم بحق این روزا من ...

عزیزم تغذیه عادی و سالم و مقوی و مناسب بدنت.... 

آب زیاد بخور.... 

پر پروتئین بخور.... 

خودتو سرگرم کن.... 

یه بند نخواب.... 

مواظب نفخ و یبوست باش.... 

چیز جدیدم نخور.... 

+ فکر کن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خوبی عزیزم  من پانکچر شدم نتیجه خوب نبود فولیکول زیاد داشتم‌همش پوچ‌ بود فقط داخل یکی تخم ...

عزیزم آمپولای تحریک تخمدانت چی بودن؟ 

سیکلت با ستروتاید بود درسته؟ 

پلی کیستیک هستی؟ 

خیلی ناراحت شدم.... 

انشالله همون یه دونه برات جنین عادی میشه و میشه دردونه زندگیتون.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون ک جواب دادی گلم. من دردام زیردلم بود فقط. حتی کمردردم نداشتم فقط دلدردای وحشتناک ک ب مرور بعد ...

عزیزم احتمالا برا شما لوله ها یا تخمدان درگیره.... 

احتمالا لگن اوکیه.... 

یبوست یا اسهال چی؟ 

به نظرم یه دکتری که تخصص آندومتریوز داره حتما برو بررسی کنه.... 

این داروهای سیکلها تشدید میکنه مشکلمون رو.... 

عزیزم احتمالا برا شما لوله ها یا تخمدان درگیره....  احتمالا لگن اوکیه....  یبوست یا اسها ...

انا جون اندومتریوز رو چه جوری تشخیص میدن؟با سونوگرافی ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوستان کله پاچه طبعش گرم و تره! من نمیتونم بخورم؟! همسرم توی گرما رفته خریده الان داره میسوزونه که ...

عزیزم توروخدا انقدر ذهنتون رو درگیر گرمی نکنین.... 

ببینین دوستای گلم قاعده آور نباید بخورین..... 

کی با خوردن کله پاچه پریود میشه؟؟؟؟ 

نمیدونم کی اولین بار این قانون رو رواج داده که انقدر ذهنارو درگیر گرمی و سردی کرده.... 

کی گفته قبل انتقال فقط باید گرمی خورد بعد انتقال فقط سردی؟؟؟؟؟ 

لطفا اون بنیانگذار این قانون رو پیدا کنین محاکمش کنیم.... 

عزیزم تغذیه عادیتون رو داشته باشین.... 

فقط سالم بخورین.... 

مناسب بدنتون و تغذیتون و عادتون که بدنتون با اون تغذیه خوب بوده.... 

مثلا من خودم حتی بعد انتقالم گرمی میخوردم تا ماه سوم بارداریم چون بدنم اونطوری اوکی بود.... 

بعد سه ماه چون بدنم گرمتر شد خنکیارم بهش اضافه کردم.... 

فقط و فقط و فقط قاعده آور نخورین.... 

زرشک پلو قاعده آور نیست زرشک دم کنین بخورین قاعده آوره!!! 

زعفرون تو غذا قاعده آور نیست زعفرون دم کنین بخورین قاعده آوره؟!!! 

جعفری توی قورمه سبزی یا سوپ یا هر غذای دیگه قاعده آور نیست، یه کیلو جفعری بخورین یا دم کنین و... قاعده آوره.... 

تورو خدا افراط و تفریط نکنین..... 

ممنوعات بارداری اینان.... 

تخم مرغ خام یا نیم پز.... 

گوشت خام و کم پخته (هر نوع گوشتی) .... 

جگر و مغز و... 

ماهی با جیوه بالا... 

کنسرویجات و تن و.... 

ابمیوه های داخل قوطی و چیزایی که نگهدارنده دارن.... 

آره خیلی درد دارم باشه میخورم  قبلا هم‌ سه تا بود ۲ تاش فکر کنم پوچ بودن  تقویتی خورده ب ...

عزیزم میشه یه دور در مورد داروهات بگی.... 

هر دو سیکلت.... 

بعد یه توصیه من خودم از چند ماه قبل شروع سیکلم پرپرگتئین میخوردم بعلاوه هر روز دو تا سفیده تخم مرغ آب پز.... 

با اینمه میدونستم هایپر نمیشم اما چون سرشار از پروتئینه میخوردم.... 

من سیکل آخرم ده تا تخمک عالی داشتم.... 

در حالی که دو تا پانکچر قبلیم تخمکام هم کمتر بودن هم انقدر کیفیت نداشتن مثل دفعه آخر.... 

البته خوب داروهامم خوب بودن اما به نظر پروتئین بی تاثیر نبود.....

عزیزمممم 😔😔😔😔 همه چیز درست میشه غصه نخور امیدت بخدا باشه 💙امروز حالت چطوره؟بهتر شدی؟

سلام عشقم خوبی؟

امروز بهترم ،دردام کمتر شده ،فدای تو مهربون ❤

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
تو رو خدا جواب این سوالم رو بدید لطفا

عزیزم اگه کلسترول نداری بخور.... 

اگه داریم از چربی روش نخور از قسمت بی چربیش بخور.... 

از مغزشم نخور.... 

کلا نگران گرمیش نباش از اون بابت هیچ مشکلی نداره فقط اگه برات خوبه بخور.... 

عزیزم آمپولای تحریک تخمدانت چی بودن؟  سیکلت با ستروتاید بود درسته؟  پلی کیستیک هستی؟&nbs ...

آمپولا سینال و‌اچ‌ام‌جی بود 

بله با ستروتاید بود 

ناراحت نباش دیگه عزیزم کاری نمیشه کرد باید خدا هم بخواد و‌خودش هدایت کنه وگرنه به زور که نمیشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام

بچه ها ویتامین ب۶ صرفا برای کنترل ویار و تهوع تجویز میشه یا کلا باید تو بارداری خورد؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
مراكز سن كيفيت تخمكو بررسي ميكنن و در حد قد و رنگ پوست و چشم از خودت ميخان كه كدومو ميخاي بيمارستان ...

آفرین، عزیزم ملت بخوان به قایفه گیر بدن از تخمک خودتم باشه گیر میدن.... 

مردم مریض کم نیست پس اصلا نباید ذهن رو درگیر حرف مردم کرد.... 

مهم خودمونیم.... 

سلام سمیرا جان خوبی گلم بهترشدی؟ ممنون خوبم اکو دارم تا ماه آینده.خواستم بدون کسی اطلاعات داره. خو ...

عزیزم فکر نکنم ضرری داشته باشه مثل سونوگرافی میمونه یجورایی، من قبل انتقال رفتم چون برای مرکز باید نامه سلامت قلب می‌بردیم. مثل همون سونوگرافی بود منتهی از روی سینه

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام بچه ها ویتامین ب۶ صرفا برای کنترل ویار و تهوع تجویز میشه یا کلا باید تو بارداری خورد؟

سلام گلم نه معمولا برای تهوع میدن در کل نیازی بهش نیست که تو بارداری مصرف بشه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت