2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046252 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ببخشيد اذيتتون ميكنم هى سوال   ميپرسم من شير سويايى ك خريده بودم و هنوز ى پاكت ديگ ...

اشکالی ندارد عزیزم بخور، اونقدری نیست که مضر باشه شکلات اتفاقات اگه در حد مجاز باشه خوب هم هست، روزی یه لیوان شیر سویا شکلاتی هیچ ضرری ندارد نوش جانت.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
جانم خوبى از خودتونه ممنونم😘 شك ندارم خدا بهت نظر كرده و اينبار مادر ميشى ب اميد لطف و كرمش❤️❤️

سلام عزیزدلم خوبی؟ چه خبر؟ چیکارمیکنی؟ 

باورت میشه هرلحظه بیادتوهستم؟ دعا میکنم. 

من که استراحت معمولد شیافم فقط روزی یدوننه گفتن برام🙄🙄روزی یکبارم شیرونشاسته میخورم

ای وای چقدر بد شد منم تجربه داشتم به خاطر بیسوادی دکترم قراربود پانکچر کنم تخمک ها زودتر از موعد آزا ...

وای چرا این اتفاق افتاد؟ اینجوری ادم استرس میگیره همش.

منم ۹۹ ک پانکچر داشتم دو شب قبلش دردای شدییییید داشتم گفتم حتما آزاد شد تخمکا چون قشنگ ترشحات تخمک گذاری هم داشتم ازونور فرداش اصلا درد نداشتم گفتم تموم شد دیگه. زنگ زدم گفتن امکان نداره و.. نهایتش روز پانکچر قبل عمل سونو می کنیم ک اگه ازاد شدن عمل نری که خداروشکر ازاد نشده بودن. منم فکر کردم واقعا امکانش نیس ازاد بشن و دکتر کاملا کنترل می کنه ولی الان با حرفای شما و ساره جون نگران شدم و معلوم شد ک ممکنه این اتفاق هم بیفته. واقعا سخته اون همه دارو و هزینه و فشار روحی ...

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اشکالی ندارد عزیزم بخور، اونقدری نیست که مضر باشه شکلات اتفاقات اگه در حد مجاز باشه خوب هم هست، روزی ...

مرسى عزيزم💚💚

خيالم راحت باشه؟ همش نگران بعضى از خورد و خوراك هامم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اینکه موعد پریودم نشده هنوز ممکنه تاثیری داشته باشه؟

چی بگم عزیز تو دنبال کوچکترین روزنه ی امیدی مثل خودم

ولی واقعیت اینه که تا دارو میخوریم پریود نمیشیم مال من الان یهفته اس که گذشته

چون ۲۴روزه میشم