2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
عزیزمی ان شالله اینبار یه دوقلوی مامانی باردار میشی و خاطرات نو و قشنگی براتون میومنه الهی آمین .

انشاءالله فدات شم محلا جان .. انشاالله شما هم امسال انتظارت به پایان میرسه و باهم مامان میشیم ..لطف خدا شامل همه ی منتظرا و تک تک منتظرای این تایپیک میشه 🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مهربون جون انشاالله زود خوب میشی نگران نباش عزيزم با روغن زیتون هم مقعد رو چرب کن که خشک نباشه ...

سلام به روی ماهت عزیزم باشه عزیزم دستت دردنکنه... راستش من همیشه اینطور بودم دیگه قبل اینم بدتر شد.. قسمت الهی

به سلامتی ان شاالله  نتیجه میگری اینبار فقط ارامش لاشته باش شاد باش کلیپ های شاد ببین و سوره یا ...

باشه عزیزم انشالله خیلی ممنون خداخیرت بده من خیلی به دعاهاتون ایمان دارم. چقدر خوبه هستید دلگرمی هستیدکلا😍😍😍

سوره یاسین؟ والله یک پاخانوم قرانی شدم صلوات و... 

سلام فدات شم ممنونم خوبم شکر. انشالله چند روز دیگه با خبرای خوب بیای 😍 انتظار خسته کنندس انشالله ک ...

همیشه خوب باش عزیزدلم. نبینم ناراحت باشی ها واقعا اینطوری دل منم میگیره چارمون چیه اینم امتحان خداست بایدصبوری کنیم.

انشالله دعاکن دیگه عزیزم اخرین جنین هابودن.غسل حضرت زینب خوبه

بسلامتی انتقال دادی. ان شالله برات دعا می کنم با یک بتای عالی بیای تایپیک رو بترکونی.     ...

ای جان دلم خیلی ممنون عزیزم😍😍😍ایشالله بادعاهای خوب شما, فراموش نکنید ماروهم گلم. 

منم هربارسرنماز ودعاهام برای هممون دعا میکنم, اینها اهری سری جنینهام بودند توکل بخدای بزرگ

نه از استرادیوله   از وقتی استرادیول دارم، از همه چی عصبی هستم شوهرم ک بماند بیچاره هیچی ...

از پریود نیس چون تازه پاک شدم.

شما حس پریود هم داری دل درد اینا؟

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...
اره عزیزم سز میشم قربونت😍😍وای چه بهتر پذیرایی هم میشی😂همون قدم زدن توو خونه و یه جا نشستن و کارا ...

ایشالله بهترین عمل رو انجام میدی قربونت, تهرانی؟ فردا من ازصبح منتظرتوهستم خبرم کنی ها, موقع رفتنت ایت الکرسی وحمدمیخونم 

خخخ اره طفلی مادرم خیلی بهم میرسه وحساسه. 

سارا فقط دعا میکنم تموم شه  من دیگه نمیکشم هرجا میخوام برم هر کاری میخوام بکنم سر کارم مهمونی ...

واقعا عزیزم همینطوره با تمام وجودم درکت میکنم😔منم دیگه هیچ چیزی خوشحالم نمیکنه از درون داغونم فقط ظاهرمو خوب نشون میدادم که اینم دیگه نمیتونم .طوری که چندروز پبش همسرم گفت بیا با همکارامون بریم مسافرت بهش گفتم نمیا اونا بچه دارن واینکه ما نداریم عذابم میده کلا دیگه طوری شده که از اجتماع دور شدم 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
واقعا عزیزم همینطوره با تمام وجودم درکت میکنم😔منم دیگه هیچ چیزی خوشحالم نمیکنه از درون داغونم فقط ظ ...

منم کلا تو یک جمعی باشیم که بچه باشه ، و همسرم بچه رو بغل کنه یا هر چی، تا چند روز بعدش همش گریه میکنم

واقعا عزیزم همینطوره با تمام وجودم درکت میکنم😔منم دیگه هیچ چیزی خوشحالم نمیکنه از درون داغونم فقط ظ ...

منم همینجوری شدم 

مخصوصا جایی که نوزاد باشه دوس ندارم برم

بخدا دوسشون دارم،یه جوری عجیبی از بچگی عاشق بچه ها بودم 

اصلا صحبت حسادت نیست

ولی همین که بخوان هی صدام کنن ببینش چقدر نازه ببینش شبیه فلانیه نه؟.....

اونجا که خوبم ولی از درون حالم واقعا بد میشه

به خاطر همین دوس ندارم برم 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سارا فقط دعا میکنم تموم شه  من دیگه نمیکشم هرجا میخوام برم هر کاری میخوام بکنم سر کارم مهمونی ...

الهی من قربونت برم تک تک حرفات حرفای منه. خیلی خستم میدونی واسه کیستم باید طولانی مدت بمونم تا نوبت انتقالم بشه. از این ور هزار تا فکر و خیال میکنم من دیگه دلم نمیخواد با هیچ کس ارتباط داشته باش خیلی خستم. نیلو جونم خیلی برات دعا میکنم که اینبار ضخامتت بالا بره و همه چی درست بشه من دارم فولکسیتین میخورم اینو میخورم این وضعمه نخورم دیگه چیه. من دیگه نی نی میخوام دلم میخواد نی نیمو بغل کنم دلم میخواد بهش شیر بدم بخوابونمش دلم میخواد اذیتم کنه نخوابم دلم میخواد خسته بشم نه اینکه هر روز از بیکاری ندونم‌ چیکار کنم. خستم از حرف مردم که فقط دهنشون رو باز میکنن و حرف مفت میزنن میری یه جا خودشون دوتا بچه دارن بهم‌میگن وای چقد راحتی که بچه نداری نمیدونن با این حرفشون قلب من میشکنه دلم گرفته نیلو کم آوردم. خیلی سعی میکنم خوب باشم اما نمیشه 😭😭

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
منم کلا تو یک جمعی باشیم که بچه باشه ، و همسرم بچه رو بغل کنه یا هر چی، تا چند روز بعدش همش گری ...

بله متاسفانه خیلی روحیه مونو درگیر کرده منم همینم نمیدونم والله چه شد که روزگار باهام اینطوری کرد.خانواده ما همشون بچه داره فقط من اینطوری شدم 😔از شانس بدم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦