2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046065 بازدید | 684498 پست
انا جونم دکترم گفته نباید آسپرین استفاده کنم بخاطر معده دردیم خیلی نگرانم نمیدونم چطور پیش میره بدون ...

عزیزم منم اسپریم بهم نمیساخت.... 

من تو هر دو بارداریم فقط انوکسوپارین داشتم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم. فدات. خوبیم شکر. گل پسرت چطوره عزیزم؟ درسته دیگه دردونت شازده بود؟  دوباره انتقال ...

فدای تو عزیزم ماهم خوبیم خداروشکر که حالتون خوبه ❤️ 

یه دختر دارم آره اگه خدا بخواد فردا انتقال دارم ایندفعه سه تا جنین بیشتر دارم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ینی منم امیدوار باشم 😭😭با مورفو یک😿😿 مورفو دو بود اما شد یک نمیدونم چرا ولی سرعت رفت بالا تو از ...

عزیزم مورفوی همسر من بین صفر و یک نوسان داشت.... 

من الان دو تا فرشته ناز دارم که دومیشم طبیعی باردار شدم.... 

پس خیالت راحت.... 

با مورفوی یک اینجا کلی مامان داریم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام گلم. بله من همسرم آزواسپرمی بود. الان اتفاقی دیدم گفتم شاید کمکی تونستم بکنم.  اولش بیوپس ...

ممنونم.. منم همسرم رفته تهران جواب آزمایشش رو بگیره همون بیوپسی... آزمایشی که دوسال پیش به عنوان آزمایش اولیه گرفتن هورموناش پایین بود. دو سال دارو مصرف کرد همچنان آز اسپرمش صفر بود تا اینکه دکتر عمل بیوپسی انجام داد.. الانم منتظر جوابیم خوشبحالشون انشالله  مام مثل شما نتیجه بگیریم توکل به خدا

دیدم که پوست تنم از انبساط عشق ترک میخورد!
عزیزم مورفوی همسر من بین صفر و یک نوسان داشت....  من الان دو تا فرشته ناز دارم که دومیشم طبیعی ...

خدا برات حفظشون کنه عزیزم 

همش دست خداست میدونم اون بخواد میشه 

کاش بخواد برای منم این درد و رنج تموم شه 

نه من واس همه

عزیزم منم اسپریم بهم نمیساخت....  من تو هر دو بارداریم فقط انوکسوپارین داشتم....

دکترم گفته نخور ولی من دیشب خوردم اخه هیچ جایگزینی نداده 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
قربون چشمات برم الهی همیشه اشک شوق بریزی فدات شم که برام خیلی خیلی دعا کردی و منم معجزه خدا رو دیدم ...

خدانكنه عزيزي برامممم❤️

دل به دل راه داره🥰🥰🥰 ان شالله اين دوران بسلامت طي كني و فرشته(هاتو) سالم و بخوشي بغل بگيري ماااااااامان قشنگ💋

خداروشكر كه نتيجه زحمات و سختياااااتووووو ديدي

واقعا بعد هر بار منفي شدن بلند شدن و دوباره شروع كردن توان مضاعف ميخاد

ان شالله حس و حال امروزت قسمت همه منتظراي گروه به اميدخدا🙏🙏🙏

ممنونم.. منم همسرم رفته تهران جواب آزمایشش رو بگیره همون بیوپسی... آزمایشی که دوسال پیش به عنوان آزم ...

انشالله مثبته.. صلوات فرستادم 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
بچه ها برای تزریق امپول پرژسترون از خونه بیرون میرفتید؟

عزیزم خوب یه تعداد بیرون میرن اما اکثرا یا خودشون یاد گرفتن بزنن یا همسراشون.... 

من خودم همسرم برام میزد.... 

آموزشم ندیده بود چند تا فیلم نگاه کرد و با احتیاط شروع کرد به تزریق.... 

اتفاقا ناشیا بهتر میزنن حرفه ای که میشن بدتر میشه.... 

من همسرم اون زمانت انقدر آروم میزد اما الان یه ویتامین میزنه فرتی تزریق میکنه.... 

خخخخخخ.... 

پس نگران نباش ناشی بودن خودش یه امتیازه برا ماها.....

خخخخخ

خدا کنه اینطور باشه. هردو رو با ادرار اول صبح زدم. نمیدونم کسی تجربه استفاده از یونی تست رو داره؟ مد ...

ان شالله كه مثبته الان نماز امام جواد خوندم هفتاد تاتوحيد داره تو هر توحيدش رو به نيت يكي خوندم

به نيت شماهم خوندم🙏