2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم دیروز انتقال دادم ۳ تا ۵ روزه خیلی محتاج دعاتونم😘😘 منو یادتون نره برام دعا کنید اینب ...

انشاءالله مامان دو تا فرشته ی خوشگل 

به حق امام رضا تموم دوستانی که ارزوی مادر شدن دارن به زودی زود به ارزوشون برسن 

خواهش میکنم عزیزم. میگم بنطرت الان بی بی بزنم؟ شیطونه میگه برو بزن 

دورت بگردم 

منم اینجوری بودم 

اولین بارم بود تو عمرم بی بی زدم اونم روز هفت انتقال فکرشو بکن 😁😁😁

هی دوست داشتم بزنم 

بنده خدا پروانه میگفت 

چه جالب عزیزم منم انتقالم روز ۱۳ پریودی  بود  ۳۱اردیبهشت هم انتقال رو برام انجام داد جوا ...

من سیزده امین روزی که انتقال دادم رفتم آزمایش بتا 507 یه دونه هم امروز که روز 16 انتقالم هست رفتم جوابش شنبه میاد 

دورت بگردم  منم اینجوری بودم  اولین بارم بود تو عمرم بی بی زدم اونم روز هفت انتقال فکرشو ...

خاروشکرعزیزم.من بازمنفی شدم اصلا شنبه هم میزنم دیگه منفیه واسه چی برم ازمایش الکی خودموسوراخ کنم قسمت نبوده

انشالله بقیه بچه ها مثبت بشن. بایدبفکرشروع دوباره باشم وجورکردن هزینه هاش

والاخب ,دیگه شنبه هم بزنم بعدش اصلاازمایش نمیرم مریض نیستم مه برم خودموسوراخ سوراخ کنم انشالله بقیه ...

من قبلا هم حامله شدم ولی سر یه اشتباه که حدس میزنم مقصر خودم بودم قلب تشکیل نشد 

روزی که قرار بود برم آزمایش پریود شدم وبه همین خاطر نرفتم چون پریود شده بودم خب قاعدتا منفی شده و امپولا رو قطع کردم ده روزی گذشت سینه هام به شدت درد گرفت مادرم گفت نکنه حامله باشی یه بی بی چک گذاشتم مثبت شد 

خلاصه دکتر رفتم کلی دعوام کرد که چرا نرفتی ازمایش 

ثمره ی این اشتباهم این بود که قلب تشکیل نشد 

نه خوبه باید دو روز بعد تکرار کنی گلم  گفت دارو هات رو ادامه بده  استراحت کن  کار ...

من اصلا یادم رفت بپرسم رابطه داشته باشم نداشته باشم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️