2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلامت باشی عزیززززززم😘😘 قربون محبتت❤ نمیدونم شما توی کدوم مرحله ای الان فقط از ته قلبم برات دعا م ...

مرسی عزیزدلم خیلی ممنونم از محبتت.😍😍ان شاالله بارداری خیلی خوبی رو تجربه کنی😍🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من سه تا بسته دارم مثلا میشه از یه بسته سه تایی دو تا رو بلاست کنن یکی معمولی؟یا هر سه تا در یک بست ...

نه فكر كنم هرسه رو باهم بايد دربيارن ديگه

اينو دقيق نميدونم

اما پيشنهاد بلاست رو حتما بده ب دكترت

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه فكر كنم هرسه رو باهم بايد دربيارن ديگه اينو دقيق نميدونم اما پيشنهاد بلاست رو حتما بده ب دكترت

ممنونم عزیزم که با حوصله جواب سوال هام رو دادی

العی که خودت و نی نی های  توو دلت سلامت باشید

ممنونم عزیزم که با حوصله جواب سوال هام رو دادی العی که خودت و نی نی های  توو دلت سلامت باشید

ممنونم از دعاى خيرت

ان شاالله اين لحظات قشنگ بعد از اولين انتقال نصيبت بشه عزيزم

فقط از خدا بخواه 

همين

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام پروانه جون خوبم عزیزم. دیروز خیلی خوب بودم از امروز پر از فکر و استرسم ترجیح دادم بخوابم ک فکرم ...

به خداتوکل کن وهمه چی روبه خودش بسپر فقط اینطوری دلت آروم میگیره.

من گاهی میام اینجا منتظرم ازدوستای قدیمی خبر خوب بشنوم،خبر ‌مادرررررر شدن.وقتی دیدم انتقال دادی از خداخواستم این بار انتظار وسختی هابرات تموم بشه.امیدوارم خداخودش کمک کن دوران بارداری برات خوب پیش بره ودنیاتون هم آبی بشه وهم صورتی😍👨‍👩‍👧‍👦

بوس رو چشمای اشکیت😘😘😘😘  انشالله قسمت خودت بشه و بغلشون بگیری👶👶❤ میبینی عزیزم منم با دعا ...

عزیزمییییییی انشالله که تا آخرش همه چی خوبه عزیزم به حق علی و فاطمه زهرا. 

فقط دوستم میشه کلا هر کاری که کردی رو کامل بگو از دارو تا خورد و خوراک مرسی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بله عزیزم از وقتی بچه‌ها توصیه کردن گرفتم  اما مثل همیشه بد شانسم دیگه به بدشانسی عادت کردم از ...

فدات بشم من این چه حرفیه گلم توکل کن به خدا انشالله تا شنبه میره بالا و میای میگی خوشحالمون میکنی برات دعا میکنم ❤️❤️

مرسی ازت عزیزم توکل بخدا  ان شاالله همه منتظرادامنشون سبز بشه مام جزوشون امان از استرس که ...

الهی آمین دیگه تنها ادم خودش میتونه استرسشو کنترل کنه به چیزهای مثبت فکر کن بقول ماما که بهم گفت ما همه کار رو کردیم دیگه بقیش دست اون بالاسری هستش 🤲🤲

عزیز دلمممم.. خدا رو قسم میدم به همین وقت عزیز..که شنبه بری و ضخامت کلیییی بالا رفته و به سلامتی ودل ...

فدات شم که اینقدر مهربونی مرسی بابت دعای قشنگت الهی آمین خدا از زبونت بشنوه مهربونم الهی که شما هم از لیست انتظار بیرون بیای عزیزم براتون از صمیم قلب دعا میکنم عزیزم 🤲🤲🤲🤲🤲🤲💓💓💓💓💓💓💓

اينجور نگو فقط دعا كن مصلحت خدا با خواسته دلت يكى بشه من همش تو اين مدت ميگفتم خدايا مصلحتت رو تو ...

چشم عزیزم مرسی ممنون از لطفتون.ان شالله شما و نی نی ناز تون سلامت باشید عزیزم 🤲🤲🤲🤲🤲🤲💓💓💓

محلا جون به خدا حالت درک میکنم منم قبل انتقال اگه یادت باشه لکه بینیم قط نمیشد و خیلی ناراحت بودم تا ...

مامان رقیه مهربونم چقدر شما و بچه ها بهم آرامش دادین آن شالله خدا پاسخ محبتتون رو بده عزیزم فقط میتونم دعای خیر کنم چشم به همین شکل دعا میکنم عزیزم. از آبان سال گذشته منتظر م هر بار داستان ی میشه اما حق با شما و دوستان است توکل به خدا عزیزم ببخشید زیاد نوشتم کسی ندارم باهاش درد دل کنم اومدم اینجا که همگی هم بکن لطف داشتن از شما و همه دوستان ممنونم.💓💓💓💓💓💓😘😘😘😘😘آن شالله منتظر خبرهای خوبت هستم عزیزم 🤲🤲🤲🤲

ان شاالله تا شنبه بالا میره 🙏🏻🙏🏻🙏🏻.شنبه بهشون پیشنهاد بدین.

فدات شم مرسی عزیزم ممنون باشه مرسی از راهنماییت 😘😘😘😘😘😘ان شالله شما هم حاجت روا باشی عزیزم 🤲🤲🤲🤲🤲🤲

شروین جان قبل انتقال فرتیل سی یا فرتیل اید استفاده کردی . مولتی ویتامینت چی بود ؟

نه اینارو نداشتم

ژل رویال

فموبرا

کیوتن

امگا

ویتامین ای و دی

اسیدفولیک 

اسپرین

انوکسا

پردنیزول

استرادیول

😉

سلامت باشی نیلو جونم  به زودی قسمت خودت بشه گلم😘 با تمام وجودم برات دعا میکنم به همین زودیا د ...

وای عزیز دلم الهی که خدا صداتو بشنوه

ممنونم😍😍🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد