2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
عزیزم مبارکه....  انشالله به شادی و سلامتی استفاده کنن....  عزیزم نگران نباش جمع و جور م ...

ممنونم عزیزم ان شالله.

ان شالله قسمت دوستام یروزی بشه دغدغشون بشه خرید سیسمونی

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم علائم لخته شدن خون تو پاها چیه؟ چجوری تشخیص دادن؟ دکتر زرنانی به منم گفته ۹ ماه باید انوکسا ب ...

انوکسا جلو لخته شدن رو میگیره. خطر مسمویت بارداری رو  هم کم می کنه. 

خدایا شکرت
انوکسا جلو لخته شدن رو میگیره. خطر مسمویت بارداری رو  هم کم می کنه.

عزیزم استرادیول و انوکسا وامپول  پروژسترون  و شیاف بعد ازمثبت شدن هم معمولا باید استفاده بشه؟

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
ممنونم سلامت باشی. باید از خواهرها کمک بگیرم 😁. الان نمی دونم همچی گرفتم یا نه تا بچینم معلوم بشه. ...

مبارکه عزیزم انشالله سالم بیاد توبغلت..🤲🏻😘

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
ممنونم عزیزم ان شالله. ان شالله قسمت دوستام یروزی بشه دغدغشون بشه خرید سیسمونی

الهی امین🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

سلام دخترا مامانای قشنگ.صبحتون بخیر     سمیرا جون ومهرواره جون تست دادین من دلم براتون ر ...

سلام سمیرا و مهراوه امروزه ازمایششون؟😍😍الهی به حق امام جواد ائمه مثبت بشه 🤲🥰

مرسی مامانی لطف کردی پس همون میرم پیش ایشون خوبیش اینه حضوری میتونم ازش خرید کنم ولی زنبوردارای دیگه ...

خواهش میکنم عزیزم

انشالله که خیر باشه براتون. خودتم میتونی مصرف کنی 

دو بار برا خودمم سفارش دادیم ولی فقط یک کیلوشو تونستم تموم کنم و دیگه ادامه ندادم. مزه اش میزد زیردلم. چون من اصلا داروی گیاهی نمیتونم بخورم. البته برا من سبکتر درست کرده بود ۲۰ گرم با مقدار کمتری گرد و پودر.

راستی درمورد مقدارش پیرایرانی میگفت یک شیشه یک کیلویی، یک ماهه مصرف میشه

ولی همسر من بین ۲۰ تا ۲۵ روز تموم میکرد.

و اینکه شاید برای انتقال هم خوب باشه ولی اصل کار قبل از پانکچره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم علائم لخته شدن خون تو پاها چیه؟ چجوری تشخیص دادن؟ دکتر زرنانی به منم گفته ۹ ماه باید انوکسا ب ...

عزیزم من تجربه لخته شدن خون تو پا ندارم اما اگه ورم داری احتیاطا به دکتر نشون بده.... 

منم ۹ ماه انوکسان داشتم تو هر دو بارداریم.... 

خوب استرادیول احتمال لخته صدن رو برا ماها که ریسکشم داریم بالا میبره.... 

شما کلا آب زیاد بخور ولی ورم پاتم به دکتر حتما نشدن بده نیاز سونو میکنن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم استرادیول و انوکسا وامپول  پروژسترون  و شیاف بعد ازمثبت شدن هم معمولا باید استفاده ب ...

بله عزیزم استرادیول زودتر از بقیه معمولا قطع میشه. تا هفته ۱۰ . من هنوز شیاف پروژسترون دارم تا ۳۶ هفته گفت باید استفاده کنی. انوکسا اگه مشکل انعقادی نداشته باشی ممکنه قطع بشه ولی برای ما تا اخر بارداری هست . امپول پروژسترون تا  هفته ۱۲ معمولا هست

خدایا شکرت
گرده گل و پودر جنسینگ رو برای هر یک کیلو عسل، چند قاشق میریزه. و به همسرم گفته بود ژل تنها فقط حجم ...

عزیزم حتما دقت کنین اگه همسرتون طبعش گرمه براش خوب نیستا.... 

من همسرم طبعش گرمه منم به اشتباه تا تونسته بودم بهش گرمی داده بودم.... 

اومدم ابروشو درست کنم چششم در آوردم.... 

زد همه فاکتوراش مورفولوژی و تحرک صفر شدن..... 

کلی زمان برد با اصلاح تغذیش یه کم شرایطش بهتر بشه!!!! 

کسایی که طبعشون گرمه این جور چیزا برعکس عکس میکنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام به همه صبحتون عالی

دوستایی ک رفتید آزمایش انشالله با خبر خوش خوشحالمون کنید

بچه ها یه سوال🙄🙄🙄🙄

اونایی ک زمان اننقال دکتر بهتون امپول هاش سی جی میده میزنید علتش چیه 

تاثیرش چیه؟