2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام بچها منم با ای وی اف باردارشدم بعداز 5سال الان پسرم6ماهشه وفهمیدم باردارم... میخام سقطش کنم خ س ...

گلم شکی در این نیست که اوضاع اقتصادی باب میل هیچ کسی نیست ولی هدیه ای که خدا بهت داده پسش نزن 

هزاران نفر آرزو دارن جای شما باشن از مادر شدن مجدد لذت ببر  

حالا که خدا نظر کرده بهت برای منتظرا و مادرای باردار دعای خیر کن 

خواهش میکنم عزیزم😘😘 الان همه رو چک کردم حجم بین ۲ml تا ۴.۷ml متغییر بوده قبل از مصرف  ژل چ ...

ممنونم، محبت کردی عزیزم 😘💓

حجم منی همسر من زیر یک بوده تو آزمایشها. البته برای آی وی اف مهم نیست، بخاطر اقدام طبیعی می خواستم بیشتر بشه. چون تعداد اسپرم هم به نسبت اونقدر زیاد نیست. 

کی میشه از تعداد و مورفولوژی و حجم منی بکشیم بیرون خدا می دونه! 🤦‍♀️

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچها منم با ای وی اف باردارشدم بعداز 5سال الان پسرم6ماهشه وفهمیدم باردارم... میخام سقطش کنم خ س ...

سلام.

عزیزم خودت به تنهایی باید این تصمیم رو بگیری. ولی در کل اگر باز هم می خوای فرزند داشته باشی بنظرم سقط نکن، اگر نه بستگی به خودت داره.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام باید از حداقل دو ماه قبل از پانکچر شرووع کنی به ورزش و پیاده روی: حداقل هفته ای چهار بار روزانه ...

ممنون ک جواب دادی عزیزم ولی من دو هفته دیگه میخوام تخمک کشی کنم فعلا پیاده روی میرم ایشالا ک جواب بده بهم 

اخه پسرم خ خ کوچیکه. ومنم دست تنها چجوری از پسش بربیام... پسرم شیر خودمو باید بخوره بخوابه شبا مخصوص ...

پسر منم خیلی وابسته به شیر بود مخصوصا قبل خواب... مثلا هرچی صداش میکردم بیا پیشم فکر شیطونی و فضولیش بود نمیومد،، همون لحظه تا میگفتم بیا شیر بدم بهت بدو بدو میومد پیشم... 

من آخرین روزی که بهش شیر دادم روز تولدش بود الان یک ماهه از شیر گرفتمش... شمام وقت داری تا 1 سالگیش بده اشکالی نداره اما از الان روش کار کن در کنار شیر خودت روزی یک یا دوبار شیر خشکم بخوره که وقتی اون موقع از شیر گرفتیش راحت شیرخشک بخوره و گرسنه نمونه... 

من وقتی بچم 8 ماهش بود شروع کرد روزی یه بار شیرخشک خوردن مخصوصا شبا قبل خواب میدادم بهش،، ولی پدرم و درآورد اصلا قبولش نمی‌کرد حدود یک ماه باهاش کلنجار رفتم تا قبول کرد شیرخشک بخوره... اما الان خیلییی دوس داره دیگه

ممنون که جواب دادی عزیزم.اخه همسرم تا دیروقت سرکار بود این چند روز ،گفت آخر هفته میرم میخرم.امروز هم ...

کله پاچه در کل تو دوران بارداری برای بچه مفیده... سرشار از ویتامین‌های مختلف مخصوصا ویتامین بی هست... من هم سر بچه اولم هم سر این یکی میخورم... 

الان حالت چطوره؟ درد داری؟ یعنی اگه توی سونو مشخص میشد که دوتاست داروهات فرقی میکرد؟ 

دکتر سونو میگفت اره دکتر اگه تشخیص میداد میتونست نگه داره

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

سلام‌خانوما تو ابن سینا دکتر بارداری کدومشون خوبه برم پیش اون دکتر خودم گیلانی هست که به درد نمیخوره

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
ینی ببین پوچه چیکار میکنن؟؟؟😢😢  

پانکچر نکردی مگه؟؟ همون روز پانکچر بهت برگه دستورات میدن توش تعداد تخمکت نوشته شده... 

اگه همه پوچ باشه کلا کنسله دیگه تخمک نباشه جنینم نیست... 

حالا چرا به دلت بد راه میدی کی گفته قراره فولیکولات پوچ بشه!!! مثلا من سیکل پانکچر اولم فولیکولم بر اساس آز استرادیول همه پوچ بودن دلیل نمیشد برا دفعه بعدم همینطور باشه که... 

من دو ماه و نیم بعدش 21 عدد تخمک داشتم توی تخمک کشیم

جواب آز رو نگرفتی هنوز؟؟؟ 

بچه هاا ازمایش استرادیول که قبل تخمک کشی گرفتم ازم عددش چهار رقمیه ینی مشکلی هست؟

چنده عددش... 

عالیه چهار رقمی یعنی هرچی عدد استرادیوله بزرگتر باشهتعداد تخمکات هم بیشتره... 

عدد و بگو حدودی بگم چندتا تخمک داری؟؟؟ 

برا من عددش 3600 بود 21 تخمک داشتم... 

صد تا دونه امپول 😶دارین شوخی میکنین 😶مگه میشه که صدتا امپول عضلانی زد .چند روز ؟

چرا نشه... من سر بچه اولم تا 16 هفتگی شایدم بیشتر هر روز امپول پروژسترون روزی دوتا در یک سرنگ داشتم ببین چند تا شد کلا😁

فکر کنم تقریبا 250 تا شد

سلام دوستان کسی از هزینه تعیین سلامت جنین خبر داره؟

سلام عزیزم سلفری و میگی؟؟؟ 

اگه منظورت اونه ازمایشگاه دنا ازم 3414000 تومن گرفته جوابش سه هفته ای طول کشید... دوستم یه جای دیگه رفت ازش 4200 گرفتن ولی یه هفته ای جوابش اومد

ممنون ک جواب دادی عزیزم ولی من دو هفته دیگه میخوام تخمک کشی کنم فعلا پیاده روی میرم ایشالا ک جواب بد ...

قربونت... انشاالله همه چی به خوبی برات پیش بره و کلی تخمک تپل و سرحال داشته باشی🤲🙏

نه توی شناسنامه نمینویسن ولی صحبت های یکی از متخصصای مرکز مام رو داخل پیج اینستا میشنیدم میگفت مرکز ...

آهان.... همون تو شناسنامه نمینویسن خوبه بقیه جاها خیلی مهم نیست... بالاخره محرمانس به کسی نشون نمیدن که😉