2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست
جنین های من هم سه روزه هستس ببخشید زیاد سوال میپرسم برای همه جنین ها رو از دو روز قبل میارن بیرون؟

ببين اونو جنين شناس و دكترت تشخيص ميده ك اگر ميتونن براى پنج روزه شدن زنده بمونن اينكارو ميكنن و فكر كنم اگر تعداد بالا داشته باشى آره چندتاشو انجام ميدن برات ك اگرخداى نكرده از بين برن باز جنبن داشته باشى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سه تا تخمک دارم تعیین جنسیت هستم نمیدونم چندتا بشه اون جنسیت دلخواهم فکر نکنم انتقال بدن باز د ...

عهههه

سه تا براى تعيين جنسيت خيلى كمه

ان شاالله هرچى خير و صلاحته همون ميشه جونم🤲🏻❤️🌹

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خیلی براتون خوشحال شدم .تبریک میگم بهتون .به سلامتی ان شاالله بارداری خوبی داشته باشید 🌷😍

سلامت باشی عزیززززززم😘😘 قربون محبتت❤

نمیدونم شما توی کدوم مرحله ای الان فقط از ته قلبم برات دعا میکنم به زودی به آرزوی قشنگت برسی عزیزم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ببين اونو جنين شناس و دكترت تشخيص ميده ك اگر ميتونن براى پنج روزه شدن زنده بمونن اينكارو ميكنن و فكر ...

اهان

پس به خاطر همینه که بعضی ها میگن شاید مثلا ۵تا جنین داشته باشی ولی روز انتقال از بین میرن

یه سوال :جنین بلاست بهتره؟؟من به دکترم پیشنهاد بدم  یا اصرار کنم 

فدات شم عزیزم مرسی.استرادیول والرات استرومارین داخلی  سینافکت و اس ا. اتفاقاً در مورد پچ استراد ...

ان شاالله تا شنبه بالا میره 🙏🏻🙏🏻🙏🏻.شنبه بهشون پیشنهاد بدین.

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مبارکتون باشه 

ممنونم😘 مامان شدن خودتم مبارک باشه 🎉

انشالله کنجدت بسلامتی بزرگ بشه و بغلش کنی👶❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بله عزیزم از وقتی بچه‌ها توصیه کردن گرفتم  اما مثل همیشه بد شانسم دیگه به بدشانسی عادت کردم از ...

اینجوری نگو این چه حرفیه عزیزم .ببین استرسم خیلی تاثیر داره .آرامش خودت رو حفظ کن .ان شاالله همه چیز درست میشه .شاید خیری توشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اهان پس به خاطر همینه که بعضی ها میگن شاید مثلا ۵تا جنین داشته باشی ولی روز انتقال از بین میرن یه ...

قطعا جنين بلاست بهتره

ميتونى بهش بگى اگر تعداد جنين هات كم نيست

وای فرزززززززی جون خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم خیلی زیاددددد ایشالا بارداری راحتی داشته باشی کیف کنی😍 ...

مرسی دوستم😘😘😘 سلامت باشی

شرایط شما هم مثه منه عزیزم

همه فاکتورا همسرم پایین هست خیلی پایین

امیدوارم به زودی این حس و حال قشنگ نصیبت بشه🤲🏻

قطعا جنين بلاست بهتره ميتونى بهش بگى اگر تعداد جنين هات كم نيست

من سه تا بسته دارم

مثلا میشه از یه بسته سه تایی دو تا رو بلاست کنن یکی معمولی؟یا هر سه تا در یک بسته باید بلاست بشن؟

منم امروز رفتم پانکچر سه تا تخمک داشتم فقط

ان شاالله هرسه تاشم جنین میشن 🙏🏻

من سه تا تخمک دارم تعیین جنسیت هستم نمیدونم چندتا بشه اون جنسیت دلخواهم فکر نکنم انتقال بدن باز د ...

برای بچه دوم دارین اقدام میکنین؟ ان شاالله که توی این سه تا جنس دلخواهتون باشه 🙏🏻

قربون چشای اشکیت عزیزم😘😘 خیلی خیلی ممنونم  برا موندگار شدنش برام خیلی دعا کن  انشالله ...

ان شاالله عزیزم. ان شاالله ۱۲۰ سال زیر سایه عشق تون زندگی کنه😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱