2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

سلام دخترا مامانای قشنگ.صبحتون بخیر  

سمیرا جون ومهرواره جون تست دادین

من دلم براتون روشنه براتون صلوات نذز بابالحوائج کردم  خدا خودش نظرکنه ومثبت بشین.ان شاءالله 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@farzi99    سلام فرزی جون خوبی  عزیزم من چند جا قیمت ژل رویالو گرفتم همه جا گرمی ۲ ...

سلام هانی جون 

مرسی عزیزم خوبم 

اون موقع که ما خرید کردیم همه جا بین ۱۲ تا ۲۰ هزار تومن بود ولی پیرایرانی گرمی ۶هزار تومن می داد و بعدها هم شد ۷ونیم.

من احساس میکردم بقیه قیمتاشون منصفانه نیست چون اکثرا دلال هستن و دنبال سود بیشتر. قبل از اینکه شماره پیرایرانی رو پیدا کنم چندجا دیگه هم تماس گرفتم ولی واسطه بودن

اینا خیلی باانصاف و باوجدانن

شاید علتش این باشه.

منم چون یه خانمی نتیجه گرفته بود خیالم راحت بود و با خودم فکر کردم قابل اعتمادن. بعدم که یک ماهه نتیجه ازمایش همسرم تغییر کرد بخاطر همین ادامه دادیم.

البته با وجود اینکه زنبوردار هستن این ژل رویالی که دارن وارداتیه فکر میکنم از ترکیه وارد میشه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام بچه ها من با کلومیفن و سینال اف روز ۱۳ سونو رفتم فولی بالغ ۲۵ . ۷۲ درتخمدان چپ و فولیکول بالغ ۲ ...

عزیزم انشالله خیره بله منم یکی از علائم اولیه ی بارداریم ترشحات آبکی بود

بنظرم مامان شدی😍😍😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم مثلا منی که ژن غلطت خون دارم تو تفسیرش نوشته که ریسک ترومبوز دارم....  یه نمونش همین لخت ...

عزیزم علائم لخته شدن خون تو پاها چیه؟ چجوری تشخیص دادن؟

دکتر زرنانی به منم گفته ۹ ماه باید انوکسا بزنم 

از چند روز بعد از انتقال هم ساق پاهام متورم شده البته درد کوفتگی هم دارن

مطمئن نیستم ولی میگم ممکنه از عوارض استرادیول باشه

برای یک ماه معمولا میگن ۳۰ گرم کافیه  ولی شنیدم اگه قاطی عسل طبیعی بشه زمان بیشتری هم میبره مصر ...

گرده گل و پودر جنسینگ رو برای هر یک کیلو عسل، چند قاشق میریزه.

و به همسرم گفته بود ژل تنها فقط حجم منی رو افزایش میده ولی وقتی بصورت معجون مصرف بشه روی فاکتورای اسپرم اثر میزاره

سلام دخترا مامانای قشنگ.صبحتون بخیر     سمیرا جون ومهرواره جون تست دادین من دلم براتون ر ...

سلام عزیزم بله عزیزم من نیم ساعت پیش تست دادم...توکل برخودش ..

انشالله مهرواره جون هم با تست مثبت بیاد خبر بده بهمون 😍😘

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
واي بسلامتي باااااشه عزيزم🤩🤩 ادم طاقتش نمياااااد نچينه😑 من كه بشوهرم گفتم يدستي بكش بعد خودم اف ...

ممنونم سلامت باشی. باید از خواهرها کمک بگیرم 😁. الان نمی دونم همچی گرفتم یا نه تا بچینم معلوم بشه. ان شالله قسمت دوستای گلم. 

خدایا شکرت
سلام دخترا مامانای قشنگ.صبحتون بخیر     سمیرا جون ومهرواره جون تست دادین من دلم براتون ر ...

سلام عزیزم من یکساعت پیش تست دادم گفت‌تا ۱۲ آماده میشه. خیلی هیجان و استرس دارم ایشالا‌که هرچی‌خیر و صلاحه اتفاق بیفته☺

من خودم با عسل مخلوطشرو خریدم چون باید ژل رویال خالی تو یخچال باشه حتما موقع ارسال میخواستن از ترمین ...

سلام مامانی ممنون میشه بگی چند گرم ژل داخل عسل ریختی و برای مصرف  چند روزت کافی بود؟

بعد میگی خوبه قبل پانکچر خوردی یا قبل انتقال که نتیجه اش برات خوب بود ؟

عزیزم واقعا ایران و امریکا نداره، اگر حل شدنی باشه ایران هم بهترین دکترها رو داره شاید کیفیت تخمک م ...

پنح تا داشتم .دوتا یک جا انتقال دادم .دوتا پونزده روز پیش .یکی دیگه میگه رشد نکرده

قربونت عززیزم‌ ایشالا‌ شماهم خبر‌خوش بدی بهمون🥰

فدای تو گلم انشالله🤲🏻♥️

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
سلام هانی جون  مرسی عزیزم خوبم  اون موقع که ما خرید کردیم همه جا بین ۱۲ تا ۲۰ هزار تومن ...

مرسی مامانی لطف کردی پس همون میرم پیش ایشون خوبیش اینه حضوری میتونم ازش خرید کنم ولی زنبوردارای دیگه همشون شهرستان بودن