2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045891 بازدید | 684488 پست
سلام رقیه جان خوبی ؟بهتری انشاالله؟

سلام لیلا جان ای خدا روشکر خوبم انشاالله که حال خودت و نی نی (ها) همیشه خوب باشه برام دعا کن فدات شم بگو خدا برام بهترین رو بخواد

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات بشم من من خودم حس میکردم اینا دوقلوان 

آره واقعا به دلت افتاده بود قربون دلت برم 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام لیلا جان ای خدا روشکر خوبم انشاالله که حال خودت و نی نی (ها) همیشه خوب باشه برام دعا کن فدات شم ...

انشاالله فداتشم بفکرت هستم و از خدا میخوام صدای قلب نی نیات و بشنوی و خیالت راحت شه توام تو شیش هفته میری سونو؟

بچه ها یه شماره بود گفتین زنگ میزنین میپرسین واسه داروها بهت میگه چ داروخونه ای داروی ک میخاد هست یانه؟؟؟ @zizi92    

زی زی جان تو یادت نیست اون شماره رو بچه ها قبلا میزاشتن شماره شو ۱۴۰ بود همچینن چیزی

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
اکرم من کامل پریود شدم

عزیزم نمیدونم چی بگم ولی داروهاتو قطع نکن حتما برو دکتر شاید سونو کنن نمیدونم چجوری با وجود اینهمه دارو پریود اتفاق افتاده توکل بر. خدا برو دکتر ان شاالله که بگه بچه هست 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
من از امروز استرادیولم رو کم کردم  روزی سه تا بود، از امروز یه صبح یه شب میخورم تا چند روز بع ...

برا منم کرده یکی صبح یکی شب ولی نگفته کی کمش کنم یا قطعش کنم 

دقیقا مثل خودتم  من اصلا اهل خواب نبودم و خیلی دیر خوابم می‌برد الان دراز میکشم میبینم دوساعت ...

دقیقا میبینم تا شب هیچ کاری نکردم فقط خواب بودم 😅

بچه ها یه شماره بود گفتین زنگ میزنین میپرسین واسه داروها بهت میگه چ داروخونه ای داروی ک میخاد هست یا ...

فک کنم ۱۴۹۰ بود اگه اشتباه نکنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشاالله فداتشم بفکرت هستم و از خدا میخوام صدای قلب نی نیات و بشنوی و خیالت راحت شه توام تو شیش هفته ...

انشاالله خدا از زبونت بشنوه و بازم من رو لایق معجزه بدونه ..برای بیست و هشتم سونو نوشته فکر کنم شروع هفت هفته میشه ولی شاید زودتر رفتم برای دیدن ساک چون دیگ واقعا فکر و خیال امان نمیده بهم ..خواهر خیلی برام دعا کن

انشاالله خدا از زبونت بشنوه و بازم من رو لایق معجزه بدونه ..برای بیست و هشتم سونو نوشته فکر کنم شروع ...

میفهمم چیمیگی ،منم اصلا هیچ علائمی ندارم جز دل درد اونم گهگداری میادو میره نگرانم چون ازمایشم دیگه ندادم گفتم بی خبری خوش خبری ترسیدم برم بتا بدم دوباره منم یروز قبل عید غدیر میرم انشاالله خدا عیدی ما و بچه هارو بده

میفهمم چیمیگی ،منم اصلا هیچ علائمی ندارم جز دل درد اونم گهگداری میادو میره نگرانم چون ازمایشم دیگه ن ...

نه عزیزم قرار نیست که همه مثل هم بشن خدا رو شکر همون علامت هم خوبه .. انشاالله بسلامتی میری و عیدیت رو از امام علی میگیری خدا به هممون نظر کنه هر چی مصلحتش شکر میکنم

من حونریزیم بدتر شده عصر میرم پیش دکترم ببینم چی میگه تخمدانام و رحمم میخواندمنفجر بشن

برو دکتر عزیزم هیچ کی مثلا دکترت نمیتونه کمکت کنه 

اگر احتمالا از پریود باشه شیاف پرژسترون اذیتت میکنه و بیشتر ضربع ب بدنت وارد میشه 

اینکه بچه ها میگن ن شیافتو بزار با توجه ب تجربه ای ک دارن اما ممکنه شرایط بدنی شما با بقیه فرق کنه و این باعث شه رحم و تخمدانت اسیب ببینن پس بهترین تصمیم بر اینه ک ب ی و نظر دکترتو بپرسی به هر حال اون هم درسش خونده هم علمش بیشتر از بقیست و میتونه کمکت کنه