2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
ای جونم دیروز دکتر محیطی برام انتقال داد خیلی مهربون و خوش قلب بود. برام دعا کن عزیزم😘

مبارکه عزیزم انشاالله محکم به دلت چسپیدن و مامان هستی حتما مبارکه چه خوب خوشحالم از دکتر محیطی حس خوب گرفتی واقعا دکتر خوب و مهربونیه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بعدبه مرکزاطلاع دادی چیزی نگفتن؟منم یکشنبه برم آزمایش سه شنبه که خودشون نوشتن برم برای تکرارش خوبه؟ی ...

نه خوبه باید دو روز بعد تکرار کنی گلم 

گفت دارو هات رو ادامه بده 

استراحت کن 

کار نکن 

رابطه نداشته باش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لایق باشم برای همتون دعامیکنم.ایشاالاهمتون نتیجه میگیرین امیدتونو ازدست ندیدمن انقدسختی کشیم ولی بلا ...

عزیزم انتقال چندمت بود و این که بنظرت کاری کردی که تو مثبت شدنت اثر بزاره؟تغذیه ات چطور بود؟و استراحتت 😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
دوستای گلم دیروز انتقال دادم ۳ تا ۵ روزه خیلی محتاج دعاتونم😘😘 منو یادتون نره برام دعا کنید اینب ...

انشاالله این بار مثبت میشی و مامان دوقلو ها میشی برات آیت الکرسی خوندم 😍🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
چشم خدا از زبونت بشنوه از ظهر دراز کشیدم فعلا قط شده با مرکزم زنگ زدم کسی جواب نداد فعلا تا فردا صبح ...

انشاالله مامان شدی نیکاد عزیز لکه بینی از علایم حاملگی خدا رو شکر هم که یکبار دیدی و قط شده بخاطر لانه گزینی بوده ..برات هر روز دعا میکنم😍🙏

دوستای گلم دیروز انتقال دادم ۳ تا ۵ روزه خیلی محتاج دعاتونم😘😘 منو یادتون نره برام دعا کنید اینب ...

ان شالله اینبار با خبر بارداری میای دکتر مشایخی میگفت خیلی ها برا بار سوم دیگه انتقال جنینشون مثبت میشه. 

خدایا شکرت
تشکر عزيزم  نه تهرانم نزدیکم به رویان  زنگ زدم اطلاع دادم آزمایش شنبه رو هم اطلاع بدم بع ...

زود شروع شده خدا کنه زودتر هم قطع بشه حتما به دکتر بگو دارویی بده این حالت کم بشه. خواهرم خیلی اذیت شده بود

خدایا شکرت
عزیزم انتقال چندمت بود و این که بنظرت کاری کردی که تو مثبت شدنت اثر بزاره؟تغذیه ات چطور بود؟و استراح ...

قبلادوبارانجام دادم.اماانتقال دومم تورویان بود.والا کارخاصی نکردم فقط هفته اولوکامل استراحت کردم فقط برای دستشویی پامیشدم.امابعدازاون خودم آشپزی کردم اماکارای دیگه روهمسرم انجام میداد.غذاهم همه چی خوردم حبوبات کم خوردم وغذاهای نشاسته دارخوردم.میوه هم همه چی میخوردم

ممنونم عزيزم  دکترم خانم مصطفایی ولی خانم دکتر اشرف معینی انتقال دادن  سه تا جنین پنج رو ...

منم دکتر اشرف معینی انتقال داده بود دفه اخر. خودش همیشه پیش دکتر مشایخی بود دفه قبلی خود دکتر مشایخی دفه اول دکتر تهرانی

خدایا شکرت
عزیزم فعلا که همون یه بار بود شکرخدا قط شده اخه من شیاف ندارم فقط آمپول دارم سری پیش هم اینجوری شدم ...

رویان گفت استراحت کن با خونریزی دو تا امپول بزن. شیاف خودم میگم طبق تجربه بد تایب کردم من بعد خونریزی یه آمپول و ۳ تا شیاف میذاشتم. از اول فقط یه امپول بود بنظرم با همون لک کم باید شیاف شروع می کردم

خدایا شکرت