2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
مبارک باشه کوثر جون مامان شدنت خداروشکر اولین مثبتی این دوره شما بودی ..دیدی گفتم علایم داری حتما مث ...

خداروشکر کوثر جان استارت خبرهای خوش این هفته رو زد تا آخر هفته خبرهای خوش داریم انشاالله 

انشالله تو هم مامانی عزيزم 

انشاالله فدات شم با دوقلوها برام مخصوص دعا کن به نی نی ها بگو به خدا بگن خاله رقیه هم مامان بشه..اله ...

ان شاالله عزیزم چشم من دعا میکنم مامان رقیه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر کوثر جان استارت خبرهای خوش این هفته رو زد تا آخر هفته خبرهای خوش داریم انشاالله  انشا ...

قربونت برم نسرین جون انشاالله انشاالله به نی نی ها بگو برام دعا کنن ..نسرین جون خوندم که حالت تهوع و عق زدن داری دیگ اینم مقطعی و جزوی از بارداری باور کن اگه نبود همش نگران می‌شدی انشاالله که زودی کنترل میشه و قابل تحمل تر .. دیگ چون دوقلو هستن بیشتر اذیت میشی .. انشاالله ماه های باقی مونده رو هم بسلامتی سپری می‌کنی عزیزم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
😢😢من نه تنها خودم بلکه مامان و آبجیمم علائممو میدیدن میگفتن دیگه ایندفعه مامان شدی حتی دل شوهرمم ا ...

قربونت برم حنان جان تو هم دلت شکسته ای خدا .. انشاالله خیلی زود خودت هم خبر مادر شدنت رو بدی عزیزم آمین یا رب العالمین 🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
رقیه جون فدات بشم تو هم مثبتی مطمعنم ،من دیگه طاقت نداشتم و زدم اره همش روحیه بهم میدادی انشالله چه ...

مباركت باشه كوثر جون انشالله كه روز ب روز پررنگتر ميشه بيبيت😍

من امروز زدم منفيه منفي بود🥺

ديگه فردا ميرم ازمايش ميدم هرچي باشه بايد معلوم شه 

بله منم مثل شما بودم فقط سه تا قابلیت جنیندشدن داشت بقیه ریز بودن انشاالله که خیر و انشاالله که جواب ...

نسرین‌جون‌سلام

خوبی.نی‌نی‌خوبه؟

یه‌سوال

من‌کمترمیام‌سایت

میگم‌پروانه‌۲۱‌مثبت‌شد؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
بدون نون من نميتونم اصلا تازه الان دارم نون و برنجموو ميخورم فقط قندداراي تابلورو حذف كردم همش ضعف د ...

کدو حلوایی خودش قند داره. کدو سبز قند پایین میاره تو ماست میشه خورد میشه با پیاز داغ تفت  داد بهش گردو زد. قند های تابلو کلا حذفه از اول. ۷ روز باید برا بتا رژیم داشته باشی

خدایا شکرت
ای خدا مبارک باشه گلم خیلیییی خوشحالم برات مثبته این خواهر. مال من جنین بلاست روز ده دقیقا همینجوری ...

منم بلاستم ینی روز یازده دوازده نشون میده؟؟من تاروز۱۶دلم میترکه😢🤦

کاملا درک میکنم خودمم همش دنبال علائم بودم😅🙈 وقتی هم علائم داشتم میترسیدم بخاطر داروها باشه. به ب ...

منم دیروز پیروز هم درد زیر دل داشتم و گرگرفتی داشتم و به حدی سردم میشد که تواین گرما پتو مینداختم روم امروزم صبح پاشدم بشدت کمر درد داشتم تازه یکم بهتر شدم 

نسرین‌جون‌سلام خوبی.نی‌نی‌خوبه؟ یه‌سوال من‌کمترمیام‌سایت میگم‌پروانه‌۲۱‌مثبت‌شد؟

سلام خواهر خوبی چه کار میکنی نه متاسفانه من منفی شدم در حال کاهش وزن و ورزشم پول دستم بیاد دوباره درمانو شروع کنم شوهرمم داره کارای بیمه تکمیلی رو انجام میده