2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
مثبت شدم خداروشکر بلاخره 🥺🥺

مبارک باشه عزیزم ..خداروهزار مرتبه شکر یکی از منتظرا کم شد انشاالله بارداری راحت و سالمی داشته باشی با این حال خوشت برای همه‌ی منتظرا از ته ته دلت دعا کن🥰🥰🙏🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
بچهاي دل شكسته دوستاي باردار كه نفس تك تكتون حقه ميشه براي پسر سه ساله منم دعاااا كنين بيضه هاش شن ...

الهی بگردم عزیزممممم، الهی که هرچه زودتررررر سلامت کاملش رو بدست بیاره گلم، در مورد آینده هم اصلااااا نگران نباش علم با سرعت خیلی زیادی داره پیشرفت می‌کنه و تا اون موقع حتماااااا به یه روشی کامل درمان میشه هیییییچ جای نگرانی نیست عزیزم شما فقط بهش آرامش بده 🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای مهربونم من این چله رو تو اینستا یکی از خانوما گذاشته بود میگن خیییلی مجربه من 5روز بود م ...

@rose_710

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
الهی بگردم عزیزممممم، الهی که هرچه زودتررررر سلامت کاملش رو بدست بیاره گلم، در مورد آینده هم اصلاااا ...

تبریک میگم عزیزم انشاالله ۹ ماه حاملگی خوب و راحتی رو سپری کنی 🙏🙏ما هم دعا کن من روز ۷ انتقال هستم داروهاتو میگی چی بود

نه عزیزم دکترم بجز فولیک اسید و ویتامین دی چیز دیگه ای قبل انتقال بهم نداد، اینا رو دکتر عمومی بهم پ ...

هانیل جان میشه عکس ال آرژنینی که مصرف می‌کنی بزاری ..منم یه ماه مونده تا انتقالم از امروز بخورم ..روزی چند تا میخوردی؟؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ععزیزم..دکترتون کی بود؟؟ بیمارستان مادر بودین یا مرکز ناباروری؟؟ منم پارسال دو بار انتقال داشتم یز ...

مادر بودم دکترم افلاطونی بود

ولی تخمک کشیمو دکترکریم زاده انجام دادن چون دکتر افلاطونی مسافرت بودن

ولی انتقال جنینمو دکترافلاطونیان خودش انجام داد

عه بسلامتی نتیجه گرفتین؟

تبریک میگم عزیزم انشاالله ۹ ماه حاملگی خوب و راحتی رو سپری کنی 🙏🙏ما هم دعا کن من روز ۷ انتقال هستم ...

ممنونم گلم، ان شاالله چند روز دیگه با خبر خوش میای، داروهام قرص استرادیول، پچ استرادیول، شیاف پروژسترون، آنوکسا، آسپرین هم لکه بینی که افتادم گفت چند روز قطع کن حالا باز تماس بگیرم ببینم باید دوباره مصرف کنم یا نه.

ممنونم گلم، ان شاالله چند روز دیگه با خبر خوش میای، داروهام قرص استرادیول، پچ استرادیول، شیاف پروژست ...

برا مارو دکتر عارفی کلا از روز انتقال قطع کرد اسپیرینو، جنین هات چند روزه بودن؟ سروم و پرندی نداشتی پس؟

سلام دخترا 4روزه دیگه انتقال دارم منم 3بار انتقال دوقلو منفی میشد الان دفعه چهارمه چکار کنم این سری مثبت بشه؟ 

خدایا میشه بیام تاپیک مثبت ‌شدن ازمایشمو بزنم 😔خسته ‌شدم بعد 3بار انتقال منفی این دفعه مثبت شه 🙏🤲
هانیل جان میشه عکس ال آرژنینی که مصرف می‌کنی بزاری ..منم یه ماه مونده تا انتقالم از امروز بخورم ..رو ...

اینه گلم، من روزی یدونه آخر شب می‌خوردم یه وقتایی هم یدونه ناشتا و یدونه آخر شب میخوردم، روزی ۲ تا فکر کنم بهتر باشه.

به سلامتی و مبارکی عزیزم، ان شاالله که خیره و مامان میشی 🙏🌹

سلامت باشی عزیزم توام انتقال جنین داشتی؟ 

خدایا میشه بیام تاپیک مثبت ‌شدن ازمایشمو بزنم 😔خسته ‌شدم بعد 3بار انتقال منفی این دفعه مثبت شه 🙏🤲
برا مارو دکتر عارفی کلا از روز انتقال قطع کرد اسپیرینو، جنین هات چند روزه بودن؟ سروم و پرندی نداشتی ...

نه گلم فقط همینا رو داشتم ، نمی‌دونم والا حالا ببینم دکترم چی میگه، ان شاالله که برای همه خیر پیش بیاد 🌹