من فكر ميكردم خودم به علت ضعيف بودنم انقد اسيب ديدم هستن كسايي كه محكمنن و ميتوننن ميگم من نمونش همسايمونو ديدم گرچه از دلش خبر ندارم ولي ميدونم مثل ماهاا خودشووو عذاب نداده داره زندگيشوو ميكنه گرچه گوشه دلش اون غم نبود بچه باهاشه ولي خودشووو نباخته و داره بهترينا تا حاي ممكن براي خودش رقم ميزنه مثل ماها خودش از زندگي ساده محروم نكرده،
عاره بهترين كاررو ميكني من گاهاا عذاب وجدان ميگيرتم ميگم نكنه بخاطر التماسام بوده نكنه به زور خواستم كه پسرم انقد داره اذيت ميشه
ان شالله كه خدا مصلحت و خير تك تك اين بچه هاي تاپيك رو تو بارداري و مامان شدن تا اخر امسال قرار بده و به زندگيشون شادي ببخشه
اينكه ميگه بهت ميگن خوشبحالت بچه نداري واقعاااا بچه مسيوليت سنگينينه بعد مادرشدن رو تك تك كارات تاثير داره اونا بخاطر اون مسيوليت ميگن ولي در كنارشم شيرينيااا خودش داره كه به بارداري دومي و سومي دركنار سرويس شدن ادامه ميدن😅😅ان شالله كه براي شما يدوقلو صالح و سالم باشه كه نخاين اين مراحل رو از اول برين
من خودم فقط بخاطر پسرم كه رفتاراش شايد نرمالتر بشه و اينكه حساسيت من نسبت بهش كمتر بشه چون بخاطر اذيتايي كه شديم من كه اينجوري شدم همه كار ميكنم كه كمترين اذيتو نشه و اين شايد داره به ضرر جفتمون داره ميشه