2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
بله عزیزم از وقتی بچه‌ها توصیه کردن گرفتم  اما مثل همیشه بد شانسم دیگه به بدشانسی عادت کردم از ...

توکل بخدا بنظر من اینا همش وسیله است حتی این دکترا و راهکارا فقط اون بالایی باید بخواد 

حکمت خداروشکر همین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲ تا شیاف صبح و شب و ۲تا آمپول عصر

خب هر ۸ ساعت تقسیم کن، مثلا ۸ صبح شیاف، ۴ عصر دو تا آمپول تو یه سرنگ، ۱۲ شب شیاف

یا حالا هر ساعتی که راحتتر بودی

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بله عزیزم از وقتی بچه‌ها توصیه کردن گرفتم  اما مثل همیشه بد شانسم دیگه به بدشانسی عادت کردم از ...

عزیز دلمممم.. خدا رو قسم میدم به همین وقت عزیز..که شنبه بری و ضخامت کلیییی بالا رفته و به سلامتی ودل خوش انتقال بدیییی..انشالله ۱۴ روز بعدش بیای با یه بتای عااالبییی..دعای همه ی بچه های تایپیک پشت و پناهت باشه عزیزم🤗🤗💚💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم سونو رفتی؟

سلام عزيزم

آره ساك و جنين رو ديد گفت براى قلب زوده

دع روز ديگه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

اينجور نگو

فقط دعا كن مصلحت خدا با خواسته دلت يكى بشه

من همش تو اين مدت ميگفتم خدايا مصلحتت رو تو همين انتقال من بدون

برات حتما دعا ميكنم و ذكرهاى امروزم رو اختصاص ميدم بهت

ان شاالله ك دست خالى نمياى تاپيك❤️❤️🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام  منم یکشنبه هفنه ی بعد انتقال دارم با دکتر یوسف نژاد  ولی خیلی استرس دارم  و ...

ان شاالله ك بابهترين جواب خوشحالمون ميكنى

براى يبوست حتما روى سالاد و روى پلو از روغن زيتون استفاده كن

صبح ها هم ميتونى انجير خيس داده از شب قبل بخورى

من شب قبل از انتقال و صبحونه انتقال كله پاچه خوردم

تا ى هفته بعد از انتقالمم از عصاره قلم گوساله توى سوپ و دمى گوجه استفاده كردم

سلام به دوستای گلم من برای بار دوم دیروز انتقال داشتم ،برام دوتا جنین بلاست انتقال دادن میشه برام دع ...

عزيزم ان شاالله دو هفته ديگر خوش خبرى برامون

براى سلامتى و چسبيدن جنين هات ى دور صلوات هديه ب روح شهداى گمنام ميفرستم💚💚💚

سلام  منم یکشنبه هفنه ی بعد انتقال دارم با دکتر یوسف نژاد  ولی خیلی استرس دارم  و ...

سلام گلم به سلامتی انشالله اینجا چندتا از بچه ها بودن که دکترشون یوسف نژاد بوده و با اولین انتقال مثبت شدن الانم بچه هاشون دنیا اومده. استرس نداشته باش خیلییی دکتر خوبیه. برای کیستتون قبل انتقال آمپول ندادن؟ چندتا جنین دارید؟

من  خودم یه بار منفی شدم کله پاچه و لوبیا سبز خوردم. اونبارم که مثبت شدم خوردم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ان شالله عزیزم خدا از زبونت بشنوه چیزی نگفت چنده ولی گفت مگر شنبه معجزه بشه!! احتمالا این ماه هم انت ...

محلا جون به خدا حالت درک میکنم منم قبل انتقال اگه یادت باشه لکه بینیم قط نمیشد و خیلی ناراحت بودم تا این که رفتم دکتر و گفت بخاطر آمپول هاست و خودمون اطلاع داریم ..ولی باور کن در اوج ناراحتی به خدا گفتم خدایا اگه قرار بر نشدن هست و این جنینام خدای نکرده از دست میرن نزار برم انتقال (گفتم ضخامتم یا رحمم مناسب نباشه) ولی خوب همه چیز اوکی بود و اومدم انتقال ..الانم میگم خدایا من به خودت سپردم و با توکل به تو اومدم ..حالا تو هم بگو خدایا درست اون زمانی برم که مادر بشم باور کن الان انگار تو بدن توام درکت میکنم چه حالی داری انگار خودمی ..فقط از ته دلم دعا میکنم با اولین انتقالت مامان بشی قربونت برم تا شنبه هم خیلی لوبیا سبز بخور و آب و پیاده روی داشته باش خدا بزرگ .. انشاالله واست معجزه میشه میای خوشحالمون می‌کنی🤲🤲😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
مرسی عزیزم انشاالله خود خانوم فاطمه زهرا حاجت دلت و بده ❤️🌹🤗

انشاالله قربونت برم 😍🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم