2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم شما سوالت رو بپرس عزیزم نسبت به سوالت هر کی بتونه جواب میده. سوالت وقتی کلیه خوب جواب داد ...

سلام عزیزم چقدر خوشحال شدم بعد مدتها اومدم سایت پیامت رو دیدم حالت خوبه فرشته هات خوبند؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
نه خدا بخاد پریود شدم باید برم اگر شرایطم اوکی بود انتقال میدن

ان شاالله الان برات استرادیول داده برا منم همین بود ک ضخامت بره بالا تا انتقالت هفته ای یه دو هفته یه بار امپول نوروبین بزن 

قبل انتقال گرمی بخور البته اگه طبعت سرده شکمت و با روغن زیتون ماساژ بده هرروز  من خرما وگردو و بادوم و نارگیل و قاطی کرده بودم هر روز میخوردم تا یکی دو روز قبل انتقال گرمی نخور دیگه صبح انتقال من کله پاچه خوردم عصاره قلم و پای مرغ هم بکیر بریز تو غذاهات بعده انتقال میوه بخور یبوست نشی من توت فرنگی زیاد خوردم سیرابی و کله پاچه میخوردم دیگه ادویه تو غذاها استفاده نمیکردیم فقط زردچوبه و نمک  استراحت مطلق نبودم ولی خونه مادرم بودم غذا و اینا با مادر بود در روز یکم راه میرفتم اب یخ بستنی نمیخوردم چون یخ باشه خون رسانی ب رحم و کم می‌کنه  نشاسته و شیر سویا نخوردم مخصوصا ک پرولاکتینم سریع میره بالا و برا اونا ک تیروئید دارن خوب نیس سبزیجات بخار پز هم خوبه 

فعلا همینا یادم بود 

اها چن ماه قبل انتقال هم ژل رویال میخوردم اگه انتقالت نزدیکه نخور یا تا قبل انتقال بخور

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مامان رقیه ارو دو سه بار پیام دادم اصلا جواب نمیده شما نمیدونی مشکلشون چی بود ؟

عزیزم داره دونه دونه پیام ها رو جواب میده حجم پیامها خیلی زیاد بوده همه بهش تبریک گفتن به دل نگیر، حالا پیام شما رو هم حتما جواب میده.

متاسفانه نمی‌دونم مشکلشون چی بود گلم حتما خودش میگه بهتون 

@مامان۱رقیه

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم شما سوالت رو بپرس عزیزم نسبت به سوالت هر کی بتونه جواب میده. سوالت وقتی کلیه خوب جواب داد ...

انا جونم دکترم گفته نباید آسپرین استفاده کنم بخاطر معده دردیم خیلی نگرانم نمیدونم چطور پیش میره بدون آسپرین 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم مامان رقیه ارو دو سه بار پیام دادم اصلا جواب نمیده شما نمیدونی مشکلشون چی بود ؟

یه جا انگار گفتن شوهرش ازو اسپرم بوده

اخه جنین دارم اونجا هزینه زیادی کردم چندبار درخواست انتقال جنین ب شهر خودم کردم ک گفتن انجام نمیدیم ...

آهان، ان شاالله که خیره عزیزم، نمی‌دونم چی بگم آخه نه شرایط شما رو می‌دونم نه می‌دونم دکترتون کی هست و چه سوابقی داره، فقط میتونم براتون دعای خیر داشته باشم 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه من از دیروزه سینه هام یکم درد میکنه و بزرگ شده بخاطر اینه که به پریودم نزدیکم میشم یا علائم لانه ...

حساس شدن سینه خیلی نشونه خوبیه 

ینی منم امیدوار باشم 😭😭با مورفو یک😿😿 مورفو دو بود اما شد یک نمیدونم چرا ولی سرعت رفت بالا تو از ...

برا شوهره منم مورفو سه بود ولی برا تشکیل جنین دو شده بود ولی جنینام کیفیتشون خوب بود

پس مهمه برای انتقال جنین نمیدونم دکترم جایگزینی میده یانه

نمیدونم اخه اکثرا دارن شاید جایگزین بده یا یه چی ک کمتر اذیت کنه نه تحرکمون هم ب نسبت کمتر میشه میدن 

کاش بچه هایی ک مثبت میشن از تجربیاتشون بگن تا مام بتونی استفاده کنیم شاید ک مام نتیجه گرفتیم😔ثواب د ...

عزیزم انشاءالله شما هم بزودی خبرخوش مادر شدنت رو بگی 

ورزش رو تو برنامه روزانه ت قرار بده ، بادکش رحم هم خوبه 

آندومتر هم فاکتور بسیار مهمی هست برای مثبت شدن که پزشکتون حتما بررسی میکنه هر آنچه مربوط به پزشک باشه با اون و بقیه موارد رو بسپار به خدایی که قادر مطلق هست یقین داشته باش ناامیدت نمیکنه  

واس من جنینام خوب نبود بمیرم براشون 😢😢😢

عزیزم ان شاالله که اینسری جنین با کیفی عالی برات تشکیل شه انقدر هم استرس نداشته باش همه چیزو بسپر ب خدا