2777
2789
عنوان

یه راهکاری بدید لباس نخرم

159 بازدید | 21 پست

از همین پاییزی تا حالا یه سارافون کت مخمل سوزن دوزی یه کت شلوار مخمل کبریتی یه پیراهن برای یلدا گرفتم کلا تو حسابم هم 13تومان پوله دوباره رفتم تو فکرش پول دستم اومد برم یه کت دامن فوتر بخرم خانه دار هم هستم 

عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم

از اینکه جایی دعوت میشم لباس تکراری بپوشم بدم میاد چکار کنم 

عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درآمد شوهرت خوبه؟

اره خوبه خرج کامل خونه رو میده اما خرج لباس منو خیلی نه یه کار پاره وقت دارم ماهی سه تومان تقریبا درآمد دارم 

درآمدتون اگه خوبه بخر اگرم نه خب خداییش زیادن حداقل واسه زمستان و بهار بخر

باور میکنی یه عالمه پالتو رو هم کردم که نه استفاده کردم نه از پس نوعن دلم نمیاد بدم به کسی عید امسال مانتو گرفتم 2 ملیون کلا 5 بار هم نپوشیدم چون جلیقه سوزن دوزی و شومیز شلوار بود حیفم اومد بپوشم خراب بشه یه کت دامن گرفته بودم یه تومان اونو پارسال عید بیشتر پوشیدم 

ماشین داری؟

اره دارم یه ساینا 

من یه دوستی داشتم همش لباس میخرید هر هفته یه مدل کیف کفش ماشینم نداشت آخرش بهش گفتم تو لباسات از الماسم که باشه باز باید بری سر خیابون وایسی تاکسی سوار شی جا به جاشی نهایتا با اسنپ بری بیای  لباس الماستم به چشم نمیاد وقتی تو تاکسی نشستی پس پولتو جمع کن یه پراید بنداز زیر پات سر خیابون واسه تاکسی وای نیسی