2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
قربونت برم فرزی جون ممنونم عزیزم انشاالله شما هم بسلامتی دوران بارداری رو طی کنی استراحت مطلق باش شم ...

فدات عزیزم 

انشالله هممون به سلامتی فارغ میشیم

به امید خدا

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها برای تزریق امپول پرژسترون از خونه بیرون میرفتید؟

دو تا انتقال اول یا بیرون میرفتم یا کسی می اومد اخری دل زدم به دریا گفتم شوهرم بزنه. سر همینم قشنگ سر وقت تزریق میشد

خدایا شکرت
ینی منم امیدوار باشم 😭😭با مورفو یک😿😿 مورفو دو بود اما شد یک نمیدونم چرا ولی سرعت رفت بالا تو از ...

نگران نباش‌همسر منم‌با‌مورفو‌ صفر و تحرک‌نوع A صفر واسمون ۱۲ تا جنین‌تشکیل شد. خداروشکر‌ گریداشونم خوبه. بار اولمه  انتقال دادم حالا هم منتظرم‌ هفته دیگه برم آز ببینم‌خدا چی‌میخواد واسمون...

سلام عزیزان التماس دعا..لطفا همه جوابمو بدید..

من طبعم گرم و تر هست الان فصل گرما..

جونم براتون بگه اگه خدا بخواد همین ماه انتقال دارم ، و الان روز ۱۲ سیکل انتقال هستم

شنبه مشخص میشه انتقالم چندم هست.

راستی ضخامت ۶ و نیم روز ۱۰ انتقال خوبه ؟؟؟

سوال دوم...تا چندم سیکل میتونم گزمیجات بخورم

اخه میگن گرمی زیاد خوب نیست برای رحم

لطفا برای دو تا سوال راهنماییم کنید..کلی دعاتون میکنم

با آرزوی مادر شدن همه ی شما عزیزانم

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
نگران نباش‌همسر منم‌با‌مورفو‌ صفر و تحرک‌نوع A صفر واسمون ۱۲ تا جنین‌تشکیل شد. خداروشکر‌ گریداشونم خ ...

چقد خوب عزیزم ان شالله مثبتی ❤️

توکل به خدا کاری جز دعا ازم بر نمیاد

نسرین جون دیدی منم مامان شدم چقدر من احمقم چقدر بهم گفتی تو مثبتی و من ته دلم شک داشتم و تو همش میگف ...

دورت بگردم 

خدا گواه تا الان بالای صدبار گفتم خدایا شکرت 

باور کن مامان خانم 

از روز انتقال اولت باور کردم مامانی 

چون متوسل شدم به حضرت ام البنین 

دست رد به سینه هیچ کس نمیزنه 

قسمش دادم به جان عباسش که نخواست شرمنده اهل بیت آنان حسین بشه خواستم که منم شرمنده نکنه و این دلخوشی ها واهی نباشه و شرمندت نشم 

و نشدم 

خدایا شکرت 

الهی که خدا دوتا نی نی ناز نصیبت کنه 

آمین یا رب العالمین 

فدات عزیزم  انشالله هممون به سلامتی فارغ میشیم به امید خدا

خونریزی قطع شده؟ لک بینی قهوه ایی یعنی خون قدیمی اگه دیدی نترس. استراحتت خیلی زیاد کن حمام من خیلی دیر به دیر  میرفتم بیشتر باید دراز بکشی نشستن هم خوب نیست

خدایا شکرت
دورت بگردم  خدا گواه تا الان بالای صدبار گفتم خدایا شکرت  باور کن مامان خانم  از ر ...

سلام عزیزدلم من اسمم فاطمه ست...خیلی آرزوی مادر شدن دارم..فردا روز دوازدهم سیکل انتقالم هست و شنبه مشخص میشه که باید برام انتقال بدن

میشه برام دعا کنی که همین انتقال مثبت بشم ۲۳ سالمه و با کلی آرزو...

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
سلام عزیزم چقدر خوشحال شدم بعد مدتها اومدم سایت پیامت رو دیدم حالت خوبه فرشته هات خوبند؟

سلام عزیزم. فدات. خوبیم شکر. گل پسرت چطوره عزیزم؟ درسته دیگه دردونت شازده بود؟ 

دوباره انتقال داری عزیزم؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربونت بشم فریناز جون امروز توسل کردم به امام جواد و براشون نماز خوندم و رفتم آزمایشگاه ..دست رد نزد ...

دختر داستان امروز رو برای شوهرنثم تعریف کردم اشک اینم درومد😄😄

چقدر خداروبرات شکر گفت

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم