2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
سلام گلم صبحت بخی. بتاي روز 14 که رفتی برای سونو چند بود؟ 

سلام عزیزم صبح شمام بخیر بتام ۱۵۶۱ بود 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ای جونم دیروز دکتر محیطی برام انتقال داد خیلی مهربون و خوش قلب بود. برام دعا کن عزیزم😘

فدات بشم انشاءالله ۲هفته دیگه با بتای مثبت خوشحالمون میکنی عزیزدلم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شرایط پسر گلت چطوره؟خوبه؟

خوبه خداروشکر عزیزم امروز ۲۰ روزشه دو سه روزه دل پیچه میشه نمیدونم کولیک میشه یا رفلاکس 

شیر خودمو میدم فقط شبا برا اینکه بخوابه وخودمم بخوابم یه وعده شیر خشک میدم میخوره 

سلام عزیزه دلم پسرم کولیک معده داشت که از چند روزگی شروع شد تا ۴ ماهگی اما تو ۳ ماه کولیکش خیلی کم ب ...

کولیک معده علائمش چیه عزیزم؟ 

من همش منتظر کولیک ورفلاکس هستم انقدر که ترس دارم ازشون 

بنظرت امکان داره یه بچه ای کلا کولیک یا رفلاکس نداشته باشه؟

سلام عزیزم قربونت خوبه شکر خدا گل پسری شما خوبه؟ عزیزم دختر من کولیک داشت رفلاکس نداشت پسر sangakجو ...

خداروشکر پسر منم خوبه شکر ۲ سه روزه دل پیچه هاش شروع شده اذیته بچم 

علائم کولیک چیه سارا؟ 

خیلی ترس دارم از کولیک ورفلاکس 

سلام عزیزم خوبی گل پسرت خوب؟

سلام عزیزدلم خوبیم خداروشکر انشاءالله به حق این دهه کرامت خیلی خیلی زود من حال نی نی شمارو بپرسم ازت عزیزدلم

@ماشالا   مرسی عزیزدلم‌❤️ خدا گل پسرتو براتون حفظ کنه ❤️😍🥰 اره خودمم الان همش میگم مطمئنم د ...

سلام عزیزدلم قدم نورسیده ات مبارک باشه انشاءالله اول زیر سایه آقا امام زمان بعد پدر ومادر خوبش عاقبت بخیر بشه گل دختریت

حالتون خوبه؟ هروقت تونستی بیا یه خبر از خودت بده بهمون 

ممنونم لطف کردی من بتای روز 13 انتقالم 507 بود انشاالله فردا جواب رو بگیرم بتام بالا باشه  دعا ...

قطعا بالاس عزیزم آزمایش اول منم ۵۴۱ بود برا تکرارش هزار وخورده ای شده بود نگران نباش 

انشاءالله تا آخرِ بارداریت به خوبی وخوشی میگذره ونی نی نازت سالم وصالح میاد تو بغلت 

کولیک معده علائمش چیه عزیزم؟  من همش منتظر کولیک ورفلاکس هستم انقدر که ترس دارم ازشون  ب ...

دیروز دکتر عزیزی فوق تخصص نوزاد صحبت می‌کرد میگفت رفلاکس رو اکثرا دارن چون شیر مایع هست و معده بچه سخت قبول میکنه 

شیر که دادید حتی اگر خواب بود سر بچه رو بزارید رو شونه تون و حداقل چنددقیقه آروم بزنید پشتش تا باد گلو خارج بشه درواقع شیر و باد با هم مخلوط میشن وقتی بزنید باد میاد بالای معده و خارج میشه 

بعد گفت آور دیدید شیر زیاد بالا میاره کمی شیر رو غلیظ کنید مثلا شیر خودتون رو کمی توش، شیر خشک بریزید 

یا اگر فقط شیر خشک میدید کمی غلیظ تر کنید 

یه نکته هم گفت این بود که بچه هایی که رفلاکس دارن دکتر کمکی رو از چهارماهگی شروع میکنه تا غلظت مواد غذایی بالا باشه بچه دچار رفلاکس نشه 

صحبت های دکتر عزیزی رو انتقال دادم عزيزم 

قطعا بالاس عزیزم آزمایش اول منم ۵۴۱ بود برا تکرارش هزار وخورده ای شده بود نگران نباش  انشاءالل ...

فدای تو انشاالله با دعای خیرت گلم انشاالله که پسر عزیزت سلامت باشه و سال های سال زنده باشه و خوشبختی و عاقبت بخیری شو ببینی 

قربونت اره شدیم پیشکسوت😜 به سلامتی باشه ایشالا زوود بیاد خبر سلامتی خودشو نینی و بده. اره منم ۳۷ هف ...

هیوا جون خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ 

یادم نمیاد بهت تبریک گفتم یانه ولی حالا میگم 

قدم نورسیده ات مبارک عزیزدلم انشاءالله زیر سایه آقا امام زمان وپدر ومادر گلش عاقبت بخيريشو ببينيد❤❤

چندکیلو بود گل پسری؟ الان اوضاع خوبه؟

دیروز دکتر عزیزی فوق تخصص نوزاد صحبت می‌کرد میگفت رفلاکس رو اکثرا دارن چون شیر مایع هست و معده بچه س ...

مررررررسی عزیزدلم انقدر از کولیک ورفلاکس ترس دارم که از روز اول منتظرشونم همش

سلام بر همگی  لطفاً برای منم دعااا کنین امروز روز ۱۲ انتقالمه. روز ۸ بی بی چک گذاشتم منفی شد ب ...

هیچی معلوم  نیست ولی دختر خوب بی بی چک اشتباه بزرگیه من الانم که وارد ۹ماه شدم بیبی نزدم کاش نمی زدی که ناراحتت نکن درست روز ۸ تا ۱۲ روزای طلایی لانه گزینی بوده تو با ناراحتی بیخود طی کردی الانم بازم‌صبر کن توکل کن به خدا ان شاءالله  خدا شادتون کنه همه انتقالی ها مونو ...

سلام خوبی عزیزدلم? گل پسرت چطوره؟ بامامان شدن درچه حالی؟  چی بگم خواهر 😭😭بی بی منفی شدازطرفی ...

عزیزم چاره ای جز صبر نداری می دونم چی میکشی ولی یه روز میاد حتما هم میاد که نی نی تووبغل میکنی