2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
سلام بچه ها بعداز انتقال منفیم حالا پریود شدم.دردم خیلی شدیده فشارم افتاده.استامینوفن خوردم اثر نکرد ...

آخی‌عزیزم😢 بنظرم زنگ‌ بزن‌ مرکز سوال کن واست دعا میکنم که‌زودتر‌حالت خوب‌شه پروانه جان🙏

اممنونم عزیزم 😍😍 شمام اهوازی هستی ؟  کدوم مرکز نتیجه گرفتی ؟  من نگم برات اهواز چهار ب ...

همون موقع که گفتی ۷ تا جنین بلاست خوب برات تشکیل شده مطمئن بودم این سری مثبت میشی💃💃انشالله بقیه بچه های اهواز جمله الوچه و فاطیما به زودی مامان بشن

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااااای خداااا مبارکه عزیزم چشمت روشن مامان خانوووم😍😍😍😍

مرسی عزیزدلم دعا کن بتامم خوب باشه 🤲🤲🥹 

ایشالا مامان شدن خودت عزیزم  به حق علی🤲🤲🤲🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام دوستان من ۲۱ پریودی خراش رحم انجام دادم و۲۴ پریود شدم اما نگرانیم از اینه که ماه قبل پریودی خیل ...

عزیزم من آخرین سیکل که پانکچر شدم و بعدم انتقال دادم عملا فقط یه روز اونم در حجم کم پریود شدم.... 

+م شدم... 

نگران نباش عزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم خوبی؟؟ خبری ازت نیست ولی من همش بیادت بودم این چند وقتی که نبودی همش میگفتم یعنی چکار میک ...

سلام زی زی جون خوبی عزیزم 

من یادمه انتقال دومم باهم بودیم 

سه تا برات گذاشتن رفته بودی خونه خواهرت بچه بغل کرده بودی خونریزی داشتی گفتی پریود شدم بعد رفتی بتات ۸۰۰ بود 😍😍😍 اینقد ذوقتو کردم 😍😍😍😍 

خیلی اینجا حرف نمیزدم بیشتر خواننده خاموش بودم 😀😀 

ولی تمام بچه های اینجا رو با خوشحالیشون خوشحال میشم با ناراحتیشون ناراحت 

الان انتقال پنجمم دعا کن خوب پیش بره این بار 🤲🥹🥹🥹

مرسی عزیزدلم دعا کن بتامم خوب باشه 🤲🤲🥹  ایشالا مامان شدن خودت عزیزم  به حق علی🤲🤲🤲🙏 ...

عزیزم مبارک باشه ان شاءالله ۹ماه به راحتی بگذرونی.

ان شاءالله بهترین ۹ماه زندگیت باشه.

ان شاءالله صحیح وسالم بغل بگیری.

برای بقیه عزیزای چشم انتظار دعا کن  

خداروهزارمرتبه شکر یه مادر دیگه اضافه شد  

برای بنده حقیر دعاکن بتونم فردا جواب دعاهای ومحبت های عزیزانم رو بدم  ان شاءالله   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

دوستان من ۲ تیر تخمک کشی شدم و۴ تیر بهم گفتن که ۴تا جنین گرید aداری   و ۷ تیر هر ۴تاشو انتقال دادم.

امیدی میتونم داشته باشم 

و اینکه بلاست حساب میشن؟

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
مرسی عزیزم ولی جمعه است مرکز تعطیله

سلام عزیزم خوبی اگع حالت بده برو کلینیک یه سرم بزن خیلی هم درد داری بگو مسکن بزنن داخلش من بعد پانکچرم پریود ک میخواستم بشم حالم بد شد لرز گرفته بودم  رفتم سرم زدم حالم بهتر شد برو دکتر 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
مباااارک باشه عزیزمممم، به سلامتی ان شاالله، بله مامان خانمممم ، مامان شدی 😍😍 دوست داشتی عکس بی بی ...

مرسی عزیزم 

گذاشتم 

مثبته مگه نه ؟؟؟ خیلی زود دو خط شد امروز روز هفتمم دو تا بلاست انتقال دادم 

عزیزم جنین اهدایی مگه میشه از آشنا گرفت؟؟؟  یه زمانی یادمه نباید اهدا کننده رو میشناختی....&nb ...

بعضی بیمارستان‌ها دولتی  میشه.یامطب خصوصی پول بده هر کاری انجام میدن برات.

من دوست داشتم جنین بگیرم ولی شرایط همسرم خوب بود البته از نظر دکتر به لطف خدا انجام دادیم جنین وانتقال حالاهم چشم انتظار.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

عزیزم مبارکت باشه بارداری راحتی داشته باشی ب سلامتی بغلشون کنی فک کنم دو قلو عه ک زود نشون داده من روزه یازدهم بی بی زدم سیزدهم رفتم ازمایش میخوای هر موقع بی بی ات پررنگ شد برو آزمایش 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️