2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست

سلام دوستان

میتونم خواهش کنم از دوستان،کسایی که مریض دکترعارفی هستن،قیمت سونو و ویزیت این دکتر ر بهم بگن.

کسی خبر داره تو بیمارستان بهمن ،قیمت انتقال جنین و تعیین جنسیت چقدره؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام دوستان من برای بار دوم انتقالم منفی شده ..سیزده ساله ک ازحق  مادرشدن محروم شدم ..چقد التما ...

عزیزم میفهممت..... 

امیدوارم به زودی همه این تلخیا جاشونو به یه شیرینی موندگار بدن.... 

عزیزم روز 15 انتقال برا چی سونو شدی؟ 

15 انتقال منظورته یا 15 سیکل؟ 

اینو خیلی متوجه نشدم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به پهلو بخوابی بهتره....  من حتی برا تزریقم به پهلو میخوابیدم.....

سلام آنا جان خوبی؟ بچه های گلت خوبن؟تصمیم دارم وارد پروسه انتقال شم،شوهرم راضی نیست و از طرفی سن من هم بالا رفته. برام دعاکن مثبت شم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام عزیزم ممنون  ای بد نیستم درد خودش داره ...بچمم ان ای سیو بستری شد تنفسش مشکل داره فقط یع ل ...

عزیزم مبارکه انشالله به سلامتی با هم برگردین خونه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جان خوبی؟ بچه های گلت خوبن؟تصمیم دارم وارد پروسه انتقال شم،شوهرم راضی نیست و از طرفی سن من ...

سلام، فدات عزیزم. شکر خوبیم. انشالله بهترینا منتظرته عزیزم.... 

سلام دخترا گل.صبح تابستونیتون بخیر     بچه ها چرا جای آمپول پروژستونها بعدش دردمیگیره تو ...

دو ساعت بعدش کیسه ابگرم یا حوله گرم کن بذار 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اچ‌ام‌جی رو‌خودت میزدی به باسن؟ توی آینه میزنی یا دراز میکشیدی ؟ طرف چپ یکم مشکله زدنش چون با دست را ...

اره.واقعا رفتن به تزریقات سخته . حرف دلمو زدی.فک کردم فقط من این حس رو دارم.منم نمیتونم به تزریقاتی که اون سری میرفتم برم.تپش قلب میگیرم.بخاطر خاطرات بدی که داشتم.

😉

خانمای باردار 

من یه تایپیک پیدا کردم که مثل اینجا کاربر زیاد داره و کاربراش از خاطرات و سوالات طول بارداری تبادل نظر دارند.لینک رو براتون بزارم اونجا دور هم باشیم.

انشالله بقیه منتظرا هم به جمع ما اضافه بشن.الهی امین

😉

سلام عزیزم ممنون  ای بد نیستم درد خودش داره ...بچمم ان ای سیو بستری شد تنفسش مشکل داره فقط یع ل ...

قدم نورسبده مبارک باشه 😍 ان شاالله دختر نازتون رو بزودی بغلش می گیرین و به سلامتی مرخصی میشین 🙏🏻🌷😍 خیلی به فکرتون بودم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنون عزیزم به لطف خدا و دعای شما دوستان عزیزم رفتم سونو یه کنجد دارم انشاءالله این لحظه رو سایر دوس ...

به سلامتی 😍مبارک باشه ..ان شاالله بارداری راحتی داشته باشین 🙏🏻🙏🏻😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...