2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
فدات شم عزیزم مرسی ان شالله شما هم بسلامتی با خبر خوش استریت کمتر میشه عزیزم. کار خوبی میکنی زیاد گو ...

انشاالله محلا جون قربونت برم خدا از زبونت بشنوه ..آره واقعا خدا دل همه ی منتظرا رو با مادر شدن شاد کنه ما هم بینشون 🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
رفتم دکتر گفت آندومتر زیاد جالب نیست تا شنبه فرصت داد که گفت اگر معجزه ای رخ بده و گرنه که سیکل کنسل ...

اخی عزیزم ان شاالله میره بالا .دارو چی استفاده میکنی؟پچ استرادیول یا پی آر پی مناسب نیست براتون.؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتم دکتر گفت آندومتر زیاد جالب نیست تا شنبه فرصت داد که گفت اگر معجزه ای رخ بده و گرنه که سیکل کنسل ...

محلا جون عزیزم انشاءالله تا شنبه ضخامتت عالی میشه..چند بود ضخامتت؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام به دوستای گلم من برای بار دوم دیروز انتقال داشتم ،برام دوتا جنین بلاست انتقال دادن میشه برام دع ...

عزیزم برات آیت الکرسی و یه دور صلوات میفرستم انشاالله که این بار مامان میشی به حق فاطمه زهرا 🤲🤲🤲

دوستان بعد از شیاف یک ساعت دراز بکشی کافیه ؟ و اینکه فاصله بین آمپول و شیاف چقدر باید باشه؟

بله عزیزم کافیه.

بستگی داره چند تا آمپول و شیاف در روز داشته باشی، کلا جوری تقسیم کن که بینشون حداکثر فاصله باشه، مثلا اگر دوتاست هر ۱۲ ساعت، اگر ۳ تاست هر ۸ ساعت، اگر ۴ تاست هر ۶ ساعت و ...

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم این لوبیا سبز که میگن امتحان کردی؟ 

بله عزیزم از وقتی بچه‌ها توصیه کردن گرفتم  اما مثل همیشه بد شانسم دیگه به بدشانسی عادت کردم از وقتی چشم به این دنیا باز کردم  همدم وفادارم بوده😞😞😞

بله عزیزم از وقتی بچه‌ها توصیه کردن گرفتم  اما مثل همیشه بد شانسم دیگه به بدشانسی عادت کردم از ...

اینطوری نگو عزیزم، همه چیز تحت کنترل خداست، خوش شانسی و بد شانسی واقعا خرافاته، تا خدا چیزی رو مقدر نکنه رقم نمیخوره، دعا میکنم خدا برات بهترینها رو به خیر و مصلحت رقم بزنه 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اخی عزیزم ان شاالله میره بالا .دارو چی استفاده میکنی؟پچ استرادیول یا پی آر پی مناسب نیست براتون.؟

فدات شم عزیزم مرسی.استرادیول والرات استرومارین داخلی  سینافکت و اس ا. اتفاقاً در مورد پچ استرادیول به دکتر گفتم گفت گیر نمیاد. پی از پی رو نمی‌دونستم تا به دکتر بگم.خودشم پیشنهاد نداد.😓😞

اینطوری نگو عزیزم، همه چیز تحت کنترل خداست، خوش شانسی و بد شانسی واقعا خرافاته، تا خدا چیزی رو مقدر ...

فدات شم عزیزم مرسی .💓💓💓 بهترین ها را برای شما هم آرزو میکنم.🤲🤲🤲🤲

محلا جون عزیزم انشاءالله تا شنبه ضخامتت عالی میشه..چند بود ضخامتت؟

ان شالله عزیزم خدا از زبونت بشنوه چیزی نگفت چنده ولی گفت مگر شنبه معجزه بشه!! احتمالا این ماه هم انتقالم کنسل میشه .آن شالله شما با خبر خوشت خوشحالم کنی و روحیه ام بهتر بشه .آن شالله که منتظر خبرهای خوبت هستم عزیزم به حق این روز 🤲🤲🤲🤲🤲🤲

سلام عزیزم تنها چیزه که خیلی مهمه استرس از خودت دور کن  انشالله که بسلامت بگذرونی این مراحلو و ...

مرسی ازت عزیزم توکل بخدا 

ان شاالله همه منتظرادامنشون سبز بشه مام جزوشون

امان از استرس که ول نمیکنه آدمو