2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046208 بازدید | 684504 پست
همیشه خوب باش عزیزدلم. نبینم ناراحت باشی ها واقعا اینطوری دل منم میگیره چارمون چیه اینم امتحان خداست ...

فدای شما بشم من مهربونم. همیشه جنینای آخر مهربونن قربونشون برم الهی که دوتاش برات بمونن اینقد سرگرم بشی که این روزا فراموشت بشه. چشم مرسی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
منم همینجوری شدم  مخصوصا جایی که نوزاد باشه دوس ندارم برم بخدا دوسشون دارم،یه جوری عجیبی از ب ...

اره والله حتی بعضی وقتا حس میکنم طرفم فکرمیکنه که من ندارم یه وقت حسادت کنم وچشم بچش بزنم خیلی حس بدیه برای همین زیاد نگاه وبغلش نمیکنم.بعدم که ترحم میکنن به ادم یعنیا متنفرم متنفر از اون لحظه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله متاسفانه خیلی روحیه مونو درگیر کرده منم همینم نمیدونم والله چه شد که روزگار باهام اینطوری کرد.خا ...

ما هم همین طوریم🥺🥺🥺البته زوج های زیادی اطرافمون بچه ندارن، ولی من نگرانم هیچ وقت نتونم بچه دار بشم🥺🥺🥺اصلا دلم نمیخواد با کسانی که بچه کوچیک دارن رفت و امد کنم، دست خودم نیست 😔😔😔 

ای وای چقدر بد شد منم تجربه داشتم به خاطر بیسوادی دکترم قراربود پانکچر کنم تخمک ها زودتر از موعد آزا ...

خدا ازشون نگذره بخصوص توی پانکچر اول که آدم خودشم اطلاعاتش‌کمه و در مورد آمپولا خیلی نمیدونه ، برای منم ستروتاید رو آورده بود برای روز پانکور نوشته بود ،توی داروخونه گفتن خانم این برای روز ۱۰ ،۱۱ ،۱۲ هست نه ۱۳ ،۱۴ تا اون روز تخمکهات آزاد میشن که بدو بدو با یکی دو ساعت تاخیر بردم زدم ،حالا رفتم بهش گفت ،گفتش حالا زدی دیگه، پررو

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سارا فقط دعا میکنم تموم شه  من دیگه نمیکشم هرجا میخوام برم هر کاری میخوام بکنم سر کارم مهمونی ...

منم دقیق مثل شمام عزیزم😔😢

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
الهی من قربونت برم تک تک حرفات حرفای منه. خیلی خستم میدونی واسه کیستم باید طولانی مدت بمونم تا نوبت ...

سارا جونم الهی که خدا نگاه ویژه ای بهت بکنه چقدر ماها زجر میکشیم یعنی روزی میشه که صدامون بزنن مامان😭

ما هم همین طوریم🥺🥺🥺البته زوج های زیادی اطرافمون بچه ندارن، ولی من نگرانم هیچ وقت نتونم بچه دار بش ...

تو به این چیزا فکر نکن قربونت برم دلم روشنه نغمه که اینبار مامانی. فقط انرژی مثبت بده خدا بزرگه 

سارا جونم الهی که خدا نگاه ویژه ای بهت بکنه چقدر ماها زجر میکشیم یعنی روزی میشه که صدامون بزنن مامان ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خواهرم الهی آمین خدا کمکمون کنه. چقد لذت بخشه مامان شدن🥺🥺

تو به این چیزا فکر نکن قربونت برم دلم روشنه نغمه که اینبار مامانی. فقط انرژی مثبت بده خدا بزرگه  ...

تو رو خدا دعا کن برام😔😔😔 از وقتی دکترم گفت برو اهدایی بگیر نابودم🥺🥺اخه مگه من چند سالمه😭

باشه عزیزم انشالله خیلی ممنون خداخیرت بده من خیلی به دعاهاتون ایمان دارم. چقدر خوبه هستید دلگرمی هست ...

اره مخصوصا ۳ ایه اخرش که در مورد خلقته حتما بخون خداوشادت کنه 

تو رو خدا دعا کن برام😔😔😔 از وقتی دکترم گفت برو اهدایی بگیر نابودم🥺🥺اخه مگه من چند سالمه😭

الهی من فدات بشم میشه ما هم مامان میشیم الان غصه نخور بذار آزمایش بدی بعد. الان استرس سمه آروم‌باش توکل به خدا انشالله که مامان شدی الان. به روی چشم 

ما هم همین طوریم🥺🥺🥺البته زوج های زیادی اطرافمون بچه ندارن، ولی من نگرانم هیچ وقت نتونم بچه دار بش ...

باور میکنی از بس توفکر بچه و دوادرمونم دیگه فراموشی گرفتم زودی چیزیو فراموش میکنم😔منم خیلی میترسم من حتی سه سال پیش که باردار شدم سقط شد همش عذاب وجدان دارم وخودخوری میکنم که شاید من حواسم نبوده واینطوری شده روزی نیست که بهش فکرنکنم وعداب وجدان نداشته باشم