2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
غذا مشکلی نداره فقط برنج و نون و ماکارونی و سیل زمینی و اینا نخور، بجاش جو دو سر، نون جو، دانه چیا ، ...

منم همینم از تابستون پارسال صبحانه شیر و جو دوسر میخورم خرما و نبات این جیزا برام آرزو شده  😀 شام سعی می کنم تخم مرغ بدون نون یا خیلی کم بخورم. لوبیا اینا رو ۳ قاشق جو دوسر میریزم روش 😀 سیب زمینی و ماکارونی اینا که دو ساله حذفه 😀 برنج ۸ قاشق میخورم

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کارهایی که کردم بعد ۲ بار انتقال منفی بالاخره مثبت شدم 

قبل انتقال :

۱. مهم ترین چیز گرم کردن رحم با روغن سیاهدانه .هر روز با کمی روغن سیاهدانه رحم وتخمدانها رو ماساژ دادم .

۲. از ۳ ماه قبل انتقال به روش خانوم فلورا تاجیک چون پلی کیستیک بودم لبنیات رو حذف کردم . قند وشکر وهر آنچه مواد نگهدارنده داشت رو حذف کردم .روغن رو یا حیوانی استفاده کردم یا کنجد .روزی ۲۰ عدد بادام رودر آب خیسانده پوست کرده ومصرف کردم. هر روز آجیل مصرف کردم .روزی یه قاشق مربا خوری جوانه گندم خوردم .ومدیتیشن هر شب انجام دادم.وساعت ۱۱ شب میخوابیدم.

۳. قبل انتقال چند عدد آووکادو خوردم برای بعد انتقال هم عالیه .

۴. ۳ جلسه طب سوزنی رفتم و چند بار بادکش رحم وتخمدان انجام دادم .برای خونرسانی به رحم  عالیه

۴.هر روز مولتی ویتامین خوردم ویتامین دی رو تنظیم کردم (خیلی مهمه )ویتامین ای خوردم.

۵. روزی یه قاشق مربا خوری سیاهدانه عسل خوردم.

۶. روزی دو عدد صبح وشب قرص جلبک کلورا خوردم

۷. شبها روغن سیاهدانه به پاها زدم وجوراب پوشیدم وخوابیدم .

۸. تو چایی حتما زنجبیل یا دارچین ریختم .

۹. استرس رو از خودم دور کردم ونتیجه رو به خدا سپردم

۱۰. تزریق اصل اصل به واژن برای رفع عفونت وگرم کردن رحم عالیه یه شب در میون

۱۱. دود دادن مقداری عنبر نسارا واسپند وگلپر وزاج برای رفع هر گونه عفونت عالیه .

۱۲. تنظیم بودن تیروئید خیلی مهمه باید روی عدد ۱.۵ تا ۲ باشه .روزی یه نصف قرص برای تنظیمش خوردم .

۱۳. هفته قبل انتقال نخود سبز ولوبیا سبز زیاد خوردم .برای ضخامت اندومتر خوبه .

بعد انتقال .

۱. تمام گرمی ها رو حذف کردم .زنجبیل ودارچین نخوردم .

۲. بستی وآب خیلی سرد نخوردم .

۳. کار سنگین نکردم و چند قدم راه میرفتم .

۴. پاها رو بالا نگه میداشتم تا خونرسانی به رحم انجام بشه .

۵. گوشت گوسفند وبلدرچین خوبه برای لانه گذینی .

۶. از توالت فرنگی استفاده کردم و برای رفع یبوست میوه وسالاد بیشتری خوردم .

۷. نخود سبز ولوبیا سبز خوردم .

۸ .تا یک هفته بعد انتقال یه قاشق غذاخوری صبح وشب نشاسته گندم تو آب ریختم وخوردم برای لانه گذینی عالیه .

موفق باشید التماس دعا.

سلام دوستان,منم روز ۱۳ انتقال هستم بی بی چکم امروز مثبت شد.ان شالا قسمت همه منتظرا باشه.

ممبارکت باشه عزیزم گوارای وجودت 🥰🥰🤗🤗

انشاالله بسلامتی تا آخرررر

قسمت تک تک بچه های تایپیک باشه 

الهی آمین یا رب العالمین

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم مبارک..منم روز ۱۳ انتقالم بی بی منفی بود.. ایشالله بارداری راحتی داشته باشی 

خیلی ممنون،من بعد دوبار سقط باردار شدم،دفعه اولم بود آی وف کردم و خدارو شکر مثبت شدم،ایشالا به خیر بگذره این دفعه،یعنی لحظه به لحظش استرس داره برام

آمپول بتا  زده بودی؟ قند رو چقدر بالا میبره؟

آره عزیزم زدم ولی خب قندمو نگرفتم ببینم چقدر میبره بالا

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خیلی ممنون،من بعد دوبار سقط باردار شدم،دفعه اولم بود آی وف کردم و خدارو شکر مثبت شدم،ایشالا به خیر ب ...

عزیزم خدا برات نگهش داره استرس نداشته باش..چندتا انتقال دادی گرید چند بود

میگم شایدبخاطراینکه من ایمنی بدنم بالاست دوتا داده؟

نه عزیزم انوکسا ربطی به ایمنی نداره مربوط به غلضتِ خونه که معمولا در صورت مشکل یه آمپول میدن ویه آسپرین

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
منم همینم از تابستون پارسال صبحانه شیر و جو دوسر میخورم خرما و نبات این جیزا برام آرزو شده  😀 ...

اشکال نداره عوضش دردانه ت که دنیا اومد همه شون برات به خوشی و شیرینی جبران میشه عزیز دلمممم 😍😊🤲🌹

من حتی برنج هم نمی‌خورم با همون جو دو سر و سبوس گندم و اینا خودمو سیر میکنم، کنارش یه تیکه گوشت یا مرغ هم میذارم . بین دو وعده هم ماست یونانی میخورم ، توکل بر خدا ان شاالله همه در سلامت کامل باشند 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم