2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
سلام عزیزدلم خوبی؟ چه خبر؟ چیکارمیکنی؟  باورت میشه هرلحظه بیادتوهستم؟ دعا میکنم.  من که ...

سلام عزيزم

اى جانم 

بخدا منم تو هردعايى ك ميخونم تو و بقيه تو نظرم هستين

و واقعا اول براى شماها دعا ميكنم بعد خودم

منم همش رو مبل دراز كش هستم و ميرم تو اشپزخونه ى كار كوچيك انجام ميدم باز ميام دراز ميكشم

زياد سعى ميكنم نشينم يا راه ميرم يا دراز ميكشم

شيافم ك هر ١٢ساعتى دونه دارم

امپولم ك روزى يكى

منم روزى ى فنجون نشاسته داخل اب ميخورم و شيرسويا روزى ى ليوان

راستى واسه يبوست حتما انجير خيس بده روزى دو سه تا صبح ناشتا بخور

من خوردم خيلى اثرداشت برام

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نه خواهر دردم همینه که ندارم دیگه

چرا جنين هاتون رو بلاست نميكنن ى بار با بلاست انتقال بدن؟ چون شانس بارورى بلاست بيشتره خب

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوو پس به خاطر همین بود تخمک نداشتین خدا از این دکترا نگذره که ماها براشون مهم نیستیم 

نه من کلا خودم تخمکم‌کم‌بود ، اونا آمپول رو‌اشتباه نوشته بودن‌ولی من‌ فهمیدم‌ زدم ، کلا اشتباهشون‌زیاد بود ولی کاری نمیشه کرد که ناچارا هر کاری بگن انجام‌میدیم‌دیگه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
هنوز به شوهرم نگفتم منفی دیشب تولدم کیک کرفته بود برام از هر فحشی برام درد ناکتر بود میخواستم داد ...

عزيزم تولدتون مبارك🎂🎂🎂💚💚🌹🌷🌷😘😘

ان شاالله ك سال ديگه بچه تون تو بغلتون شمعتون رو فوت ميكنين

الهى آمين🤲🏻🤲🏻🤲🏻

توجه توجه دوستان کسانی که تیرویید دارن نشاسته نباید بخورن شیر سویا هم برایه پرولاکتین خوب نیست

من شكر خدا اوكى ام🥰☺️❤️

چی بگم عزیز تو دنبال کوچکترین روزنه ی امیدی مثل خودم ولی واقعیت اینه که تا دارو میخوریم پریود نمیشی ...

تو همه اینطور نیست عزيزم من با وجود آمپول و شیاف سر وقت پریود میشدم و از میدادم منفی بود 

منم همینجوری شدم  مخصوصا جایی که نوزاد باشه دوس ندارم برم بخدا دوسشون دارم،یه جوری عجیبی از ب ...

وااااای نیلو جان من ی مدت خییییلی حالم بد بود خییییلیا. بارداری دومم چند ماه بعد بارداری جاریم بود ایشون تقریبا ۴ ماه اینا زودتر از من بود بارداریش. بعد ک معلوم شد مال من خارج رحمیه و از دستش دادم. بازم مشکلی نداشتم و حالم خوب بود. ولی بعد ی سال و خورده ای ک دختر گل جاریم دنیا اومد و زبون باز کرد هر از گاهی یادم میفتاد ک الان اگه مونده بود چ جوری بود و... اینا همه ب کنار. چیزی ک حالمو شدیدا بد می کرد این بود ک دختر جاریم به همه به همه ها ینی به اقایون هم ماما می گفت🤣 واااای نمیدونی وقتی با اون زبون شیرینش بهم میگف ماما انگار یکی چنگ میزد تو دلم😭😭😭🥺🥺🥺خیییییلی حالم بد میشد. سعی کردم ب جاریم بگم ک اگه میشه بهش بگو ب من مامان نگه ولی گفتم بده حالا فک می کنن حسودی دارم می کنم یا ناراحتم و... اونجا میخندیدم ولی تو خونه تو خلوتم همش کارم گریه بود . تا اینکه هم من دیگه عادت کردم هم اروم اروم اون زبونش افتاد و  یاد گرفت فقط ب مامانش بگه مامان.

یادش بخیر حتی ب پدر شوهرم مرحومم میگف مامان🤣🤣🤣

اون بنده خدام میخندید میگف پدر سوخته اخه کجای من شبیه مامانته🤣

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اوو پس به خاطر همین بود تخمک نداشتین خدا از این دکترا نگذره که ماها براشون مهم نیستیم 

نه من کلا خودم تخمکم‌کم‌بود ، اونا آمپول رو‌اشتباه نوشته بودن‌ولی من‌ فهمیدم‌ زدم ، کلا اشتباهشون‌زیاد بود ولی کاری نمیشه کرد که ناچارا هر کاری بگن انجام‌میدیم‌دیگه

الهی من قربونت برم تک تک حرفات حرفای منه. خیلی خستم میدونی واسه کیستم باید طولانی مدت بمونم تا نوبت ...

بچه ها کاش میشد با درسی کلاسی چیزی ادم خودشو سرگرم کنه. میدونم  هر کاری کنیم باز خلا بچه حس میشه انگار ی تکه ی قسمتی از قلب ادم خالیه ک با هیچی پر نمیشه ولی حداقل ی ذره سر ادم گرم میشه. من الان دارم مجازی درس میخونم و واقعااا خداروشکر می کنم چون خییییلی سرم رو گرم می کنه هر چند خیلی وقتا غر میزنم ک استادا خیلی تکلیف و تحقیق و... میدن و... ولی حداقلش ی مقدار از روز فکرم صرف چیزای دیگه میشه. چون خودم اثرش رو دیدم گفتم بگم وگرنه قصدم جسارت نیس بخدا. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره والله حتی بعضی وقتا حس میکنم طرفم فکرمیکنه که من ندارم یه وقت حسادت کنم وچشم بچش بزنم خیلی حس بد ...

معمولا تو جمع بچه هاجذبم میشن نمیدونم چرا. شاید چون بیشتر از بقیه بهشون توجه نشون میدم و با احترام باهاشون برخورد می کنم نمیدونم. سر همین مساله  ی بار جاریم برگشت گف ان شاالله خدا ب زودی ب خودتم بچه بده چشمت دنبال بچه خودت باشه. جمله اش دعایی بود و اصلا لحن بدی نداشت ولی خیییییییلی دلم شکست 🥺 ولی هم چون جاریم رو میشناختم ک اهل طعنه زدن و نیس و هم ک دیدم لحن بدی نداشت و  خیلی خودمو درگیرش نکردم. بعضی وقتا واقعا اطرافیان متوجه کلامشون و تلخی ای ک توش هس نمیشن. 

خدا ازشون نگذره بخصوص توی پانکچر اول که آدم خودشم اطلاعاتش‌کمه و در مورد آمپولا خیلی نمیدونه ، برای ...

ای خداااا. تو جهاد اینجوری شد؟

ای خداااا. تو جهاد اینجوری شد؟

نه توی بین المللی ،من مطب دانایی میرفتم آخه همه کارام بین المللی بود