یکی از فامیلامون حالا من درونگرام نیستما خیلی اجتماعیم ولی خب واقعا باهاش حال نمیکنم اصلا با کسی حال نکنم تا قیامت نمیتونم جور دیگه ای باهاش رفتار کنم😐😐تنها دستاوردش ازدواج تو سن کم بوده شوهرش هر وقت منو میبینه شروع میکنه نصیحت که آره آدم باید تو اجتماع فلان باشه بیکار باشه
چی بهشون بگم محترمانه؟
با لحن عادی و یجورایی لبخند و صمیمانه که بابا من درونگرا نیستم منزوی و گوشه گیرم نیستم فقط باهاتون حال نمیکنم😂🤧
خانم فلانی بستگی داره دیگهههه .... خب من میدونم چی رو کی و پیش چه کسی بگم .
کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یه بار واضح گفتم درونگرا نیستم نفهم تر ازین حرفاس فک نکنم بفهمه😂
نه اینو دقیق بگی میسوزه
کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
هیچی نگو سکوت کن و هرچی گفت فقط بگو باشه بلاخره خسته میشن من 5 سال با یکی اینجوری بودم تا دیگه الان ...
بخدا هر بار سکوت میکنم حرف میزنن زل میزنم به تلویزیون خاموش بخدا خسته شدم اونقدر گفتن یه مدت فکر میکردم نکنه واقعا راست میگن رفتم تو جامعه دیدم اتفاقا اجتماعیشون بین دوستام و هم سن سالام منم😐