2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست

@هانیلsآریل    

سلام خوووووبي؟ تنهاكسي كه ميتونم اد كنم شمااايي😍😂

ني ني خوووووبه؟؟

دكتر غددت چه تصميمي گرفت براقندت؟

واي كم مونده به غربالگريا😁انشالله بسلامتي باشه،براي من يادمه جوابش ٣/٤ روز يا بيشتر بعدش اماده شد,الان من همش ميگم بزار سه شنبه بشه بعد يهوووو بگي دوهفته مونده👀درين حد خل مغز شدم😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@هانیلsآریل     سلام خوووووبي؟ تنهاكسي كه ميتونم اد كنم شمااايي😍😂 ني ني خوووووبه؟؟ د ...

سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبی؟ آره آیدی بعضی‌ها تگ نمیشه !

امشب نوبت دارم تازه، الان چند روزه قندم پایینه، قند ناشتام ۹۰ ایناس، قند دو ساعته نهایت ۱۳۰، دکتر تغذیه مام هم نرفتم هنوز، حالا امشب ببینم چی میگه دکتر غدد. پریروز یکم بستنی خوردم یک ساعت بعدش قندمو گرفتم ۱۲۰ بود شکر خدا، انگار خودش درست شده دیگه 😁

توکل بر خدا

شما چطوری؟ دستگاه قند گرفتی چک کنی قندت رو؟

آره والا منم علاوه بر روزا، ساعتها رو هم میشمارم، از غروب به بعد میگم خب امروزم تموم شد یه روز نزدیکتر شدم 😁🙈

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها لكه بينى ك داشته باشيم انوكسارو ك ميگن قطع كنيم ديگه نياز نميشه مجدد بزنيم؟

من ١٥ تا امپول دارم ققيمتشم گرونه كه چيكارشون بايد بكنم؟؟🤔🤔🤔

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه ها لكه بينى ك داشته باشيم انوكسارو ك ميگن قطع كنيم ديگه نياز نميشه مجدد بزنيم؟ من ١٥ تا امپول د ...

چرا عزیزم لکه بینیت که قطع شد مجدد آنوکسا رو باید بزنی، نگهشون دار.

سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبی؟ آره آیدی بعضی‌ها تگ نمیشه ! امشب نوبت دارم تازه، الان چند روزه قن ...

خداروهزارمرتبه شكر ان شالله كلا پايين باشه واوكي شده باشه تا اخرش به اميد خداااااوگرنه خيلي سخت ميگذره واقعااا دلم بحال شوره كباب شد واقعا😢

دكتر دوتا معرفي كرد اكيو چك و ٠-١ كه اكيو چك رو داشت ديجي يمدلشوو ولي انگار بعدااا نوار قنداشون پيدا نميشه اينايي هم هستن كه تاريخ انقضاهاش خيلي كمه و عملا بي استفاده ميشه

همسرم به دوستش گف يكي بياره تو تجهيزات پزشكين اميدوارم خوب باشه

حالا اونو بياره دكتر شماره يخانم رو داد گفت كلينيك مجازي تغذيس دوهفته طبق اون پيش بروو بعد بيااا منم چون هنو دستگاه نداشتم بهش پيام ندادم

ولي دوهفتش تا من اوكي كنم يهفته ديرتر شروع ميكنم احتمالا تا الان كه سه روزش رفته👀

ولي جالبه اصلا برام ازمايش ننوشت تو ازمايشگاه بدم خوب شايد دستگاه قندم خطا داشته باشه حالا بتونم بعد دوهفته يه ازمايش ميدم بعد ميرم

ازمايشش صب بدي عصر امادست؟؟

خداروهزارمرتبه شكر ان شالله كلا پايين باشه واومي شده باشه تا اخرش به اميد خداااااوگرنه خيلي سخت ميگذ ...

آهان خب به سلامتی ان شاالله، واسه منم اولش آزمایش ننوشت، از روی همون قند ناشتام گفت ۲ هفته رژیم دیابت بگیر بعد برو قند ۲ ساعته بده. فکر کنم همین رژیم دیابت قندمو کنترل کرد شکر خدا. ان شاالله واسه شما هم همینطور بشه 🤲

آره عزیزم عصرش آماده میشه.

ولی حتما اول رژیم دیابت بگیر ۲ هفته بعد آزمایش بده که الکی بالا نباشه، با رژیم کنترل بشه خیلی بهتره تا دارو.

آهان خب به سلامتی ان شاالله، واسه منم اولش آزمایش ننوشت، از روی همون قند ناشتام گفت ۲ هفته رژیم دیاب ...

نه منظورم بعد دوهفته نگف يه ازمايشم بده بعد بيا همينجوري بااا اعدادي كه از دستگاه گرفتم گفت بيااا

خوب پس شماهم ازمايش دادي بعد دوهفته؟؟؟ منطقيم هست اخه فقط ميخان دوباره كاري كنن يدكتر ويزيت بشم بكم برام بنويسه يا خود اي وي اف اگه بنويسه خوبه بعد يباره برم غدد

آهان خب به سلامتی ان شاالله، واسه منم اولش آزمایش ننوشت، از روی همون قند ناشتام گفت ۲ هفته رژیم دیاب ...

عاره من قبل انتقال يكم بيسكوييت اينا قطع كرده بودن شده بود٩٣، تازه روزي كلي خرما ميخوردم

فك ميكنمم رعايت كنم اوكي بشه ان شالله💪🏻🤲اوكي بشه هم چون يكم تو رنج بالاييم بازم بايد رعايت بشه تغذيه اينااا نه؟؟ يا فقط همون قندو شكر تابلو حذف بشه كافيه ديگه به برنج اينا نميرسه؟