2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
سلام خانوما  من توی سیکل انتقالم ، سه پریودم سونو دادم گفت LDبخور تا ۲۱ روز بعد ک پریود شدی بی ...

ال دی میخوری پریود میشی میری از روزه سوم پریودی بهت قرص استرادیول میدن برا ضخامت رحم شاید داروهای دیگه هم بدن یکی دوبار بعد هم سونو میشی ضخامتت چطوره اونجوری تشخیص میدن ک کی انتقال بدن دقیق ۴۵روز نمیشه ممکنه ۱۴پریودی یا ۱۸بستگی ب سونوت انتقال میدن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
فدات بشم انشاءالله ۲هفته دیگه با بتای مثبت خوشحالمون میکنی عزیزدلم

ممنونم عزیزم❤ شما دو هفته ی انتقال علائمی که داشتی چند روز موند؟ مثلا از روز چهارم تا پونزدهم انتقال دائم بود؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم  ان شاء الله با نی نی های خوشگل مون مثبت میشی و به سلامتی  بغلشون میکنی

ممنونم بخاطر دعای قشنگت😘

شما علائمی که روزای بعد از انتقال داشتی چند وقت ادامه داشت؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
انشاءالله مامان دو تا فرشته ی خوشگل  به حق امام رضا تموم دوستانی که ارزوی مادر شدن دارن به زود ...

قربونت ماهک جون

الهی آمین عزیزم😘😘

ان شالله اینبار با خبر بارداری میای دکتر مشایخی میگفت خیلی ها برا بار سوم دیگه انتقال جنینشون مثبت م ...

چقدر خوب نمیدونم برای من اینجوری میشه یا نه

امیدوار نیستم خیلی

قربونت شوره جونم انشالله به سلامتی زایمان کنی😘

دوستای گلم سلام

شما تا حالا استرادیول آلمانی مصرف کردین؟ من دو هفته یعنی ۴۲ تا قرص آلمانی خوردم. بعد که تموم شد استرادیول ترک خوردم

از روز چهارم بعد از انتقال تا نهم خیلی دست و پام درد میکرد نمیدونم بگم چطوری ولی مثه درد استخوان بود. معده م هم خیلی سنگین بود انگار هر چی که میخوردم دیر هضم میشد.

تا ظهر روز نهم انتقال، استرادیولم المانی بود و بعدش ترک خوردم. روز دهم یه دفعه تمام دردم و علائمم رفت. احساس میکنم بخاطر تغییر استرادیول بوده شما اینجوری فکر نمیکنید؟ یه چیزی که برام سوال هست چرا فقط حدود ۶ روز این دردارو داشتم چرا هفته ی قبل ک هنوز انتقال نداده بودم و این استرادیول رو میخوردم همچین دردی نداشتم؟

سلام دوستان,منم روز ۱۳ انتقال هستم بی بی چکم امروز مثبت شد.ان شالا قسمت همه منتظرا باشه.

مبارک باشه الهه جان خوش به سعادتت. برا ما هم دعا کن

قبل از بی بی چک حس میکردی مثبت میشی؟ علائمت چیا بود

بچه‌ها سروم اینترالیپید چندروز قبل از انتقال تزریق میشه معمولا

سرم ivig رو میدونم بین ۴۸ تا ۷۲ ساعت قبل از انتقال

[QUOTE=241497249]مبارک باشه الهه جان خوش به سعادتت. برا ما هم دعا کن قبل از بی بی چک حس میکردی مثبت میشی؟ علائمت چیا ...[/QUOTEخیلی ممنونم ایشالا قسمت شما بشه عزیزم،امروزم آزمایش دادم مثبت شد خداروشکر،تنها علامتی که داشتم زیر دلم حالت گرفتگی داشت و کمردرد گاهی اوقات،سینمم که درد می‌کنه ولی سینه درد جز علائم همیشگی من قبل پریود هست.

[QUOTE=241497249]مبارک باشه الهه جان خوش به سعادتت. برا ما هم دعا کن قبل از بی بی چک حس میکردی مثبت ...

به به مبارک باشه انشالله اینبار نی نیت رو بغل میکنی

گرفتگی زیر شکم و کمر درد رو هر روز داشتی؟ منظورم اینه از یک روزی به بعد این علائمت محو نشد؟ 

سینه درد رو منم مثه شما همیشه قبل از پریود دارم. از روز چند انتقال سینه درد شروع شد؟

سلام به همگی امروز رفتم سنو گفت ضخامت 5 و خرده ای بود گفت آندومتر خوب رشد نکرده چه کارکنم خیلی ناراح ...

عزیزم آب خیییییییلی بخور. پیاده روی و...

راستی سحر جون پچ استرادیول هم داشت کاش ب دکترت پیشنهاد بدی.

روز چند بودی؟

الهی ک بالا بره و انتقال بدی و مثبت بشی عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
[QUOTE=241497249]مبارک باشه الهه جان خوش به سعادتت. برا ما هم دعا کن قبل از بی بی چک حس میکردی مثبت ...

به به مبااااارکه😍🤩ان شاالله ب سلامتی تا آخر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱