2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046101 بازدید | 684498 پست
انقدر گریه کردم دیگه نا ندارم واقعا نمیدونم حکمت خدا چیه 

الهی عزیزم ... 😭💔😔

فقط می‌دونم که خدا فقط خیر میخواد، ان شاالله که خیلی زود دامنت سبز بشه گلم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم😅😅😅سحر ميكه چه گيري افتادم با اين معجزه تو يدوره افتاديم🤣🤣ببخشيد انقد سوال ميكنم🥴

این چه حرفیه عزیزم، همه ی تجربیاتم رو با کمال میل در اختیارت میذارم، خوبیش اینه من یکم ازت جلوترم قشنگ میتونی ازم استفاده کنی، من اول انجام میدم اگه خوب بود تو هم انجام بده 😂😂😂😂

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
گلم منم شنبه آزمایش دارم. ای خدا دل تو دلم نیست

عزيزم چشم ب شرط لياقت حتما يادم ميمونيد

ان شاالله خوش خبر بياين💖💖💖🤲🏻🤲🏻💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دوستان عزیزم الهی من به قربان تک تکتون برم یعنی به خدا قسم بعد از خدا به امید دعاهای شما رفتم ق ...

قربونت برم الهی که همیشه همینقدر شاد باشی فدات شم🥰🥰🥰

دعا کن برامون خیلی زیاد

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

موعدازمايشدوستان🥰

ملينا٤/١١

انتظار٤/١٣

پروانه٤/١٥

سنگصبور٤/١٦

مارشمالو٤/١٩

مهروارهچندمبود؟

آيلينجان؟؟؟

ترنم؟

انشاللههمگيشونمثبتباااااشنوصاحبفرزندسالموصالحبشنبهاميدخداااا💜🌹🙏

ممنونم عزیزدلم محبت داری جانم قسمت همه انشالله  الهی آمین اونم خوشحالمون کنن منتظرم من❤️❤️😍

تبریک میگم کوثر ان شالله صحیح و سلامت این دروان رو بگذرونی 🥰🥰

خدایا شکرت
انقدر گریه کردم دیگه نا ندارم واقعا نمیدونم حکمت خدا چیه  

عزیزم بمیرم حالتو درک میکنم خیلی سخته گریه کن تا آروم بشی عزیزم ی خودکار دفتر بردار هرچی توی دلته بنویس نزار تلنبار بشه توی دلت..من چون غرور داشتم نمیتونستم جلو مامانم و آبجیم گریه کنم .. درد دل کنم اونارو فرستادم خونشون نشستم دل سیر گریه کردم و د د دل کردم همه حرفامو تو دفتر نوشتم گلایه کردم تا آروم شدم ی دو زوزم قهر بودم با خدا بازم دیدم اول و آخر خداست دیگه کسیو ندارم ک گلایه خدارو پیشش بکنم باز برگشتم سمت خودش حداقل آرامش بهم میده..امیدوارم سری بعدی خدا لطفشو شامل حال شما و منم بکنه عزیزم ناامید نباش خدابزرگه💗

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
این چه حرفیه عزیزم، همه ی تجربیاتم رو با کمال میل در اختیارت میذارم، خوبیش اینه من یکم ازت جلوترم قش ...

فداي محبتت بشم خيلي لطف ميكني همون هي سوال پيچت ميكنم ديگه🥴🚶🏾‍♀️

ان شالله فسقليتوووو بسلامت بغل بگيري👩‍❤️‍💋‍👩

امشب منو پسرمم ياد كن

من سر پسرم ٦/٧ بار قران رو كامل خوندم ولي متاسفانه اينسري فقط شبااا ميرسم دعاهامو بخونم و با يسوره كه بيشتر چله طور هستش ولي ختم قران هنو شروع نكردم😢😢تومارو دعا كن🥰❤️

خانمای متخصص در بیبی چک لطفاً راهنمایی کنید. من روز هشتم وسوسه شدم و بی بی زدم که کاملا منفی شد. مارک بی بی چک هم یونی تست بود. بعد روز دهم زیر ده دقیقه یه هاله تقریباً واضح افتاد ( هاله اش شبیه هاله بی بی کوثر بود) . بعد امروز که یازدهمه بازم زدم یه هاله ضعیف تر و دیر تر افتاد. خیلی استرس گرفتم. گفتم نکنه این مارک بیبی کلا الکیه؟ خواهش میکنم اگر تجربه ای دارید کمک کنید‌. ضمنأ بگم امپول هاش سی جی هم نزدم.

خانمای متخصص در بیبی چک لطفاً راهنمایی کنید. من روز هشتم وسوسه شدم و بی بی زدم که کاملا منفی شد. مار ...

من تجربه ندارم اصلاا جوري كه واضح هم بود براي خودم تشخيص ندادم فكر كردم بايد پررنگ پررنگ بشه🥴

ولي يادمه براي مامان نسرينم يه روزش كمرنگتر شده بود شايد غلظت ادرارت كمتر بوده

من تجربه ندارم اصلاا جوري كه واضح هم بود براي خودم تشخيص ندادم فكر كردم بايد پررنگ پررنگ بشه🥴 ...

خدا کنه اینطور باشه. هردو رو با ادرار اول صبح زدم. نمیدونم کسی تجربه استفاده از یونی تست رو داره؟ مدیکور بهتره یا یونی؟