2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
۲۰ خرداد اولین روز پریودم بود که از دومین روز شروع دارو ivfکردم و ۲ تیر تخمک کشی شدم و ۷ تیر هم۴تا ه ...

خوش اومدی.۴تا جنین؟کجا انجام دادی؟دکترت کیه؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
خوش اومدی.۴تا جنین؟کجا انجام دادی؟دکترت کیه؟

ممنونم بابت خوش امد گوییت عزیزم.

بله ۴تا جنین گریدa

ارومیه مرکز ivfدکتر تیزرو که دکترم خانم دکتر طاهره بهروزی لک هست

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

https://www.instagram.com/p/CfUPq0poiKR/?igshid=YmMyMTA2M2Y=   باچشماي گريون  بشرط لياقت ...

معجزه جان اینستای من نمیدونم‌چه‌جوری شده کار نمیکنه در مورد چیه این کخ فرستادی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دوستان کله پاچه طبعش گرم و تره! من نمیتونم بخورم؟! همسرم توی گرما رفته خریده الان داره میسوزونه که ...

اتفاقا کله پاچه و پاچه و سیرابی خیلی خوبه بخوری قلم هم بگیر عصاره اش رو بریز تو غذا انقدر هم حساس نباشید همه چیز ب اندازه بخور چیزی نمیشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزيزم کله پاچه مقوی ولی طبعش سرده، گرم نیست  پس کمی بخور چون خیلی خوبه همه چی بخور ولی در ...

ممنون عزیز دلم😘

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
اتفاقا کله پاچه و پاچه و سیرابی خیلی خوبه بخوری قلم هم بگیر عصاره اش رو بریز تو غذا انقدر هم حساس نب ...

ممنون عزیزمممم😘

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
اتفاقا کله پاچه و پاچه و سیرابی خیلی خوبه بخوری قلم هم بگیر عصاره اش رو بریز تو غذا انقدر هم حساس نب ...

من اب پای رو مامانم گرفته به همه غذاهام میریزم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
ممنونم بابت خوش امد گوییت عزیزم. بله ۴تا جنین گریدa ارومیه مرکز ivfدکتر تیزرو که دکترم خانم دکتر ط ...

ان شاالله که باردار باشی چهارتا جنین ک زیاده 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اول راه هم نیستم چندین بار iui و یه بار خارج رحمی و یه بار سقط

عزیزم ان شاءالله ایندفعه جواب گیری.خانمای اینجا اکثرا برای هم چله میگیرن دعا میکنن.ختم قرآن دارن. خلاصه فضای معنوی هست اینجا .از کل ایرانیم. تو این  دوهفته استراحت  کلی بچه ها مامان شدن

ان شاءالله مثبتی  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

بچه ها من از نی نی سایت میرم امیدوارم همه مادر بشین قطعا شماها مادران بهتری برای فرزندانتون میشین برای منم دعا کنین طبیعی باردار شم خیلی ممنون از همتون که این مدت تحملم کردین جوابم با حوصله دارین خدا نگه دارتون

سلام بچه ها چیکار کنم روز تخمک کشی تخمکم پوچ نشه؟ 

سلام باید از حداقل دو ماه قبل از پانکچر شرووع کنی به ورزش و پیاده روی: حداقل هفته ای چهار بار روزانه یک ساعت پیاده روی تند داشته باشی و همراهش استفاده از داروهای تقویتی تا کیفیت تخمکات بره بالا مثلا من خودم از دو ماه قبل از عمل پانکچر روزی سه وعده فرتیل اید، روزی دو ساشه پودر اینوفولیک و ویتامین دی، ویتامین سی، یه روز در میون ویتامین ای، هفته ای دوتا امگا 3 میخوردم... روزی 10 12 تا لیوان آب میخوردم در روز... و البته داروهایی که تو سیکل پانکچر استفاده کردم خارجی بودن مثل گونال اف و اچ ام جی و....

میتونی به جای استفاده از فرتیل اید و اینوفولیک، از اووابوست و کیوتن استفاده کنی... 

من اون موقع که پانکچر دا‌شتم دربه در دنبال اووابوست گشتم اما هیچ جا نبود متاسفانه خیلیییی قرص خوبیه برا تخمک معجزس به نظرم... 

درکل همه این داروها خیلی برای کیفیت تخمک عالین من واقعا تاثیر و معجزه ای که روی تخمکام داشتن و با چشم دیدم

من تنبلی تخمدان هم داشتم و طبع و رحمم سرد بود بخاطر همین بیشتر گرمیجات میخوردم و اگه سردی میخوردم هم همراه با مصلحاتش بود... اگه شما هم رحمت سرده حتما همین کارو بکن البته اولش بهتره بری پیش یه دکتر طب سنتی مجرب و طبعتو بشناسی...