2777
2789

یکی از فامیلامون حالا من درونگرام نیستما خیلی اجتماعیم ولی خب واقعا باهاش حال نمیکنم اصلا با کسی حال نکنم تا قیامت نمیتونم جور دیگه ای باهاش رفتار کنم😐😐تنها دستاوردش ازدواج تو سن کم بوده شوهرش هر وقت منو میبینه شروع میکنه نصیحت که آره آدم باید تو اجتماع فلان باشه بیکار باشه

چی بهشون بگم محترمانه؟

با لحن عادی و یجورایی لبخند و صمیمانه که بابا من درون‌گرا نیستم منزوی و گوشه گیرم نیستم فقط باهاتون حال نمیکنم😂🤧

خانم فلانی بستگی داره دیگهههه .... خب من می‌دونم چی رو کی و پیش چه کسی بگم . 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی نگو سکوت کن و هرچی گفت فقط بگو باشه 

بلاخره خسته میشن 

من 5 سال با یکی اینجوری بودم تا دیگه الان فهمیده 

هیچی نمیگه با اقوام هم بعده 15 سال تازه الان دارن 

میفهمن الان خیلی کمتر میگن دیگه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
یه بار واضح گفتم درون‌گرا نیستم نفهم تر ازین حرفاس فک نکنم بفهمه😂

نه اینو دقیق بگی میسوزه 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
هیچی نگو سکوت کن و هرچی گفت فقط بگو باشه بلاخره خسته میشن من 5 سال با یکی اینجوری بودم تا دیگه الان ...

بخدا هر بار سکوت میکنم حرف میزنن زل میزنم به تلویزیون خاموش بخدا خسته شدم اونقدر گفتن یه مدت فکر میکردم نکنه واقعا راست میگن رفتم تو جامعه دیدم اتفاقا اجتماعیشون بین دوستام و هم سن سالام منم😐

بگو فاز فکری من با شما فرق داره و نقطه اشتراکی برای صحبت ندارم ، محترمانه بگو دخالت تو زندگی بقیه اس ...

نمیخوام خیلی واضح بگم چون اصلا بعید نیست پس فردا حرف دیگه درنیاره آبرومو نبره صداقت اصلا پاسخگو نیست